Att möblera om.

Jag fick lite tuppjuck igår och tvingade mannen att möblera om i vardagsrummet. Såhär såg det ju ut innan, och sen den nya soffan kom till (och soffbordet för all del) har jag retat mig nåt kopiöst på den mörka sidomöbeln – främst för att den faktiskt står sig mycket bättre på kontoret, men också för att TV-apparater är det fulaste som finns och ovanpå en sån möbel är TV:n det enda som syns.

Så när skåpet och den tidigare turkosa hyllan blev klara visste jag med en gång vart de skulle ta vägen. Att jag inte hade tänkt på det innan! Skåpet fick färg och det trasiga glaset bytte jag ut mot flugnät och sen blev den en perfekt svälja-TV:n-möbel som inte alls är lika dominant som den förra. Hyllan fick även den ny färg, bets och knoppar och passar nu soffbordet hur bra som helst.

Och nu? Nu är det kontorets tur, tror jag. Heja semester.

Rekommenderade inlägg

20 thoughts on “Att möblera om.

 1. LOVE LOVE LOVE ditt hem!!!! Du kanske borde jobba med detta? Tänk vilken förvandling det blev på skåpet, den blev vacker :O)
  Jag tänkte faktiskt på det igår att vi borde ha ett skåp hemma som döljer vår teve. Nu blir det jakt ;O)
  Tack för all inspiration!!

 2. Åhhh, vad bra det blev!! Men hörru, det är väl inte du som bubbar runt på alla tunga möbler?? Då blir jag lite orolig 😉 . Ok om Leo kanske hjälper till liiiitegrann, men annars hoppas jag att det är din äkta hälft som drar de tyngsta lassen, iallafall så länge Leo ligger i magen.

  Kramen

  1. Ursäkta, jag missade visst raden där du skrev att mannen fick släpa runt möblerna, får jag åberopa hungersnöd i det fallet? Nu har jag ätit och kan läsa ordentligt igen 😉

 3. I do love ditt hem 🙂 Blir så förfärligt skåpsugen när jag ser alla dina skåp, men jag FÅR INTE PLATS med fler och har inte direkt nått att slänga ut heller. Suck.

 4. WoW! Ingen behøver ha tråkigt når det er semester heller;-) Inspirerende! Her holder vi på ute i hagen (trädgården) med alt mulig pyssel…. Når man bygger hus må liksom alt gjøres fra bunnen, kjøre på med matjord, gressmatte osv….. Så det er hva vi gjør denne semester:-)
  Liker din stil!

 5. Oj du. Skulle gladeligen flytta in i ert vardagsrum, både före och efter. Helt galet fint! Kanske kan ni ordna en liten hundkorg åt mig i ett hörn. Det skulle räcka. Jag är 1,66 lång och väger 59,8 kg. Love it! 🙂

 6. Så himla snyggt!! Vad avis jag blir, så vill jag också ha det ju 🙂 Du är så duktig på att hitta gamla fina möbler och göra dem ännu vackrare, tack för inspirationen! Blev ju super med skåpet som sväljer teven!
  kram

 7. Som vanligt, vackert. 🙂 Här hemma är det också ommöblering som gäller. Sambon min har ju en helt annan smak än vad jag har så vi har haft en enda röra på stilar men nu ska det bli ordning på det.
  Jag älskar mattan du har under bordet! Var har du hittat den?
  Gick glukosbelastningen bra?
  Kram

 8. Ja heja semsester – jag önskar bara att jag fick gjort hälften av alla de grejer du hinner med. Du är dessutom gravid. Kan jag skylla på att jag har en två-åring och att sambon inte börjat sin semester? 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *