Att ta tillvara på solen.

Det första jag gör när jag kommer hem är att kasta mig ut på gräsmattan med en laddning inredningstidningar, magen och albatrosstuttarna. Det finns ingenting som slår solvarmt gräs och en eftermiddag med de där solstrålarna man har längtat efter i en hel vecka; det är som om solen har varit och hämtat energi de senaste dagarnas oväder och nu är tillbaka med full styrka.

Så här sitter jag i eftermiddag och solar mig och tittar på grannens bombskydd. Ja. Det blir nog till att ta tag i det där, ändå.

10 kommentarer till “Att ta tillvara på solen.

  1. Men vad snygg du är i håret kvinna! Resten av dig också givetvis men vilket bombnedslag! 🙂
    Utvecklingsfas är det nog men den här gången kom det inte smygande utan bara pang på..det värsta är ju att hon vaknar alldeles skräckslagen och jätteledsen 🙁 Men men..det går väl över det med. Precis som man börjar vänja sig vid lite rutin så börjar vi om igen..men så det är att ha bebis gissar jag! 🙂

  2. Helt rätt, jag brukar också försöka fånga lite solenergi direkt när jag kommer hem från jobbet. Härliga bilder på dig.

  3. Vilka fina bilder å så jädrans snygg i håret du är!

    Läste det där om bombskjulet och det låter ju inte klokt. Förstår att det är svårt när man vill bevara nån form av grannsämja men det verkar ju å andra sidan inte de andra ha tänkt på… Jag tycker nog att havsutsikten ska få gå i första hand.

    Kram / Kristina

  4. Sol hos dej, regn hos mej! Men jag väntar tids nog kommer hon…

    Vad fin & söt du är, klär verkligen i att vara gravid – och håret WOW!

    Jag tycker du ska kämpa – bort med bombskyddet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg