Att göra lite spontanreklam.

Nu ska jag snart sluta att vara så brudig och prata kläder hela tiden, men just nu är jag inne i min östrogenrush och vältrar mig i skira saker och webbutiker och spetsar. Förmodligen för att jag just nu är lika bred som jag är hög och har en enorm längtan efter att få känna mig litegrann som mig själv igen. Även om jag stormtrivs med min höggravida kropp och har lärt mig att klä den under de här månaderna, så finns det fortfarande saker jag inte kan ha och som jag kan sakna. Sen får det vara precis hur ytligt det vill. Lite glamour kan man fan få ha kvar i sitt liv när man har kommit till den punkten att man fastnar i badkaret och varje morgon spenderar en kvart sittande på en stol medan ens man arbetar upp en imponerande blodåder i pannan när han försöker klämma in ens fötter i ett par stödstrumpor.

Så är det med det.

Jo, just det. Spontanreklamen. Nu har jag snubblat in på en webbutik som jag nog minsann måste tipsa om. Agnes of Sweden. Massa tjusiga saker och lite udda varumärken. Men framförallt vill jag påa för den här eftersom det vad jag förstår är ett litet företag som inte funnits så länge, och för att det ligger i Skåne. Och jag tycker att det är kul det där; att kunna hitta små pärlor också och att kunna supporta lokala företag. (Som Märtas, ni vet. Jag har ju ätit där så många gånger nu att de förmodligen kan starta en filial snart). Alla har varit små nångång, och bara för att man är liten innebär det inte att man inte förtjänar lite uppmärksamhet. Nu har jag ju själv inte handlat härifrån ännu så jag kan inte säga nåt om leveranstider och så, men jag är snuskigt sugen på klänningen som finns på startsidan (Lingon frestar mig hela tiden), och ett tips är att de har den ljuvliga Ebba Dress (som ni kan skymta på bilden ovan, själv köpte jag den för någon vecka sen från en större butik, attans) för bara 299 spänn. Som hittat.

Om ni känner till fler fina små ställen får ni gärna hojta till. Tack för att jag fick lokalföretagssvamla lite här. Nu ska jag ladda för tygbrösten genom att äta choklad och massera mina revben.

15 kommentarer till “Att göra lite spontanreklam.

  1. Åh den klänningen lockade Lingon mig också med. *s* Jag blev helt såld på den!

    Jag tycker det är helt okej att du gör spontanreklam, jag tycker det är toppen tom. Själv har jag ju också gjort lite reklam, Klintas massagedoftljus. Jag håller helt med dig om att man ska supporta lokala handlare, jag gillar det tänket.

    Kram på dig!

  2. Hej Emma!
    Underbara kläder, en butik helt i min smak:-)Längtar tills man kan få ha på sig precis vad man vill för just nu är det inte mycket som är snyggt på mig… Dig däremot verkar allt passa:)
    Ha en härlig dag.
    Kram Kristina

  3. Jag har läst din blogg ett tag nu men aldrig skrivit någon kommentar. Idag är jag hemma och VAB:bar med sonen och fick en sekund över.
    Du är underbar på att dela med dig av dagliga anekdoter som jag får fnissa till en liten stund. Det är de små ögonblicken av glädje som gör dagen ännu bättre. Jag kommer fortsätta läsa varje dag. Lycka till med liten när det väl är dags och fortsätt vara du i din blogg 🙂

  4. Här kan jag bidra med svar på leveranstiderna:) ca 3 dagar tar det beroende på posten=) Jag har redan hittat hit å handlat en del senaste i raden är Ester Elenora koftan med spets baktill ( beställde i onsdags kväll och fick idag)som är liiiiika underbar som på bild 🙂 Dessutom är söta Jessika som driver butiken snabb och trevlig vid eventuellt byte!! Så summa sumarium, jag kommer nog att utsätta plånboken för fler besök!!

  5. En trogen läsare av din blogg som jag är så läste jag detta inlägg nyss och kände mig manad att säga ett litet: -hallå! 🙂
    Vet inte om du sett min sida innan? Är nog din stil.. Och jag har en del barn/födelsemotiv också för den delen. 🙂 skåneföretag är jag med den lillas ambition att bli större… Hoppas du gillar det du ser… Spontanreklam eller inte. 🙂

  6. Tycker absolut att man ska göra reklam för de lokala företagen!!!
    Här i lilla Sunne har vi en underbar butik som får en att suckta och längta. Man kan gå där och känna, vända och vrida och klämma på alla fina saker i timmar! Tyvär har Mia inte ännu en internetshop men har man vägarna förbi Sunne är Living Interior bara ett måste…

    ♥♥♥

  7. Din beskrivning av en höggravid kvinna är klockren! Den kan jag skriva under på 😀 Samt tillägga kosmiska humörsvängningar varje gång hungern plöstligt slog till och jag inte hade mat i min hand d i r e k t… I efterhand är det komiskt hur man kan vara, men jag hoppas att du sluppit sånt! 🙂

    Dina kläder är underbara! Till och med jag som aldrig aldrig någonsin använder klänning får lust att köpa en nu…återstår att se om det också blir av!

    Trevlig måndag! 🙂

  8. Jag kanner att jag maste ta mig tid att beratta hur jag hittade till din blogg for sisadar sex veckor sedan. Preggo och sugen som man ar satt man och googlade ”riktigt kladdig kladdkaka” (ja, de exakta orden, man ar ju en kvinna som vet vad hon vill ha) och din blogg med recept (provat och uppskattat, by the way) kom upp som fjarde resultat. Haha! Sa om du plotsligt fordubblar din chokladbesatta bloggskara kan fler ha villat sig hit pa samma satt!

  9. Tack för ett supertips. Massa fint där inne, hittade jag. Håller tummarna för tygbröst. Det är en upplevelse att sitta och klämma på sådana, lova. Speciellt karlarna blev liksom okontaktbara för en stund… LOL

  10. Jättefina kläder och tack för tipset. Men jag tycker det är lite trist med de här One Size storlekarna, de passar aldrig mig. Men fortsätt tipsa, det gillas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg