Att säga ”I do” och sånt.

Och så var de herr och herr Goran, tillslut, och medan regnet höll andan samlades vi alla på Stortorget och kramades och torkade tårarna och log så att det stramade i kinderna, och det var sådär fantastiskt som det ska vara när folk gifter sig. Vigseln var fnissig och känslosam och leddes av en färgglad dam som hade halvknacklig engelska och inte riktigt visste vad hon skulle säga när hon kom till ”you may kiss the.. eh… bride…”, men skrattet som kom från brudparet var förlösande tog bort lite av bröllopsnerverna i rummet.

Och nu är de alltså herr och herr Goran, och jag är så hedrad att jag fick vara med. Bland all denna kärlek.

24 kommentarer till “Att säga ”I do” och sånt.

  1. Vackert 🙂 Kärleken ska vara just det, ingen bestämdhet på vad som är rätt på ngt sätt. För mej är kärleken viktigast, varesej det e homo, hetro, bi åssåvidare!
    Kram!

    1. What is straight? A line can be straight, or a street, but the human heart, oh no! It’s curved like a road through mountains.
      – Tennessee Williams

  2. ja men visst är det ju så man känner sig när man får vara gäst på bröllop.
    Utvald, hedrad och så otroligt glad över att få vara där.
    Som vanligt jättefina bilder som fångar sinnestämningarna på sekunden.
    Man kan nästan höra rösterna och känna känslan som ni hade.
    Duktiga Emma, hurra!

    Kram Mrs G

  3. Haha! Jag som skrev att du skulle se till å inte vara snyggare än bruden. Tänkte inte på att det var två pojkar 😉 Men iofs, de såg vääldigt lyckliga och vackra ut båda två. Och du passade jättebra i din bubbelgumsdröm! Kram!

  4. å, vad ljuvligt vackert det var 🙂 och underbart att få kramas med dig och din fina fina mage! och jag ser att smillan lyckats fångas på bild minsann 😉

  5. Leve Kärleken det vackraste som finns, ett par av våra vänner var faktiskt dom första homosarna som blev lagvigda i detta land för många år sedan 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg