Att vänta på något.

Alltså. Sockerbulle. Finns det något bättre? Ja det skulle väl vara de där riktiga vaniljbullarna då, de där som ser ut som en vanlig, slät bulle men som fullkomligen exploderar vaniljgrädde i ansiktet på en när man biter i dom. Vet ni vilka jag menar? De är nästan perverst goda, jag kan äta två tre stycken på raken. Sen mår jag i och för sig jäkligt illa, men det får man ta.

Nu till nåt helt annat; herregud vad jag är dålig på att vänta. Just nu känns det som om det är så himla mycket väntan på gång och I don´t do väntan bra alls. Jag väntar på samtal från mäklaren och samtal från den andra mäklaren och på att Leo ska titta ut. Jag väntar på att det ska bli kallt nog att gå i preggojeans utan att flåsa som en överviktig Golden Retriver, jag väntar på att försäkringskassan ska ok:a min vansinnigt kluddiga föräldraledighetsansökan och jag väntar på att få höra om min man kan tolka det en kvinna från Lantmäteriet säger och som jag absolut inte förstår. Och sen den dagliga väntan; på att klockan ska bli komma-hem-tid så att jag kan få dra på mig ett par gigantiska herrkalsonger och lägga mig i framstupa sidoläge i soffan och ropa jag är en heffakluuuuump! till min älskade man under tiden han fnissar och bakar kladdkaka.

Tja. Tålamod, alltså. En del av de där sakerna jag borde lära mig att bemästra.

Och nu är det kanske dags för en frågestund igen? Får så himla mycket frågor och det känns som om jag missar hälften och så ska det ju inte va. Så om ni har någon fråga (eller redan har ställt en fråga under nåt annat inlägg som ni inte fått svar på) så släng in den här igen så svarar jag under kvällen. Bara vi samlar ihop allt så blir det lättare. Gamla frågor och svar hittar ni under ”vanliga frågor & svar” uppe under headern.

30 kommentarer till “Att vänta på något.

  1. Hej!
    Har inte någon fråga utan måste bara konstatera att din blogg och ditt sätt att skriva har blivit min favoritställe på webben! Ser fram emot många nya inlägg! Kram och hoppas du får en massa roliga samtal från mäklarna.
    Annelie

  2. Wienerbröd med ”mormorshosta” eller en sådan där bulle du har på bild kan jag fantisera om varje dag. Det är nog den enda craving som inte gått över än..
    Antar att det är vaniljsås i hårdare form som lockar mig för tillfället, men ihop med lite deg är det verkligen himmelriket. Jag har ju följt dina CEA inga lite då och då, är det något som består? Oboyen har jag förstått, men något annat som hällt i länge?

  3. Du skrev någonstans att det finns så mycket man inte berättar för blivande mödrar. Kan inte du skriva ut sånt man inte berättar? 🙂

  4. Det var någon som frågade om din barndom i tidare frågestund, den önskar jag läsa om. Jag kanske missat det inlägget om du redan skrivit ett sådant så då får du gärna länka. Annars undrar jag vad du gått för utbildning och hur det var. Och om du har någon sida på nätet där man kan gotta sig i inredningsinspiration.

  5. Jag kom på en till! Ett ”önskeinlägg” om du har tid med sådana. Från foto till färdig bild. Lite hur du tänker när du ska fota något. Och sedan lite hur du redigerar. Det tycker jag vore jättekul, om du vill dela med dig förståss!

  6. hihi, nu vart jag aldeles fnissig!! så himla spännande med allt!! (hur kan man bli så engagerad i andra människors liv via en blogg?)

    Nåja, nu måste jag ju fråga lite också… Jo jag vet! Jag är student o vill gärna alltid piffa min vardag, med skumbad, med vin, med vackra detaljer hemma. Så min fråga är helt enkelt vad ditt bästa jag är lyxig-buget tips är?

  7. MUMS! Jag älskor också de där bullarna!!!! Jag tugar runt ”ögat” och slukar smörklumpen till sist! MUMS! 🙂 Och du, tålamod är ÖVERSKATTAT!!! Vad ska man med sånt till? Hoppas ni snart får svar! Men Leo får du nog orka med inne i magen en stund till! 🙂

  8. MUMS!! Jag och min dotter brukar slåss om sockerbullarna!

    FK är ju helt galet komplicerade. När vi vänta ettan blev vi helt knäckte. Räckte inte med två akademiker för att kunna förstå sig på föräldrapenningsdjungeln. Har aldrig kännt mig så trög någonsin!

    Jag undrar MASSOR saker. Kanske lite extra mycket hur du ”vågar” blogga så öppet med bilder på dig, din familj och ditt hela namn. Känner du dig någonsin ”exponerad”? Jag kan liksom bli lite nojjig när jag går på stan eller möter en massa nya människor. Om någon läser bloggen blir det ju så konstigt på något sätt. Förstår du hur jag menar?

    KRAM

  9. hur gör du med dina olivträd… överlever de inomhus hela vintern… i fjol renoverade jag mitt hus och om sanningen ska fram var det kallt hela tiden och trädet trivdes bra… nu är det inte så kallt mer och jag vill verkligen att det ska överleva vintern… så ngra tips???

  10. Dom där är ju så vansinnigt goda, likaså dom släta med kräm i. MUMS!
    Hur ser föräldraledigheten ut för er? Ska ni dela på det eller tar du ut det mesta?
    Ha en skön dag.
    Kram Kristina

  11. ska försöka mig på en fråga som inte väcker så mycke rabalder denna gång:P Jo om jag minns o läst rätt så skrev du nångång att du hade typ 7 brudklänningar innan du kände det var rätt!? vad hände med de som förblev oanvända? Eller var det sju prövade?

  12. I gymnasiet blev jag vald till klassens ”Tittin” Alltså inte titt-ut utan titt-in. Och varje dag så tittar jag in till dig, min favoritbloggerska!
    Jag har blivit nyfiken på hur ni tænkt gøra med førældrarledigeheten? Jag førstår att det ska vara vældigt krångligt med alla papper till førsækringskassan och hur man ska bæra sig åt før att få ut så mycket pengar som møjligt. Vem som ska ta ledigt længst och nær osv. Har ni blivit kloka på hur ni ska gøra?

    Kram Linnea

  13. Dina inlägg är helt otrolig och det går inte att låta bli att dra på munnen när man läser dina rader. Ja eller snarare slukas av dina rader!
    CARRY ON pregnant woman!

    Emelie

  14. Ja jag undrar nog samma som doktor Molly skrev. Om de tinte är skrämmande att exponera sig så? Sen undrar jag oxå vad som fick dig att börja blogga? Och sist men inte minst funderar du på att dra ihop en ny blogg träff? Missade ju tyvärr din förra då vi åkte på semester.
    Kram goa du!

  15. Här en till (räcker upp handen) som inte har det bästa tålamodet och att vänta tillhör inte favoritsysslan… Tror det har blivit ”värre” med tiden.. kan det ha med samhällets utveckling att göra? allt går mkt fortfare, man kan se var vännerna är på Fb, man kan sms:a och i regel få snabbt svar, handla på nätet om man inte hinner in till stan (förvänta till helgen vill man inte..)kan det inte vara så, att man blivit påverkad även inom detta område?
    Kram P

  16. Perfekt! Jag har ju precis läst igenom din blogg och upptäckt att det finns en del saker jag funderar på. Som hur det gått med grannarna och deras byggnad. Vattenläckan i vardagsrummet, fick ni ordning på allt kring den?
    Men något som jag är väldigt nyfiken på är, VAD skrev Scout V. till dig för att fånga ditt intresse? Vi har ju fått läsa vad du skrev och vad du sökte, men jag antar att det fanns fler som skrev till dig, men något måste jag fått detta brev att stå ut lite extra. Om du vill dela med dig såklart, det behöver man ju inte 😉
    Ha en fortsatt fin dag! Kram

  17. Hej!

    Tålamod är nog min största utmaning. Jag kan t ex bli TOKIG på personer som talar långsamt eller har svårt att komma till det väsentliga och ofta tänker jag på vad Kay Pollack har sagt, att man kan välja att se sådana människor som ”utsända” för mig att träna mitt tålamod på. Hm. Svårt.

    Jag ställde ett par frågor i ditt förra inlägg och för att göra det enkelt, precis som du skriver, så lägger jag in dem även här.

    ”Vad fick dig att börja blogga, vad hade du för förväntningar på att blogga(om några) och hur tycker du att det är hittills? Vad är liksom det bästa med det? Vad driver dig att fortsätta?”

    Hälsningar från ett mycket blött Bohuslän.
    V

  18. Hej!

    Jag har fastnat för din blogg och tycker den är toppen. Pillar själv lite med en matblogg och tycker det tar rätt mkt tid. Men jag bloggar inte på nåt vis lika mkt som du gör. Min undran är därför, hur mkt tid lägger du ner på bloggen per dag? Och får du nåt för det (alltså ekonomiskt)?

  19. Älskar, älskar också de där vaniljbullarna. Båda.
    Jag undrar hur det har gått med grannens bygge och hur det ser ut i er trädgård; om du är trädgårdsintresserad och hur ni planerar/planerat i trädgården.

  20. Underbara du!! 🙂

    Ville bara säga att jag är l enyckligt lottad läsare som nyligen hittat till din blogg. Det är kul att få ta del av din personliga och härliga blogg!

    You go girl!

    Hälsningar Charlotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg