Att ha lite svårt att vakna.

Är det bara jag eller har man inte varit lite tröttare på mornarna den här veckan? Det är som om det enda jag kan tänka när klockan ringer är helvete också! och sen vältrar jag mig ur sängen och går runt i trullor och muttrar surt mot mannens hals att det här har jag inte skrivit upp mig på. Det krävs avsevärda mängder Oboy och Cornelis för att väcka det här vraket den senaste tiden. 

I morse vältrade jag mig så mycket i hur synd det är om mig som är så trött att jag glömde ta med mig kameran – jag som ska hem till Vackra Elma idag efter jobbet och snacka strunt och kittla Bella under fotsulorna. Kameran! Då är man trött.

(Kan bero på att det borde vara semester snart, att jag är en tung gigant eller att jag fortfarande inte hämtat mig från förra helgen när de finaste var här och varvade upp mig totalt).

Nåja.

Lite espressohouse-scones med cream cheese och marmelad på det här så blir det nog bra tillslut.

11 kommentarer till “Att ha lite svårt att vakna.

  1. Jag har också den där tröttheten i kroppen nu, är så nära ledighet så kroppen liksom har lagt av lite. I morse fick jag verkligen bända upp ögonen och trötthasa ner till duschen för att få vakna till liv.

    Men nu är jag på banan igen, efter en rask promenad från bussen genom staden som också lite sömnigt vaknar till liv, Jason ”Timbuktu”:s sommarprat i lurarna, solsken och en bra start på jobbet. Den här dagen ser ut att bli fin.

  2. God morgon!
    Det är nog graviditeten som gör dig trött nu också. Kroppen blir tyngre och går ner på lågvarv för att du ska vila.
    Gör det emellanåt nu då 😉

    Kram

  3. Emma Emma, nej det är inte bara du utan även denna hemmafru;)
    Vet dock vad det beror på denna veckan och DET är ett tillstånd som inte du kan befinna dig i just nu 🙂 Hate it.
    Mår så dåligt och tror jag belönats med att möjliga åkommor som man kan ha av detta tillstånd.

    Hoppas din och min dag reder upp sig lite senare…

    Kram från Mrs G

  4. Nej du, du är verkligen inte den enda! Och jag kan inte använda mig av någon av ursäkterna du räknade upp… 🙂

  5. Får hoppas att tröttheten går över! Men jag tycker att man oftast brukar vara som tröttast precis innan semestern…

    Ha en fin dag!

    Kram Daniela

  6. *gäsp* Nä du är inte ensam Emma! Jag och pojkarna är också sega idag. Affe var så seg så han orkade bara vara uppe i 1,5 timme innan han somnade igen. 😉

  7. Känner mig precis som dina fina vovvar, när jag hasar mig i väg de 100 meterna bort till brevlådan om morgonen… Och ber en stilla bön om att jag inte skall möta ngn… 😉

    Hoppas du känner dig lite piggare så här dax! //Carin

  8. Åh, jag håller med dig! Jag har jättesvårt att gå upp på mornarna, helt trasig..men hos dig tror jag det är Leo som hjälper till lite. 🙂

  9. Ah, håller med dig, så trött veckan innan semestern. Festtältet på Falsterbo Horseshow höll mig vaken till kl 3 och då är man halvdöd kl 6 när klockan ringer och man ska ut med hunden och sen till jobbet….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg