Att ha lite kvalitetstid. Män emellan.

Ja, man behöver ju lite uppmärksamhet då och då. Bara ett litet samtal, en strykning mellan ögonen, någon som lyssnar.

Framförallt om man är en gammal greyhound.

11 kommentarer till “Att ha lite kvalitetstid. Män emellan.

  1. Du, på tal om nått helt annat, så borde du posat fler ”ego” bilder på dig själv. Bilderna du hade i några inlägg ner i långklänningen var fantatiska! 🙂 & din gravid mage är ju bara för GO!

  2. Du har en helt underbar blogg! Och eftersom jag själv haft en greyhound så blir jag ju helt kär i dina vackra hundbilder. Det finns ju inget gosigare än vinthundar, även om människor som aldrig träffat någon irl brukar ha lite svårt att tro det.
    Hoppas att du har en jättefin helg!
    Elin

  3. Du har säkert skrivet det någonstans och jag har inte varit uppmärksam men hur kommer det sig att det blev just den rasen och varför tre stycken?

    1. Just varför jag valde saluki kan du läsa om här: http://attvaranagonsfru.se/?p=1287
      Sigge är ju en adoption som kom till i vintras eftersom han tyvärr inte kunde bo kvar i sitt nuvarande hem, och vi hade inte hjärta att säga nej till en sån fin gammal greyhoundhane. Och har man två kan man lika gärna ha tre faktiskt – det visade sig inte vara så stor skillnad 🙂

      1. Nu har jag läst….nu vet jag 🙂

        Min sambo hade vita väggar när jag träffade honom….inte en tavla på väggarna. För han hade inte bestämt sig vilka tavlor han ville ha på väggarna fast det hade gått 8 år sedan han flyttade in. Och hål i väggen ville han inte ha.

        Nu flyttar jag runt med tavlorna till hans skräckblandade förtjusning 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg