Att ha haft världens bästa babyshower.

Ja, alltså… Vad kan man säga? Ni ser ju själv. Här blir man bortlurad från hemmet för en fika med Carl-Otto och kommer hem till den mest detaljerade babyshower man kan tänka sig. Här fanns kakor och sugrör och vimplar och tavlor i hela huset; skålar med jellybeans och marshmallows och cirkusfigurer trängdes med fjädrar och pompoms och vänner – till och med toaletten var dekorerad med värmeljushållare och godis och Leotavlor. Och vi har lekt lekar och haft gissningssport och tagit en runda ”pricka fiffin” (vilket är en något omarbetad version av att sätta svansen på åsnan, om ni förstår) och det har gissats storkdatum och ätits cirkustårta och skrattats så mycket att jag är matt. Så ja – vad kan man säga? Jag har världens bästa vänner.

Det går helt enkelt inte att känna sig mer älskad än vad de lyckades få mig att göra idag.

53 kommentarer till “Att ha haft världens bästa babyshower.

  1. WOW! Så underbart så man blir tårögd!! Tänk vilka fina bilder att visa Leo någon gång i framtiden! Han var älskad av så många innan han ens kommit ut! Kramar

  2. Det var så mycket fina kort så jag tvingade mannen att kolla. Han hummade och nickade, jag tror han gillade det!

    Gillar det, det gör jag. Jag blir alldelles varm av hur vackra vänner du har 🙂

    1. Allt! Babyschampoo och oljor och babyfiltar och blöjor och kläder och gosedjur och gips till att avgjuta magen och saker som spelade nattvisor och små lejon och – ja, allt.

  3. åh, så mysigt – hade så gärna varit där och kramats och skrattat med er, men stordonnan riddarkalasade 🙂 tycker mig se att du nyper i overallens tjusiga öron 😉

  4. Alltså wow, vilken grej. Du måste verkligen ha de finaste av vänner, jag menar som de måste har jobbat för det här. Å så fint. Jag är så glad för din skull.

    Kram på dig!

  5. Så mysigt ni måste ha haft det idag!
    Vi har varit och köpt klinker till hallen, det var inte så dj-a roligt!
    LEO kommer den 28 september – jag kan nästan lova det!

  6. Herre jösses vad fint! Inte bara helt otroligt fint dekorerat i ert helt otroligt fina vardagsrum, så är ju hela gesten bara helt otroligt fin. Vilka goa vänner du verkar ha! Oj så välkommen Leo ska känna sig till detta hem. Känner liksom glädjen från er dag ända hit 🙂 Kramar Linda

  7. Så fint gjort, vet du händelsevis var man hittar dessa vimplar? eller underlag för att kunna skriva ut dessa färgglada och fina budskap?

    1. Hej Jenny!

      Dom mönstrade papperna har jag skrivit ut härifrån : http://legacymedia.hostessblog.com/wp-content/uploads/uploaded_images/cirquedubebe_blue_patterns.pdf

      Jag vek pappret på mitten och klippte ut 3 vimplar på varje A4-papper.
      Du kommer då att ha 6 stycken delar. Mellan dessa lade jag ett svart sidenband, och klistrade sedan ihop kanterna. Låt torka – klart!

      Dom större enfärgade är gjorda på samma sätt fast där blev det 2 vimplar på varje A4. Pappret har jag köpt på Panduro. Istället för sidenband använde jag här ett jutegarn att hänga dom på.

      Hoppas att det var svar på dina frågor.

      Mvh

      Nelly

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg