Att tro att det pratas trams.

Ja jag vet, ni vill inte att jag pratar om hösten. Men är den inte det då? Här? Det har varit ostadigt väder i över en vecka nu och vissa väderfolk mumlar om sensommarknäpp men det måste vara någonannanstans. Eller så pratar dom trams. För här i Malmö är det ingen sommar inte.

Och huset då? Jaaaa, du. Mäklaren är inte den snabbaste hamstern i hjulet om vi säger så och efter att han har tagit långhelg sen i torsdags har vi ingen mer information. Vi är (vad vi vet) fortfarande ledande och det har inte (vad vi vet) hänt något nytt – men han har som sagt tagit semester mitt i budgivningen så några rakare besked väntas vi inte få förrän idag ändå. Nu väntar vi spänt på motbud och förbereder oss på strid. Vi är överrens om att ljuga, terrorisera och gå till ganska så spännande överdrifter för att ro hem det där sneda huset med de fula golven. Sen att det bara är en av två delar som måste klaffa försöker vi att inte tänka så mycket på just nu. En sak i taget.

Men först; att naanbrödsmätt och lite trötthetsyr ta sig an återstoden av den här arbetsdagen utan att tänka alldeles för mycket på mäklare och husfotograferingar. Häpp.

18 kommentarer till “Att tro att det pratas trams.

  1. jag tror det kommer mera sommar! definitivt. Senast den 29 augusti och framåt kommer det att vara sensommar och gå att bada några sista förtvivlade dopp, och fika ute och bättra på brännan. Jag tror.

    Vilken jöns till mäklare? Lata sig mitt i en budgivning? Han måste ha för mycket betalt. Alldeles.

    Kramar och må så gott vännen

  2. Semester!?! Mitt i pågående budgivning! Varför blir jag inte förvånad….

    He he he, jag tillhör uppenbarligen dom som slutat tro på mera sommar, för i torsdags gick jag och köpte mig en ny alldeles underbar OM-kofta att gosa i mig i höstrusket… 🙂

  3. Va fan, jag som vill veta nu ju!! Jag tror faktiskt det är höst, men det är för jag längtar så efter att tiden ska gå så vi får renovera vårt nya hus 🙂

  4. de är höst här hos oss med,lite gula blad.blir lite orolig för äppelträdet som verkar vara veckor efter i år..hm..men de regnar,är grått,vi renoverar & ja njuter av mina 2 sista semesterdagar..sen e de back 2 work.. äppelmuffins i ugnen & lite tända ljus.. skönt o veta att man inte behöver gå ut idag 😉

    hoppas mäklaren vaknar till liv snart & ni får se hur de går !! håller tummarna!

  5. Men nog är hösten allt här, i alla fall på västkusten. Där fick jag för att jag i början av augusti hävdade att det var minst 1 ½ månad kvar tills hösten skulle göra entré. 😉

    Och fy för en lat mäklare, jag hade blivit skogstokig!

  6. Här hos mig söder om Sthlm är det varmt, lite sol ibland men blåser. Men det får man väl köpa antar jag. Men jag gillar inte när det blåser.
    Badväder vet jag inte, jag är ju inte 10 år längre så jag vill gärna ha det svettigt om jag ska bada.

    Mäklare skulle man bli!!

  7. Jo, jag kan nog hålla med dig där. Men jag är glad att det inte är så kallt iallafall. För det gillar jag inte.. usch! Men vad jobbigt och ovisst för er att vänta så. Jag håller fortfarande tummarna för er : )

      1. Såg dig tvärs över Lilla Torg när jag hastade tillbaka efter lunch. När det ges tillfälle hälsar jag;-)

  8. Alltså, kan det bli mer spännande?! Jag fortsätter hålla tummarna så att knogarna vitnar då…

    Och angående hösten – visst är den här allt. Och jag tycker att det känns helt okej för jag älskar hösten. Däremot älskar jag inte regn så därför önskar jag mig en fin solig höst med klar och kall luft utan det där sablars regnet!

    kram kram.

  9. Ja mäklare de har sina små egenheter. Antingen så är det som i ert falla lite halvloja på gränsen till lata, eller också allt för påstridiga och efterhängsna.
    Känns inte som det finns något mellanting direkt, eller jo, jag vet några mäklare som är i stort sett perfekta:)

    Stort lycka till från Mrs G i soliga och varma Båstad 🙂

    KRAM

  10. Så tråkigt för er och kanske även säljaren att mäklaren inte riktigt lever upp till förväntningarna!
    Vilken spänning ni lever med. Håller tummarna för att det går i lås snart.

    När vi köpte vårt hur för 11 år sedan hade vi en helt perfekt mäklare. Jag har redan bestämt att om och när vi ska sälja får han mer än gärna ta hand om försäljningen. Jag har å andra sidan säkert 10 mäklare i vår stad som inte skulle få komma i närheten av vårt hus även om jag vet att de skulle stå i kö för att få sälja det.

    Lycka till nu!

  11. Hösten är min bästa årstid. Är alltid full med energi och inspiration. Att både vara kvar i stan och som idag baka och kunna gå till gymmet eller åka till landet för svampplock är underbart. Denna höst ser jag liksom du, fram emot att bli mamma för första gången (vilket kan bli när som helst just nu) och det ger hösten en alldeles särskild glöd förstås.
    Njut av hösten! Det tänker jag göra. Och jag håller tummarna så hårt att knogarna vitnar för att huset ska bli ert.

  12. Ha, ha, skrattar högt -har lusläst senaste dagarna i väntan på hur det går -har jag missat nått inlägg? Scrollat upp o ner -nej. Men om man tänker efter måste alla semestrar en mäklare har bli mitt i någons budgivning när semestern än blir ;P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg