Att ha grillfrossa.

Eftersom det trots allt är söndag får grillen komma fram, och vi grillar sparris och hummer med så mycket chili att det nästan svider om läpparna när man äter och det finns få saker som är så gott som just det här.

Och där sitter vi sen ute, länge, och pratar om hur mycket det har växt på åkern sen sist och solen är fortfarande framme och imorgon – imorgon får vi sova precis hur länge vi vill, men ikväll ska vi sluka glass framför CSI och försöka hitta Leo genom magen och det finns få saker jag tycker så mycket om som just söndagar när de är såhär.

7 kommentarer till “Att ha grillfrossa.

  1. Har aldrig vågat mig på att grilla hummer, ser jättespännande ut! Ha en härlig kväll, glass framför teven ska jag nog oxå mysa med så snart alla tre små sover.

  2. Grillad grön sparris som är så gott! Skaldjur tycker jag bäst om när de är kokta kalla.
    Grillade får de en speciell doft och smak som jag tycker är kvalmig.
    Fast det beror säkert på något annat än att de är just grillade.
    Som att jag blev jätte magsjuk i Thailand efter att ha ätit just grillade skaldjur.

    Kram Mrs G

  3. Hummer har jag sorgligt nog aldrig ätit. Sparris älskar jag, men har aldrig grillat dem. Nästa gång grillen tänds, då blir det sparris minsann 🙂

    Ha det fint

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg