Libero vs Pampers 1-0

Alltså tjejer – det här är så jäkla roligt. Minns ni inlägget där jag hade packat min förlossningsväska? Jag minns det knappt själv, men i förra veckan fick jag ett mail från en underbart rolig kvinna på Libero som sett mitt inlägg och satt kaffet i halsen när hon såg att det skymtade ett onämnbart, gult paket bland babysakerna. Så kunde det ju inte vara, tyckte kvinnan, och undrade om hon inte kunde få skicka ett litet startkit till oss och Leo så att vi, så att säga, hamnade på den rätta vägen redan från början. Självklart fick hon det. Men när mannen idag plockade ut ett åtta kilo tungt paket höll jag minst sagt på att skratta ihjäl mig.

Det är såhär man gör marknadsföring! Banne mig. Smarta, smarta Libero.
Man ska aldrig underskatta humor och handlingskraft som företag. Snacka om gerillainsats de gjorde hos familjen Någons Fru en söndagseftermiddag.
Hysteriskt roligt gjort.

(Och tusen tack. Självklart är min håriga tolvprocentare ett Liberobarn från och med nu).

Och ser ni? Jag har till och  med satt ett P för produktplacering på bilden, precis som de har i TV nu för tiden. För jag tror att det här inlägget (och typ de närmsta sex månadernas i Leos liv) lugnt kan räknas som sponsrat av Libero.

52 kommentarer till “Libero vs Pampers 1-0

  1. Wow! Ett sådant startkit och jag hade blivit lyckligast i världen. Jag har 2 månader (och några dagar) kvar till beräknad födsel och jag har verkligen INGEN aning om vad jag behöver… Börjar bli lite nervös.
    Jag har själv bara fått sånna startkit gratis som man kan anmäla sig till via olika hemsidor, men de innehåller ju bara luft, lite reklam och någon enstaka blöja, om man har tur 😉

    Fy tusan vilket paket! Jag är minst sagt avundsjuk!

  2. *s* Gud vilka fördelar man kan ha av vara bloggerska. 🙂

    Vi körde pampers till Vicce när han var nyfödd för han var ju så galet mager så Liberos blöjor gick inte att spänna så dom stannade där. Men så fort han blev lite större så har det varit Libero för hela slanten, men vi har provat runt lite och alltid kommit tillbaka igen.

    Vad är det för massa skoj du har fått?

    1. Alltså, jag har nog fått allt. En av varje liksom. Oljor och krämer och underlägg och blöjor och allt.

  3. Ha ha ha Libero rocks;) Mina ungar är med liberoungar men vi har även använt pampers endel när de blev lite större:)

  4. jajemensan, humor är gränslöst! Och vilken bra läsare från Libero som ser till att göra marknadsföringen extra bra och rolig på ett sådant här sätt:) Kalas säger jag bara
    Hejja Libero!

  5. Vilket kit! Och med tanke på att det går 6-10 blöjor på ett dygn så är det ju en bra start. Båda mina är Liberobarn, inget annat har funkat.

    Kram

  6. Hahaha! Gud vad praktiskt!
    Jag älskar Liberos babyolja, ja i stort sett alla deras hudprodukter! Speciellt deras badolja, även fast jag är 25 år och inte väntar någon liten knott..Libero is da shit!

  7. Libero is the shit! 🙂 Hmm, blir kanske lite konstigt med den formuleringen. 😉 Men jag har rakt igenom med alla mina fem barn haft Libero och hållt mig konsekvent till dem.

  8. Men gud vilken härlig Libero-kvinna! Heja henne!

    Vilken tur att du blev gravid nu parallellt med bloggens framgång! Sicka fördelar det kan föra med sig 😀

  9. Hihi, underbart!

    Och jag får nog hålla med om att ni är ”på rätta vägen” 😉 Vi änvände några såna där gratisblöjor från Pampers när lillan var nyfödd. De luktade liksom… Redan innan något var producerat. Typ fränt… Nej, Libero is the shit for the shit, helt klart!

  10. barnen får ju dock snyggare rumpor i pampersblöjor och det är ju rätt viktigt i dagens samhälle. kanske nåt att väga in innan du bestämmer dig helt ;-9

  11. Haha härlig! Libero tog hem matchen absolut! Bra gjort!
    Men visst är det härligt med alla babygrejer, eller? Nu är jag faktiskt inte längre up to date angående blöjar.(Men är ganska avis, om jag bara tänker på dem pytte-lite blöjor i början)
    Men det här var ju hinlabra gjort för alla inblandade och kommande aktörer.
    😉
    Heja Libero-kvinna!

    1. Lidls blöjor köpte jag i slutet för jag tänkte sån skit håller väl inte vätan borta så de (barnen) blir ”torra” snabbare, men de var några av de bästa blöjorna vi hade!

  12. Hehe de är inte dumma inte 🙂 Vill man ”värva” någon ska det göras ordentligt 🙂

    Har märk att man antingen är en Librofamilj eller en Pampersfamilj. Man föredrar helt enkelt den ena sorten framför den andra. Jag gillar Pampers stark och då speciellt deras new born sortiment.. Libro, Pampers, you name it.. Smaken är som baken men en sak är säker, vi är alla med och drar vårt strå till prispressarstacken 😀

  13. Kanon! Libero is da shit! Har provat alla sorter som finns men banne mig är inte Libero det som varit bäst. Gratulerar.

  14. Hahaha, dom är inte dumma dom Libero 😉

    Men jag måste rekommendera dig att testa pampers blöjor speciellt när dom är små. Jag använde pampers blöjor ungefär tills barnen blev ca 1år sedan bytte jag till Libero. Tyckte att Liberos newborn var alldeles för klumpiga. Du måste bara testa Pampers =)

    Kram Sanna

  15. Wow vilken lyx!
    Här har vi hunnit prova både libero och pampers (och lite annat). Det är olika vad som passar på olika rumpor helt enkelt 🙂

  16. Smart marknadsföring, måste dock säga att Pampers var bäst för mina killar så tveka inte att testa båda. Provade båda sorterna men jag tyckte att Pampers kändes mjukare.

  17. Liberoblöjor har vi använt mest, men amningsinläggen gillade jag inte alls. Min absoluta favorit var Natusan. Finns typ bara på Coop o Willys, men mjukast är de. O bra mkt bättre än tygvarianter. 🙂

  18. Hejsan!
    Läste i någon kommentar att de ryckte Pampers var smidigare, och visst det är dom. Men jag har fått veta att Pampers lyckas göra så tunna bjöjor för att de innehåller kemikalier som är förbjudna i många länder, men inte i Sverige. Vi slutade bums och kör Libero fullt ut! Lukta på en Pampers så förstår ni vad jag menar. Det står ju att Pampers innehåller lotion också, de kan inte ta bort det för då skadar kemikalierna huden. ILLA!!! Go Libero!

  19. Jag har Libero på min unge med. Provade några pampersblöjor & de luktar kemikalier när de bara kissat en liten liten skvätt i blöjan.
    Funderar nu på att köpa bambu eller ullblöjor för omväxling, då dessa engångsblöjor inte andas. Vi vet ju hur det känns att gå med binda…

    BTW, älskar din humor!

  20. Här i staden lite norröver lämnar både libero och pampers finfina startpaket på bb till alla nyfödingar :-). Och just nu ligger en liten kille här i famnen hos snusar hos mig, nyss henkommen – i en liberoblöja :-). Lycka till med ankomsten!

  21. snyggt paket! angående blöjor är det väldigt enkelt: pampers för de minsta. libero var värdelösa. när lilltjejen blev ett och vi började med up & go vände det helt. pampers variant är katastrof medan liberos version är vinnaren med 5+.

  22. Gud ett sa bra inlagg!!! Och har far ju bade Libero och Pampers lite marknadsundersokning fran konsumenterna pa kopet!

    Googlade av nyfikenhet vad liberos sortiment innehaller (’libero sortiment) och din blogg kom upp som nr 3, inte illa!

    Bra blogg, tittar in varje dag och ser om Leo har kommit ut och vad annat du har hittat pa! Haller tummarna for att allt gar val med forlossningen.

  23. Hahaha, underbart!
    Fast ett tips är ju att skippa torklapparna från Libero, jag har fortfarande inte förstått vart de är extra mjuka; de är i olika lager och inte alls speciellt mjuka och tar fort slut + dyra. Hoppas Libero fungerar för Leo nu då när ni har en hel arsenal av det 😉

  24. Schysst!! Inte alls dumt, för blöljor kostar skjorta.

    Nu är det ju ca 8 år sedan jag köpte blöjor sist, men då var det lite hugget som stucket mellan Libero och Pampers. Pampers vann dock för det mesta, på sin torrhetskänsla, för att de läckte minst och Jonte blev minst röd i rumpan av dem.

    Idag har jag ingen aning. Det är bara att testa sig fram. En väninna till mig dissade alla större märken, och använde icas eget märke.

    Du ska se att det inte dröjer länge förren Pampers kommer med motsvarande provpaket;)

    kram Susanne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg