Att ha en bekymrad man.

Min man är bekymrad. Han frågar efter plastpåsar med nåt innehåll från Biltema, googlar saker som ”Small Engine Automatic Choke Installation” och har till och med börjat få tillbaka bekymmersrynkan – den som jag funderade på att Botoxa när vi först träffades. Och nu sitter han ute i garaget med verktygslådan och bekymmersrynkan och skruvar i små delar som ser ut som något från kalla kriget.

Orsaken? Klippon. Gräsklipparreliken. Hans ärkenemesis.

Tydligen går den ojämnt och nu ska han Ernst:a den. Hela familjen håller tummarna för att det här kommer att falla väl ut (och att han låter bli att löda sig i fingrarna den här gången). Vad jag gör? Åh, ni vet… Äter lösgodis och tittar på serier.

Nån form av arbetsfördelning måste vi ju ha här hemma.

9 kommentarer till “Att ha en bekymrad man.

  1. Sött. Vi som precis har sålt vår klippo som gick som ett skott. Synd annars kunde ni fått adoptera den. 🙂 Tror det finns klippoforum på nätet…men det är kanske att ta i..

    kram!

  2. Frågar du min sambo så säger han släng skitet. *s* Antar det inte hjälpte byta knivblad?! Ring till Husqvarna i Höör och be att få prata med ngn på golvet som har jobbat med att bygga Klippo så kan du/han/ni nog få hjälp. 🙂
    Annars får jag sätta sambon i heta stolen och pressa honom på all möjlig info som jag inte begriper mig på. *s*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg