Att se på fan.

Vad skådar mitt norra öga?! Är det tillstymmelsen till anklar jag ser? Va? Va? Skulle nästan tro det! Detta var såklart tvunget  att dokumenteras grundligt och jag har nu spenderat en halvtimme med att smeka mina ankelknölar med lätta fingrar och mumla åh ni vackra små saker och pluta med munnen. Även om de inte ser ut som de gjorde pre preggo så är de iallafall smäckrare än på länge.

Ja. Man får väl passa på nu. Imorgon efter en dag på jobbet kommer de se ut sådär igen, ni vet.  Men ni ser dom va? Anklarna.

Jo, jo. Än finns det lite Emma kvar i kamelkroppen.

15 kommentarer till “Att se på fan.

  1. Jag trodde att det skulle stå något om ”Att se på fan vi vann budgivningen”, men det här var också bra. Har du använt stödstrumpor?

  2. Säger det igen: Du är rolig, du! Gillar dina inlägg!
    Tittade på det förra fotinlägget… Känner väl igen det. När jag väntade tvillingarna (som är 18 nu) så såg mina fötter ut sådär. Det gick liksom upp en backe uppe på foten, så ovanfoten var mycket högre än tårna. Jag gick upp 10 kg i bara vätska, sista månaden… Totalt gick jag upp 20 kg, så du kan ju tänka dig hur mycket vatten som kissades ut, på en vecka. Gick ner 27 kg, på en vecka… rätt läskigt vad kroppen får vara med om 😉 Hoppas du slipper samma besvär som jag!
    Kram / Maria

  3. Ha ha ha! Än är inte undrens tid förbi! J-la vad du ska kissa av dig efter förlossningen(-; Och det är ju inte långt kvar alls!! Sista spurten kvar bara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg