Tävlingsdags igen? Ja?

Jomen visst ser ni; klart att vi ska lotta ut ett sällskapsspel för hundar!

Det är med bästa Dinhundshop.se som jag med stolthet kan pimpa ut ett Nina Ottosson-spel här på bloggen. Själv älskar jag ju de här spelen (hundarna också såklart) och framförallt Dog Finder eftersom det kräver att dom använder huvudet litegrann. Och när jag såg vilket gensvar jag fick på det så var det ingen tvekan om att en av er måste ha ett också.

Så visst, såvida man inte har hund (eller en mindre nogräknad sambo, jag dömer ingen) kanske detta inte är så spännande – men för er med vovve (eller mindre nogräknad sambo) hoppas jag att det går hem. Ja? Ja! Då kör vi!

Vinsten är alltså Nina Ottossons spel Dog Finder och tävlingsreglerna är enkla:

  • För en lott skriver ni en kommentar här nere där ni berättar vad ni gillar bäst i shopen samt vad ni saknar.
  • För två lotter gör ni även ett inlägg där ni länkar till dinhundshop.se från er egen blogg (om ni har en sån).

Tävlingen pågår till och med nu på söndag klockan 12:00, sen drar Dinhundshop.se en vinnare. Stort lycka till!

75 kommentarer till “Tävlingsdags igen? Ja?

  1. Åh, vilken kul tävling! Det här spelet vore perfekt för vår boston terrier som kan ha lite problem med just det här att tänka/göra själv 😉 Försökte spexa till det med godis gömt i en toalettrulle för ett tag sedan men fick en mördande blick och sedan satt hon och stirrade på toarullen, på mig, på toarullen och på mig tills jag gav upp och gav henne vad som fanns i! (Kanske mer är mitt problem än hennes nu när jag tänker efter..?!)

    Hursomhelst – ÄLSKAR de här benen i mocka som vår minigris kan dreggla, bita och grejsa med hur mycket som helst utan att de går sönder som alla andra leksaker:
    http://www.dinhundshop.se/hundleksaker/hundleksak-hundben.html
    Saknar varma overaller med ben på för frusna bostontjejer! 🙂

    Kram/
    Emma

  2. Oj vilken finfin tavling! Tveksam till hur spel gar med mina tva vilda killar, kan vara ett scenario dar a) godis plus ben-kloss slukas hel i brist pa talamod b) spelplanen med innehall flyger tre meter genom rummet och glada hundar ater upp resterna eller c) de faktiskt fattar grejen och da blir detta en daglig stimuleringsuppgift.

    Gillar hela utbudet i shopen och framforallt spelen eftersom jag aldrig sett dem nagon annanstans.

    Det som saknas ar mer slitstarka leksaker. Det finns bara en Kong och det ar modellen med snore. Jag ar medveten om att mina hundar ar speciella men for en boll-besatt huligan behovs nagot i pansarmaterial. Snoret pa kongen hade fortarts och hittats i tradgarden dagen efter. Sa helt enkelt, for att jag skulle kunna shoppa in med lite mer Kong i sortimentet!

    🙂

  3. Vad jag gillar bäst på webplatsen är faktiskt alla aktiveringsspelen. Har inte själv en hund men lånar allt som oftast mina svärföräldrars i brist på en egen. Detta är en otroligt snäll och klok hund som älskar att söka efter godis på kommando. Detta vore perfekt för honom.
    OCH vad jag saknar! Hundar till salu så jag kunde köpa mig min egen 😉
    Nej då, de verkar ju ha allt!
    Tack för en underbar blogg!!

  4. Den väldigt aktiva och pigga vovven Peppe skulle gärna vilja vinna det roliga aktiveringsspelet, så att han får lite mer hjärngympa. Annars blir man ju inte trött!

    Bästa med Dinhundshop är alla saker som det finns att välja mellan, vovven Peppe gillar självklart mest godis och leksaker. Men den där bollkastaren är en av de bästa eftersom vovven fullkomligt älskar att springa! Vovven Peppe saknar även en leksak som han haft för många år sedan, men inte hittar någonstans längre.. Det var en mjuk leksak i form av en krokodil som hade en liten öppning på magen. I öppningen kunde man gömma krokodilens ägg som pep när man bet i dem. Det var svårt att plocka ut dem men med lite hundvilja och trix så fick Peppe ut dem. En sådan vill Peppe gärna kunna köpa igen…
    Vov vov!

  5. Fantastisk rolig tävling!
    Först det jag gillade bäst: det får bli den svart-grå väskan som man kan bära hunden i. Jag är sannerligen inte en som bär runt på min hund, nej hon har fyra ben hon också även om de är rätt korta, men ibland hade det varit praktiskt. Inte minst för att hon inte ska bli ordentligt tillplattad i någon större folksamling.
    Vad saknade jag då? Jo, hundkläder med fyra långa (eller ja, rätt korta då) ben på. Täcken fanns, det såg jag, men med en hund som är i princip helt naken behövs rejälare doningar om hon ska leva igenom vintern. Så det saknade jag. Annars måste jag ju säga att det var ytterst välsorterat i butiken. Nu håller jag och Myggan tummar och klor!
    Kramar Kicki

  6. Vad roligt, hade det som önskemål 😀
    Min favorit är, säklart, spelen – men förutom det tycker jag HURTTA är det bästa jag provat, en julklappsönskan från mig till vovven är rundkopplet, men hon vill nog hellre ha ett nytt värmetäcke – om man överhuvud taget vill röra sig utomhus när det är dåligt väder (;

  7. Det var första gången jag tittade in i den webbshoppen 🙂 Åhej, vad det fanns grejer!
    De där spelen verkar ju hur kul som helst ju! Något man kan sysselsätta en uttråkad vinthund på en regnig/snöig/blåsig/iskall dag/kväll!
    Något jag saknar är en varm vinthundsanpassad jacka/täcke. Vinthundar är ju i regel lite smalare i modellen än vad de flesta andra hundar är. Det innebär att det ofta blir onödigt för stora hål för benen…

  8. Alltså nu känner jag att jag bara måste ta hem detta! Det här borde jag nog inte skriva nu, men jag tänkte nog köpa ett spel åt min hund fastän jag inte vinner! Men nu är jag ärlig här 🙂 Hehe. Fast jag kommer ju att vinna! (positivt tänkande..)
    Ärligt talat så vet jag inte om det saknas något, det var ju ett väldigt stort utbud de har! Fast en grej saknade jag lite. Och det var att man måste ta kontakt för att få veta fraktpriserna till t.ex. Finland. Det skulle gärna få finnas bland informationen 🙂 Fraktpris till Finland alltså!
    Bäst gillar jag heeelt klart aktiveringsspelen! Och att det finns så många att välja mellan 🙂 Nästan så att man får beslutsångest. (Och om jag vinner ett spel kan jag ju alltid också beställa ett TILL sen) 🙂

  9. Oh, vad kul, håller tummarna nu, för det såg så mysigt ut den där söndagen (eller var det en tisdag) ni spelade sällskapsspel.

    Min favorit är nog det dära spelet som är vinsten;) och så gillar jag att shopen skrivit utförligt om vad olika saker ska användas till och utifall man behöver hjälp av en hundcoach så det inte blir fel.

    Jag saknar; ingenting:) Det jag och min hund så ivrigt sökte efter, det fanns att köpa!

  10. Men åh, jag har ju ingen hund! Däremot misstänker jag att detta spel går alldeles utmärkt att spela med en godisgalen katt också. Det finns iofs spel till katterr men de verkar lite lätta, faktiskt. Hade jag haft hund hade jag gillat spelen bäst tror jag, och vad saknar jag? Dinkattshop.se kanske 🙂

  11. Hej hopp 🙂

    Alltså jag brukar aldrig delta i tävlingar…någonsin.
    Jag äger ingen hund och man skulle kunna beskriva mig som aningen hundrädd. Allergisk är jag också…

    Men ok, jag vill faktiskt vinna detta! Min vän har igår fått hem en liten bedårande Vallevalp och ett sådant spel måste han ju faktiskt ha tycker jag 🙂

    I butiken fanns godsaker för hundar och DET gillar jag, speciellt de där lyxiga gourmekakorna verkade ju festliga. Perfekt att beställa om man ska hälsa på en Vallevalp till exempel.
    Svårt att säga vad som saknas, allt man behöver och merdärtill verkas finnas i sortimentet.

    Kram/Julia

  12. Underbar tävling! Lite hjärngympa är aldrig fel. Jag är med!

    Den stora variationen är bäst och att det är noga uppställt i kategorierna. Det man söker är mycket lätt att hitta. Gillar att ni säljer Hurttas ofodrade regntäcke. Vår hund har det och det är superbra, för många andra är fodrade, och har man redan mycket päls är det inte nödvändigt. Friskluftskroken är en jättebra sak att ha när det är varmt!

    Jag gillar böcker och skulle gärna vilja se det i sortimentet. Kunde inte hitta det. Vi har just börjat träna klickträning men bokgenrerna är förstås många.

    Tipsar om tävlingen här:
    http://jennyjon.bloggplatsen.se/2011/09/28/6333595-tavling-vinn-en-dogfinder/

  13. Hej

    Jag blev ju helt tokkär i ett halsband som skulle passa Malte perfekt nu när han har växt ur sitt valphalsband, det här tyckte jag var så fint (HANSBO Hundhalsband HrM Braided brunt) i stl 55. Det saknar vi.
    Tycker bäst om Dogfinder i butiken

    Karin

  14. Hunden ska väl inte vara klokare än sin matte, eller? 😉
    Nu allvarligt, min stackars Svante tyckte det var ren hundplågeri, när vi försökte träna hans hjärnceller. Det var inte samma spel så kanske skulle det här vara någonting för oss två 😉
    1lott:
    Jag tycker det är kanonbra att dinhundshop säljer kong med rep (det ska Svante få som julklapp) och Hurtta vadderade hundselar kan jag bara rekommendera! Önskade mig hundböcker typ tyder hundspråk!

  15. Roligt att se att de fina Hurtta-grejorna från FINLAND säljs också i Sverige 😀
    Det jag saknade var coolare små hundbäddor som italienska vinthundar älskar att krypa in i så att bara ett ben eller två sticker ut.

  16. Hej! Säkerhetsselen blir valet. Smart och tryggt då den fyrfota familjemedlemmen ibland blir åksjuk i transbortburen. Då vill vi ha koll på ” lurvtösen” och sätter henne i baksätet mellan ungarna.
    Men vad saknas i shoppen? Oj, svårt! Men då vi har en pytteblandishund är även pälsen ”blandis” dvs;ragg, underull och det mjukaste fluff. Därför skulle det vara bra med fler varianter på borstar, kammar och kardor.
    (Tack förresten för en helt underbar blogg!! Jag känner mig riktigt skyldig att för en gångs skull säga det ,då jag kikar in varje dag )

  17. Huij nu gäller det verkligen att delta, terroristen behöver ngt annat att bita i än mina skor..

    det som jag gillade mest var utbudet, lite av varje så att säga, dvs man kan få mycket in i en order,,,
    det som jag direkt inte hittade som jag alltid söker efter med ljus o lykta är den bättre modellens klicker. dvs den med en knapp o inte denna förhatliga knäpp på järnet saken som finns… sen så saknade jag även kongarna, och godiset man lägger i dem…

  18. Jag vill gärna vara med och tävla. Har ingen hund själv men tycker absolut att syrrans hund förtjänar en superpresent 🙂 För alla förtjänar ju faktiskt att få en present lite då och då 😀

    Favoriten måste ju bli det här spelet eftersom det verkar på dig som det är en superhit både för hund och hundägare!

  19. Egentligen borde jag verkligen vinna ett sådant spel. Tänk vad smart. Tommy skulle kunna gömma fina Snö of Sweden smycken, eller kanske en diamantring. Eller går det ner resecheckar? Risken är dock att jag är för dum för att nosa rätt på exakt under vilket plastben sakerna ligger…..Inte värt risken va?

    Och med närmre eftertanke lär det aldrig hända att Tommy faktiskt köper nått fint och lägger under de där benen. Och det vill jag inte heller riskera, och hund har jag inte, så jag överlämnar till andra söta läsare att tävla här istället:)

    Kram Susanne

  20. Det bästa är utbudet av spelen vår lokala handlare hade inte spelet du lottar ut så jag fick köpa en Dog Tornado som Nelson tittar längtansfullt på hela kvällen medans Perla bara stjäl det Nelson letar efter!! Tror att vinstspelet blir perfekt till hyndan! Jag saknar roliga tåliga leksaker det krävs när man har två hundar!! Annars en bra sida, tack för tipset!! Lyck till med Leo!!! M

  21. Kulig tävling.

    Min Sixten-blixten har samma hårfärg som dina tjejer. Jag hitta ett perfekt schampo i shopen, för ljus päls, det skulle jag vilja prova att löddra in Sixten i.

    Hmm,, det är svårt att sakna någonting. Det jag ständigt är på jakt efter är ett täcke i rätt storlek för min, till växten, lilla hund. Alla täcken jag hittills provat har varit för stora, så det jag alltid saknar är små tighta alternativ.

  22. Vår cocker Lufsen sitter här brevid och bara tjatar och tjatar om att jag skall tävla om ännu ett ”sällskapspel”. Vi har köpt tornadon till honom, men nu är den tjatig och har han tycker inte det är någon utmaning längre. Han behöver något att verkligen bita i, som han själv säger!
    Så då får jag väl göra slag i sak och tävla om denna godingen, så han äntligen kan hålla tyst.
    Så nu håller vi tummar och tassar i kors och hoppas på en vinst!

  23. Hundskoj, då är jag på!

    För att klassa sig själv som hundnörd med höga färväntningar på diverse tillbehör, så har hemsidan väldigt bra och varierat utbud. Jag kan dock sakna vissa produkter, såsom exempelvis Back on tracks madrass/filt samt godis till hundar som består av mer ”renodlade” produkter, såsom vom, torkad lever etc. Får man även påpeka att Hurttas lifeguard serie är toppen nu inför den mörka årstiden! Det var det negativa, nu till det positiva. Gillar skarpt att ni har back on track och Hurtta! Jag älskar Nini Ottossons aktvieringsspel i alla dess former och detta var helt klart det bästa. Ert stora utbud av aktiveringsspel samt den lättöverskådliga sidan gör att denna hamnar bland favoriter direkt.

  24. Åh. Bästa tävlingen!
    Har precis flyttat till Öland med min Bessie och hennes aktiveringsspel kom bort i flytten =( De där vinthundarna är ju ganska kräsna när det kommer till vad som är värt att göra för godis, men spelen älskar min italienska. Så vi bara måste skaffa ett nytt, och det hade ju onekligen passat att vinna ett då =)

    Vår favoritprodukt på sidan är det lilla ”hundhuset”, att ligga under och i saker det bästa som finns tycker Bessie.
    Vi saknar dock lite mer vinthundsanpassade kläder, tex overaller och täcken. Italienska vinthundar ser ju ut som små ostbågar så vanliga täcken som passar runt bröstkorgen täcker aldrig rumpan, och så kan man ju inte ha det ^^

    Har gjort ett inlägg på min blogg, med en himla massa länkar 😉
    (http://annaviktoria.wordpress.com/2011/09/28/where-the-impossible-is-reality/)

    Så nu håller vi tummarna här på ön =)

  25. Det bästa med sidan är det varierade utbudet – riktigt mycket grejer! Jag gillar hundleksakerna där hunden måste tänka till, och gärna de i plast som är lätta att rengöra. Det jag saknade var lite mer prisvänliga fritidskläder…

  26. Jag gillade Hurttas Y-sele bäst just eftersom jag är på jakt efter en ny sele till henne, jag skulle gärna vilja ha en röd sån här: http://www.dinhundshop.se/hundselar/hurtta-vadderad-y-sele-hundsele-hund-drar-koppel.html

    Det jag saknar i butiken är ett frystorkat godis som heter Provit Gobiten och det finns i flera olika smaker. Perfekt torrt och MJUKT godis som håller sig länge eftersom de är just frystorkat. Mumma är helt tokig i det så jag kommer definitiv köpa mer av det, men vill gärna beställa från Sverige i fortsättningen! Kanske på dinhundshop.se?

    Jag kör två lotter, ett litet inlägg är väl inte svårt att få till antar jag?

    Skoj med tävling!!

  27. Detta hade varit som handen i handsken för våra aktiva vovvar…Klipska Terveuerenen Viggo är en mästare på att tänka ut saker och Sibirian Huskyn Bella är så ivrig på allt, Och en riktig liten härmapa med allt Viggo gör, så henne hade jag lätt kunnat sysselsätta med detta hysteriskt roliga spel!! Det är så roligt att se dessa ”tänka till”
    Vad jag verkligen gillar är denna produkten:
    http://www.dinhundshop.se/bruks-traning/klovjevaska-ruffwear-passform-hunden-palisades.html

    En klövjeväska som Viggo bär på alla långa turer vi tar, i den har han sin och Bellas vattenflaskor, en liten påse med belöningsgodis och en liten tygboll. Helt snillrikt perfekt för arbetande hundar:)
    Vad jag saknar…Nä, faktiskt inget, jag tycker de har ett så bra utbud som passar våra godingar perfekt..:)

    Nu håller vi alla tassar å tummar..nästan så det vitnar:) kram..

  28. Jag tycker om hela känslan man som hundägare får från er sida. Snygga produktbilder och förtroendeingivande struktur. Ni verkar helt enkelt ha en bra bild av hundägares önskningar och behov.

    Det jag saknar är lite roligare hundtäcken. Det måste inte vara diamanter och bling, nej. Men lite fler färger, någon rolig detalj. Det skulle jag bli superglad för!

  29. Oj vilken trevlig tävling!
    jag tyckte bäst om aktiveringsspelen som likt många andra här. Mycket roligt utbud, annorlunda. Saknade något där inne gjorde jag faktiskt inte. Men kanske lite större utbud på leksaker. Vi satsar på 2 lotter så vi har gjort ett litet inlägg oxå minsann:)

  30. Kul tävling!
    Och skulle man ha turen att vinna, så blir vinsten minst lika kul!

    Min favorit på hemsidan blev hundleksaken Loofa hund med rosa bandet. Perfekt att kombinera två goda ting i en!
    Och vad jag saknar? Jag hittar inga böcker i ämnet hund i shoppen? Eller är jag bara dålig på att leta?

    /Sara & Loppan

  31. Hej Emma!
    Jag vill ju helt klart vara med och tävla! Vår Ridgeback hade ju äääälskat det spelet! Jag tänkte faktiskt på det redan när du visade det första gången, så tävlingen är ju ett måste för mig!

    Jag kniper 2 lotter tack, ska gå in och skriva ett litet inlägg i bloggen så snart jag svarat på fråga nr 1.
    Vad jag tyckte var bra: Ja herregud – deras helt fantastiska sortiment!! Och den låga frakten!
    Vad jag saknade: Utställningskoppel och utställningshalsband… Det är assvårt att få tag på och vi ställer ju ut vår och behöver både nytt halsband och nytt koppel… Men det går inte att hitta någonstans utan måste beställas. Urtråkigt! Så DET saknade jag!

    Ha det gott och ta hand om er!
    Kram Maria

  32. Massor av fint fanns det där! Har alltid varit svag för Hurttas prylar, men spelen är i en klass för sig. Har en border-labbeblandning som ibland är för smart för sitt eget bästa. Han skulle störtgilla den här typen av aktivering (allt där godis är inblandat på något sätt går hem som snus). Håller tummarna!
    Kram Sara

  33. En hundtävling!!! Va kuuul 😀 man tackarrrrrrr

    Jag gillade hela hemsidan, den är mysig, hemtrevlig och har ett stort utbud!
    Saknade Limex produkter, jag gillar halvstryp halsbanden i olika mönster och färger 🙂

    Nu håller jag och vovven tummar och klor ☺
    Kram!

  34. Jaaaa vad kul tycker jag & min golden tjej Semla!

    Superfin shop med bra utbud! En sak jag fastnade för
    direkt var det lyxiga cappuccinofärgade rundhalsbandet
    i nubuk från Hurtta. Ett sådant kommer nog tomten med
    till Semla i år! 😉

    Det jag saknade eller kanske bara inte kunde hitta var
    en första förbandslåda/ väska anpassad för våra älskade
    fyrbenta vänner. <3

    Kramar Semla & Co.

  35. Hemsidan är snygg, lättnavigerad och känns proffsig. Jag gillar att frakten är billig och att man erbjuder snabb leverans. Sen verkar det också vara enkelt att komma i kontakt med er om man har frågor och funderingar.

    Något jag kanske saknar är kläder för lite mindre hundar. Har själv två små på på ca 3,5 kg vardera som är i behov av tröjor, jackor och täcken under vintern.

    Håller nu tummar att jag och sambon kommer få spela det här spelet med våra små bustroll!!! =)

  36. Jag kniper åt mig två lotter i hopp om en riktig kanonvinst! (http://tindrah.blogg.se/2011/september/dog-finder-hundspel.html#comment)

    Det jag föll för vid mitt första besök i shopen var den stilrena och ombonade designen. Hemsidan känns varm, tydlig och seriös. Dessutom får ni ett stort plus för att ni lagt ner tid och engagemang på att göra tydliga och välmenande videos för att underlätta för era kunder.

    Det jag saknar i shopen är: overaller från exempelvis Hurtta till stora och små långpälsade varelser. Även Nova-Dog/Vgw bälte saknas som ett hjälpmedel till antidrag i kopplet. Saknar även selar från Trixie, som inte träs över huvudet utan bara underifrån och knäpps vid manken, till de småttingar som hurttas vadderade selar är lite stora/klumpiga för. Seså, bara att komplettera shopen nu:)

  37. Jag älskar aktiveringsspelen, innan jag såg det inne hos dig hade jag inte en aning om att de fanns. En sån skulle göra Alvin glad 🙂
    Vad jag saknar med sidan… Ingenting vid första anblicken. Shoppen verkar ha ett rikt utbud. Får jag svara pass på den frågan och enbart gilla? 😉 Och hoppas på vinst genom två lotter. Publicerar ett inlägg senare under dagen.

  38. Jag gillar först och främst servicen med shoppen.
    Men om jag ska välja bland utbudet så gillar jag det stora utbudet på hundspelen från Nina Ottosson! Det jag kan sakna är bra täcken/jackor för mindre hunder (typ 30cm) som inte behöver träs över huvudet. Istället vore det bra om det var kardborre vid halsen så man kan öppna o stänga. Och gärna såna som inte är alltför varma utan mer ”regntäta”
    Jag tar två lotter, har länkat till shoppen i min blogg.
    hösthälsning
    Pernilla

  39. Hej
    Det här hade min flatcoated retrievertik gillat så hon och jag tar chansen med en lott!
    Eftersom hon dricker och stänker runt om gillade jag non-stänk vattenskålen bäst och mest i behov av den. Blinkande hundhalsband är också perfekt om man har en kolsvart hund.
    Jag saknar en tunnare reflexväst att ha utanpå vinterjackan. Lite för dyr, den som fanns för mig.
    Kram
    Milott

  40. Här vill minsann jag tävla; Tillie, en 9 årig och mycket smart Schabradortik =)
    Lott 1; Jag gillar aktiveringsspelet mest (matte har ju fått en bebis, så nu får man minsann roa sig själv;)
    Lott 2; Matte länkar på sin blogg *tror minsann hon har dåligt samvete nu;)*http://vardagligaochvidunderligabetraktelser.blogspot.com/2011/09/halla-ja-det-ar-tillie-har.html

  41. Flåt, blev så upphetsad här, glömde säga vad jag saknade på shopen, svårt då de hade allt, men en katt att jaga hade varit finemang =)

    Tillie

  42. I´m in! Oj, så kul vår lilla collietjej skulle ha med spelet!
    Jag gillade Back on Track Hundryggbälte, jättefint att någon tänkt till och gjort hjälpmedel för att göra livet lite lättare då man har sjukt ryggen! Tummen upp för det!
    Saknar: Svårt att säga, utbudet var ju jättebra! Men kanske en första-hjälpen låda till hunden?

  43. Åh vad kul kul kul! Deltar i få tävlingar, men snudd på alltid när man kan vinna grejer till hundarna 🙂 Vi har någon sorts kopia på ett aktiveringsspel..i trä…som de inte ska bita på, bara puffa med nosen…hm, låt oss säga att vår pirat använder allt för att komma åt godiset och att hon säkert smakat även trä ett antal gånger 😉 Tror det där spelet i plast skulle vara optimalt!

    Lott 1: Det jag gillar bäst i shopen är att den är mycket överskådlig och lättsurfad! Det som får den att skilja sig från mängden är helt klart filmerna med instruktioner, tummen upp! Det jag eventuellt saknar är fler koppel med BGB-hake, blodpulver och andra roliga tillskott (en sucker på sådant haha), samt såklart mer produkter till vinthundar 🙂 Även om jag helt klart förstår att just det sistnämnda är svårt att hålla lager på, det kommer nog alltid behövas specialaffärer för sådant.

    Lott 2: http://nolltillsjuttio.blogg.se/2011/september/hohoo.html

    HOPPAS!

  44. Åh vilken kul tävling för oss hundägare! Jag har en liten korv till mops och han skulle älska att få leta godis på det här sättet (ska köpa ett är det tänkt, men nu kan man ju prova att tävla innan jag drar kortet så att säga). Jag gillar ju helt klart aktiveringsspelen eftersom det är väldigt viktigt med mental stimulans -precis som fysisk.
    Jag tycker att utbudet är brett och djupt – men som den lilla teknik och användarvänlighetsnörd jag är så skulle jag vilja att presentationstexterna av produkterna ser ut på ungefär samma sätt -för att ta aktiveringsspelen igen som exempel; Att man vid varje produkt i kategorin kan läsa vilken svårighetsgrad det är utan att klicka sig in på enskild vara. Eller som med hundmatskålarna – att man ser storlek vid produktbeskrivningarna i kategorin.

    Tack för en grym blogg!

  45. Vov!
    Vilken tävling, matte blev precis till sig!!
    Även jag då som är en golden valp på sex månader, det jag tycker är bäst med shopen är att det är ett så brett sortiment, allt finns ju som jag behöver! Det jag önskar mig allra mest är en ny bädd, jag har fått ärva storebrors säng och med tanke på att han var en kollosalt stor leonberger så försvinner jag i bädden nästan, så att matte och husse får leta efter mig.
    Det roliga sällskapsspelet skulle jag bra gärna vilja vinna, vad kul att ha ett nytt spel när min tjej Ami kommer på besök!
    Vov, vov från Wille

  46. Underbar blogg du har 🙂 Jag har två härliga bordercollies så helt klart skulle spelen bli en favorit hos dem att aktivera sig med när inte några får ska vallas hihi.. Och den där webshopen verkar ha det mesta en hund kan önska sig bl.a blir det nog en ny hundbädd beställd snart så att tomten har något att komma med och slippa få skäll :). Det jag saknar är en vallpipa men det var nog det enda.

  47. Men hallå i lådan!! Den här tävlingen har jag inte sett förränn nu!!
    Jag blev med hund för inte så länge sen och sitter nu och funderar på om det är giltig grund för att inte haft en ANING om att det fanns sånna här aktivitetsspel för hundar!! Hunden, följde med min mer eller mindre nogräknande man när han flyttade in, och med en milt sagt bissi vardag i ett väldigt regnigt landskap så var överraskningen med at det finns så många spel att aktivera hunden med INNE som en julklapp mitt i sommaren! 🙂
    Så det jag gillar bäst på websidan är defenitivt flera av spelen för jyckarna, och det jag tittat på också som jag kunde tänka mig fler typer av är reflex västar. Här har jag inte nubbechans att se jycken (rotweiler) när vi är ute på kvällarna längre. I går satte jag på henne sonens gamla reflex väst. Med lite fixing och trixing så gick det. Hon gick som att hon skitit på sig en stund (fast i framändan…) men sen gick det fint. Mannen därimot var chockad över att jag hade utsatt hunden för något så PINSAMT som reflex väst. Tuffa killar och hundar har visst inte sånt! Så nu ska här införskaffas en väst som passar, fort som bara fy! 🙂

  48. Jag tycker helt klart att spelen verkar vara det bästa i utbudet, vad kul att det är just ett sånt vi kan vinna.

    Jag saknar två saker:
    1. Bittåliga leksaker. Mammas bordercollie/schäfer kan man inte ge gose djur till, de är trasiga på några minuter. Så rejäla gummisaker som kan hålla saknar jag.
    2. Böcker. Mest av allt saknar jag böcker.

  49. Underbar vinst som skulle passa som benet i munne till min lilla border valp som är alldelses för smart för sitt eget bästa. Eller rättare sagt för vårat bästa 😉
    De fina schampo produkterna från Tigi är ju bara för härliga de behöver man inte gömma undan utan får stå med övriga familjens produkter med all sin glans.

    Skulle kanske vara fint om det fanns skor till frusna hundar här uppe i norr samt till om hunden gjort illa tassen och man behöver linda den och inte vill få den våt vid promenader.

  50. Hej, vilken rolig tävling 😀 jag var in på deras sida och tittade på spelen efter ditt första inlägg. Tyvärr var de alldeles för dyra för min studentkassa men så bra att det kom en tävling då 😀 Spelet skulle passa perfekt för min Cocker spaniel hane 😀

    Det jag gillar bäst med butikens utbud är framför allt spelen men också fleecetäcket. Jag tittade runt för att hitta något som jag saknade, men de hade ett sådant brett utbud så jag kom inte på något 😀

    Kram Cathrine

  51. Hej hej!
    Åh vilken rolig tävling med ett pris som jag tror mina två aktiva engelska springer spaniels Astrid och Abbe skulle älska (de är bror o syster). Måste självklart vara med även om jag aldrig brukar vinna något på tävlingar:-) Hade aldrig varit inne på den här hundshopen förut så det blev en jättepositiv överraskning. Det finns ju hur mycket bra saker som helst för hundarna att välja på och svårt att bara plocka ut en sak… men jag väljer då Back on Track täcket. Varmt o skönt täcke som dessutom är bra hälsomässigt för hundens muskler o leder och det känns extra aktuellt nu inför vintern. Något jag saknade var norrlänska Björkis produkter och främst då Björkis fina halsband. Vissa halsbandsmodeller med med påsydda reflexer som känns extra bra att sätta på hunden nu när det är mörka kvällar.

    Hoppas på tur:-)

    Kram
    Sanna, Astrid o Abbe

  52. Nu måste jag bara vara med och tävla så vår cockervalp kanske skulle få någon riktigt pedagogisk leksak.

    Jag gillar mest de där spelen. Visste inte ens att sådana fanns för hundar. Härligt! Vad jag däremot saknar är en riktigt bra reflexväst för hunden. Har för mig att Hurtta ska ha sådana.

    Fördubblar jag med mina chanser genom att göra ett inlägg:
    http://perfektionisten.ratata.fi/post/306475/

  53. Hej!

    Har länge tänkt köpa ett aktiveringsspel till min Zeb men det har inte blivit av. Tar nu chansen att kanske vinna ett hos dej.
    Alltså spelen gillar jag mest!
    Håller nu tummarna.

  54. Hej!
    Det här spelet hade min rottis-tjej älskat! Det jag tycker bäst om i shoppen är hur man beskriver vad man ska tänka på när man får en ny valp, hur den som gjort sidan poängterar belöning (dvs ett gott bemötande). Det jag saknar är en länk till organisationer som hjälper hundar som inte har hem, tex hundarutanhem.se eller någon annan bra organisation som hjälper vovvar som ännu inte har en matte/husse att slösa sin kärlek på. Det hade liksom varit perfekt!
    Produktmässigt så är min favorit ”Tjuderpålen Skruven” som jag har både hemma på lilla, lilla gräsmattan och på landet. Helt perfekt när man inte kan ha hunden helt lös men ändå vill att den ska känna sej hyfsat fri. Med lång löplina så är den toppen!
    Jag kan saknar böcker och mer DVD:er.

    Tack för mig och ha en trevlig helg!

  55. Oj vad min Barbet skulle tycka om ett sånt spel!! Stackarn får alltför lite mentalstimulans då jag är borta hela dagarna.. Bäst i shopen är Hurttas halsband o koppel! Jag har sökt länge efter en fin, inte för varm bädd åt min hund..har fortfarande inte hittat någon som faller mig i smaken, så mer variationer på hundbäddarna önskar jag i shopen.

  56. Klart man måste ge denna tävling en chans, vill nämligen så hemskt gärna vinna!! 🙂
    Bäst gillade jag ALLA aktiveringsspel. Jag har aldrig hört talats om något liknande men gud så bra!! Sämst var svårare att svara på men jag hade iofs gillat om det gick att kommentera en produkt man köpt. Så att alla andra kunde se detta och inspireras. 🙂

  57. Härligt med en tävling för våra bästa vänner!! Mina 3 älskar ju allt där man ska klura och testa för att få något gott så denna vore ju perfekt!!

    Gillar mest Back on track som håller kroppen varm och mjuk! Har ett täcke till min tik som är dålig i höften men hade gärna haft varsitt till alla 3 under de kalla vintrarna.
    Saknar en stabil djup ”hink” i rostfritt stål som man kan hänga på tex grinden i hundgården för att ha vatten i. När man har 2 busungar som välter skålarna med vatten i under lek behöver man något stabilt 🙂

  58. Får Turbo bestämma så är nog aktiveringsspelen favoriten. Får däremot matte bestämma så blir det nog Pet head by Tigi -Fur ball detangling spray eftersom vi har en ständigt tovig hund.
    Slänger in ett inlägg på min blogg också 🙂

  59. Har kikat lite mer i shopen nu och jag saknar faktiskt lite fler reflexvästar. Hittade bara en (?) typ av väst, hade gärna haft lite fler att välja på åt Turbo 🙂

  60. Hej, verkligen trevlig tävling! Vi vill ju ha det bästa till våra fyrbenta vänner :-D.

    Jag tycker att webshopen är väldigt bra gjord. Ren och snygg med mycket bra produkter och trevliga bilder. Favoriter är lite svårt, jag är väldigt svag för dessa aktiveringsspelen då de erbjuder en lättnad i ångesten över att ge sina hundar tillräcklig aktivering även när det är kallt, blåsigt eller allmänt obehagligt att vara ute. Har man pinschrar som gömmer sig vid dåligt väder så har man. Sen gillar jag sortimentet av funktionskläder också, det underlättar så mycket med bra plagg när man är ute med fyrfotingarna.

    Det jag saknar är bl a med Ruff Wear produkter. De är verkligen funktionella och rejäla och det märks att att är friluftsmänniskor som tagit fram dem till verkligen behov. Deras klövjeväskor är helt otroliga och jag saknar deras basmodell i sortimentet. Som ofta med bra produkter så ligger de i en lite dyrare prisklass men därför är ju basmodellerna så bra, då kan även de med lite mindre budget köpa deras produkter!

    Jag har skrivit in lite om dinhundshop i min blogg som ett litet svar på det dåliga mattesamvetet som väl kommer över oss alla nu och då.
    http://minaskatter.wordpress.com/ Håller tummarna för vinst då det skulle ge lite ny aktiveringsenergi i höstmörket…

  61. En lott: Det bästa är att jag hittat en bra website till min hund – o Herregud, de verkar ha allt, där ska man väl inte sakna något. Min Spanska vattenhund är den klurigaste vovve, behöver verkligen en ny utmaning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg