Att presentera en vinnare.

Den fina tävlingen med dotto.se avslutades ju igår, och nu har de valt en vinnare! Det blev *trumvirvel* Fröken Nord som kammade hem en tavla! Heja henne!

Dotto hälsar att ni är världens bästa och att de bjuder på 15 % rabatt fram till och med den 31 oktober som tack för att ni var med och tävlade (kod: Emma15). Kom ihåg att det i de flesta fall går att skräddarsy texten på tavlorna till det ni vill; exempelvis ”Här bor familjen Karlsson” istället för ”Här bor familjen Uggla” – bara maila kundtjänst så brukar de kunna lösa det mesta, säger Dotto.

Om ni vill får ni väldigt gärna ge tips på jultavlor också – det är ju trots allt för att ni ska hitta något ni gillar som butiken finns.

Ta hand om er. Nu ska jag bege mig på Dagens Livsviktiga Vaniljbulle-jakt.

7 kommentarer till “Att presentera en vinnare.

  1. Snälla hjälp. Vart hittar man goda vaniljbullar i Malmö. Var i Malmö förra veckan och hittade inga. Stor katastrof. Bör kanske tillägga att jag också är med barn och behöver minst två vanilgbullar om dagen.

    Kram Jenny

  2. Grattis Fröken Nord!

    Du, det finns ett bageri i Malmö som gör kanelbullar med vaniljkräm ovan på. Dom är helt fantastiska och farligt underbara, särskilt när dom är nybakade så dom är lite ljumna. *mums*
    Det är Thekaksbageriet bakom Paulikyrkan dvs precis alldeles lagom långt från mitt jobb. Hinner lätt dit på frukosten och tillbaka igen utan att behöva stressa igenom frukostrasten. Farligt, farligt men ack så härlig, härligt. *s*

    Kram

    1. Tack för båda tipsen nu ska jag nog klara av min Malmö visit. Blir nog att pröva båda ställena. Sen får det bli ett besök i Limhamn när den lille har kommit.

      Kram jenny

  3. Jag blev alldeles fnittrig här hemma av vinnar mailet! Med inställning, ”jag som aldrig vinner något” nästan så att man springer till affären och köper en trisslott idag!

    Tack för tävlingen Emma och Dotto! Mer sånt i höstrusket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg