Att ha fått något bondromantiskt.

Tänk! Att med bara lite färg och hop-plock och rosor klippta från trädgården så blev möbeln såhär härligt ljus och bondromantisk. Och nu fick den ta det andra skåpets plats sålänge så att den kan bada i ljus ett tag, sen får vi se om jag flyttar om allt igen. Det är när jag snubblar över möbler som den här om jag kan längta efter ett sovrum utan snedtak – den här borde stå i någons budoir och vara romantisk och hålla upp skira nattlinnen och pudriga pasteller istället för att bara bära rosor i min hall.

Vi får se.

Kanske hittar den just ett sånt hem nångång, kanske stannar den hos oss i väntan på att vi i framtiden flyttar till ett hus som har sovrum med vitmålade råspontsväggar och solblekta trasmattor. Men vacker, det blev den.

18 kommentarer till “Att ha fått något bondromantiskt.

  1. Åh vad vacker den blev =D
    Gamla möbler får ”en andra chans” hemma hos er, med dina ömma vårdande händer får de ett värdigt liv på gamla dar.
    Ikea, släng dig i väggen 😉

  2. Urfin blev den, Emma! Jag har en liknande hemma men med 3 våningar smålådor istället för 1 och med kandelabrar på spegelstolparna! Turkos är den målad i! Jag gillar den färgen nämligen (Din turkosa möbel är min favorit som Du vet och den har absolut rätt nyans)!
    En ledig dag till väntar……
    Kram

  3. Den blev precis lika vacker som jag trodde att den skulle bli *suckar lite* 😉

    Du är verkligen duktig på gamla möbler, det är en fröjd att se vad du gör med dem.

    KRAM

  4. Helvete, den är så vacker att det gör ont i mig att se den. Du är ju helt fantastisk, människa. Bra.

  5. När jag ser detta fantastiska resultat undrar jag om du gör ngt förarbete? Jag tycker det är så jobbigt att slipa och lägga häftgrundsfärg… Behöver man det??

    1. Man borde nog göra det, men det är sällan jag har tålamod till 🙂 fast slipa ner och tvätta av och släta till behövs, häftgrundar gör jag bara ibland (beroende på underlaget).

  6. Jag har nu stirrat på dessa bilder om och om igen och blundat önskat att jag på något magiskt vis ska mötas av en lika vacker syn när jag ser mig om här hemma.. men icket!

  7. Preciiiis en sån möbel (dock i originalfärg) har stått i mina föräldrars sovrum i över 20 år.
    Förra året såldes den…
    Tänk om jag propsat på den i gjort den lika fin som din. Tänk om…

  8. åh wow 🙂 så himla snyggt! Själv har jag en gammal spegelram som jag skulle vilja få till den där effekten på, hur gjorde du för att få kanterna så nötta ?:) Skulle vara jätte snällt om du ville berätta lite om hur du gjort 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg