Att ta lunch med en lattemorsa.

Nu åker jag och tar en lunch/frukost med min Lattemamma. Ni vet; hon som har samma beräknad förlossningsdag som jag har och som jag ska tvinga att umgås med mig när jag är nyförlöst och jävligt och ska lära mig dricka latte.

Ses snart igen!

14 kommentarer till “Att ta lunch med en lattemorsa.

  1. Ha ha det kommer nog gå galant att bli en lattedrickande mamma 🙂 jag drack inte kaffe innan första mammaledigheten men nu kan jag inte leva utan det, inte bra 😉 ha en fin dag

  2. Jag började dricka kaffe efter jag blev mamma. Det var först då jag visste vad sann trötthet var och vilken finurlig uppfinning koffeinet är :O)
    Ha det mysigt i rusket!

  3. Hallohj där! Vilken trevlig blogg jag sprang på här! Kul att du börjar alla inlägg med ”Att” =D Gillar! Här kikar jag in igen, ha en bra dag och lycka till med bebisen i magen.
    kram L

  4. Jag håller med, Märthas är himla mysigt! Får man fråga var du köpt de fina gravidbyxorna? Letar med ljus och lykta efter gravidbyxor att våga visa sig i. Tack för en härlig blogg! /Caroline

  5. Du är så fin! Vet du vad… jag lärde mig att dricka kaffe efter graviditeten. Det var nästan ett måste med alla ”mammafikor” och sömnlösa nätter. Några koppar kaffe sen är man pigg och orkar med nästan vad som helst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg