Att ha fått hem någon som fattats.

Nu är allt som det ska vara igen. Någon är hemma och doftar regn och ger nackmassage och håller hundarna i famnen och med ens är allt lite, lite lättare.

Ni missar väl inte TV4 Fakta klockan 21:00? Jag bara måste se den igen. Men först måste jag tydligen baka en rulltårta, en såndär kladdig chokladsak med smörfyllning i. Fråga mig inte varför men Leo anser att det är av absolut yttersta vikt att detta blir gjort – och det fort. För honom spelar det mindre roll att jag inte har bakat en sån sen hemkunskapslektionen på mellanstadiet, rulltårta med smörfyllning it is.

Så nu hoppas jag verkligen att jag har alla ingredienser till en sån hemma. Annars blir det jobbigt. Huja.

19 kommentarer till “Att ha fått hem någon som fattats.

  1. Åh, fint! Med hemkommen man och rulltårta, precis som det ska!

    Min åkte igår och ska vara borta alldeles för länge. Och till på köpet åkte alla de fyra ungarna till mormor o morfar ikväll för jag ska med tåg tidigt imorgon. Hualigen vad detta hus känns stort och läskigt och tomt just nu.

  2. Åh drömrulltårta! Det skulle vi gjort till Affes kalas men margarinet tog slut. 🙁 Nu får gästerna nöja sig med kanelbullar, Rubiner, kolakakor, Rydaholmskaka och tårta. 🙂

    Jag hoppade över dokumentären för jag var tvungen att städa men jag spelade in den så jag ska se den sen en dag.

    Njut väl av att ha mannen hemma igen!
    Kram

  3. Jag letar efter recept till en drömtârta för det lâter verkligen attraktivt och tänker baka imorgon och fira solen, för vädergubben sa pâ TV att den kommer tillbaka i morgon eftermiddag, kanske, sen är det kört ….Fy Fabian, en sân Julimânad vi haft ! 10 (-20)°C Han spâr lika mycket regn till Augusti, sâ jag underar när jag kommer att fâ användning för min markis som skall lyftas upp under veckan….Sâ gulligt med drömtârta till lille LEO….

  4. Hej!

    Helt underbar blogg!!! Kommer tillbaka=)

    Hittade dig från någon blogg som länkat till dig & hennes hittade jag via en kommentar hon skrev i en blogg som jag brukar läsa (nog någon stor=).

    Lite nyfiken (har själv hundar). Tycker att det står hund(arna) ibland, men jag tror bara jag sett superfina Toka. Eller är de väldigt lika? Vad heter den andra?

    Ha det toppen!
    Kram

    1. Välkommen hit! Där är tre stycken; Tant, Tooka och Sigge. Om du scrollar ner lite tror jag att du snart kommer att lära dig att se skillnad på dom. Tooka är mest nöjd med kameran och är den minsta, Tant är ungefär som Tooka men väldigt mycket tjockare och med kortare hår på öronen (det är Tant som är på headern) och Sigge är en ponnystor greyhound.

  5. Vill Leo har chokladrulle ska han få det! 😉
    Det finns få saker som är så härligt som att få hem någon man saknat…härliga tider!

  6. Hej!
    Hittade hit häromdagen och numera spenderar jag min ”egentid” efter barnens läggdax här 🙂 Bloggen är fantastisk. Gjorde drömtårta förra veckan, ett litet tips som är gott är att krossa 75 g marianne och blanda med smörcremen. Mums om man gillar marianne förståss 😉
    Mvh Sophie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg