Att ha en extra ledig dag.

Gårdagens midsommarfirande var alldeles lagom med matfrosseri, prat och ”kom-igen-nu-Leo-och-vakna-det-är-faster-som-är-här”. Gustav var hundskeptiskt som vanligt, har inte en bild på honom där han inte sitter och sneglar misstänksamt mot flickorna och muttrar för sig själv.

Och den där extra lediga dagen känns verkligen! Att det bara är lördag idag är ju ljuvligt. Jag har en möbel att måla klart och lite pill med Leos rum att göra, så det kunde inte komma mer lägligt. Men först ska jag kasta i mig frukost och inta horisontalläge på soffan ett litet tag.

Och vad det gäller bloggträff – vad tror ni om lördag?
Återkommer med lite mer info under dagen men jag tycker att vi siktar på lördag. För då finns nämligen någon väldigt, väldigt fin här som jag vet att ni kommer att vilja träffa. Åh, så spännande!

8 kommentarer till “Att ha en extra ledig dag.

  1. Håller med att det känns lyx att det bara är lördag. Tapeten blev jättefin, duktigt jobbat.
    Angående bloggträffen blev jag lite deppig bor ju i Kalmar och väntar skåne och Oslobesök till helgen. Men det kan kanske bli en träff till i juli när jag är nere på sem.

    Fortsatt skön helg Kram Kristina

  2. Nej nej inte lördag. Sånt här måste bokas mer än en vecka innan, eller allt i mitt liv måste bokas mer än en vecka innan. Kanske kanske om det är innan kl 14 kan jag komma. Så jag håller tummarna för det….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg