Att äntligen vara på plats.

Så, nu har jag äntligen kommit hem och har kunnat ligga och flyta i badet ett tag för att få bort lite jobbiga förvärkar och nu vankas det mat och framstupa sidoläge och en sprakande brasa i vardagsrummet. Det är helt magiskt vad skönt det är att få sjunka ner i en soffa egentligen; jag blir som en dreglande hög och är knappt kontaktbar. Tack och lov har jag ju en introvert man som trivs finfint med att sitta bredvid och surfa elcyklar (jo jag vet) och humma över en kopp kaffe.

Så ja, det är väl där ni hittar mig ikväll. Jag planerar att flyta in i en yoghurtkoma om sisådär tio minuter och vänta på att orkanen Katia ska komma.

Äntligen, äntligen är det höst.

29 kommentarer till “Att äntligen vara på plats.

  1. Här är orkanen i full gång. Har den varit hela natten och hela dagen. Inget kul alls. Jag hade planerat att vara utomhus med buspojken idag för att springa med de små benen men icke sa nicke. Istället har han ställt till med bus här hemma (bevis finns på min blogg). På tal om elcykel så har min man köpt en sådan idag. Han cyklar jämt och tyckte att det var dags med en sådan nu. Det är sånt introverta män behöver. kram kram

  2. Hoppas ni inte blåser bort där nere! 😉
    Fast vi här uppe i norr får väl också träffa på reser av hon Katia lite senare antar jag.
    Låter väldigt väldigt härligt med ett avslappnande bad och mys framför brasan. Skulle också behöva det, för jag är helt slut efter en tuff dag i universitetsvärlden.

    Kram på dig!
    Jeanette

  3. Hejsan du glade!
    Följer din blogg och förundras över hur mysig inredning ni har. Tänker ofta på hur sjutton du lyckas hålla soffan ren med hundarna?! Är sååå sugen på liknande soffa men har två hundar (en svart) och känner mig fast med skinnsoffa…

    Mvh!

    1. Nu när det är blött och murrigt skyddar vi sofforna med mängder av mysiga filtar och fällar och kuddar 🙂 annars skulle det nog inte gå.

  4. Här är det ganska lugnt än sålänge men hoppas det lägger sig till i morgon, vi ska ju åka över Rödby/Puttgarden. Gungeligung…..
    Kramar!

  5. Vad härligt det låter! Vi har precis kommit hem efter åter en kväll i huset och jag ska nog krypa ned och lägga mig i sängen jag. Lite trött och begynnande huvudvärk gör att det mjuka och varma lockar 🙂

  6. Ursäkta en blåst (haha) fråga. Ska vi få hit en orkan? När, var, hur. Eller ja hur vet jag kanske. Jag skyller min okunskap på att det inte finns tid i min värld till att lyssna på nyheterna eller lyckas läsa en tidning. En toktrotsande treåring och en tand-genombrytnings sjuk ettåring tar upp all min tid just nu.

    Mys framför brasan för mig med!
    Kram

  7. Underbara du!!

    Blir bara lite orolig… Jag är inte gravid och tycker också om att dega ner mig i soffan och blir lätt den där dreglande ej kontaktbara som du pratar om…

    😉

  8. Det verkar mysigt trots allt. Att kura i soffan framför en brasa är inte fy skam. Här öser regnet – inte ner – snarare mer från sidan och takpannorna klapprar på taket.

    Ha en fortsatt fin kväll!
    //Sofia

  9. *fniss*

    Jag hittade din blogg igår, å du ser ju hur det gick, jag är tillbaka idag 🙂

    Du har datum en månad före mig har jag lyckats räkna ut, typ, men jag känner lika väl igen mig i okontaktbar dregelhög!

    Ha en fin kväll!

  10. Skönt det för dig. Här har vi haft storm sedan igår eftermiddag. Känns som att hela trädgården ska blåsa bort. Det verkar bli en blåsig natt till. Fast varm så ingen brasa för oss ännu. Kan längta till den första höstbrasan.

  11. Åhh, du har en öppen spis, ja du kan ju bara ana vilken nyans jag sitter med i ansiktet just nu 😉

    Alltså jag har ju nästan allt, men en öppen spis fattas mig, så är det bara.

    Ha det bra i värmen och sprakandet av elden.

  12. Haha!! Goa du, som jag skrattade med tygtutten!! Var med om samma sak i våras! Har du inte fått se den mjuka förlossningskanalen än?? En stickad lovikaluva!!!! Haha underbart;) kram på dig, jannice

  13. Mysigt med brasa att mysa framför.Här i Vermont börjar det bli kallare om kvällarna men fortfarande shorts väder om dagarna. Så hösten är inte riktigt här än.
    Hoppas du mös riktigt med din hubby i gårkväll och att ni njuter av lugnet innan ert lilla underverk kommer…:)
    Ha en fantastisk onsdag!
    Kramar Bodil från andra sidan plurret.

  14. Åh! Jag önskar jag hade en öppen spis hemma hos mig med. Är uppväxt med det så jag vet precis hur urhärligt det är att mysa ner sig framför de sprakande lågorna. Men bor man i lägenhet så gör man.
    Kram kram

  15. Åh 🙂 Härligt med brasa (och härligt med soffa!) Vi måste verkligen inhandla en soffa NU så att jag också får höstmysa i soffan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg