Att var hemma igen.

Ja, som förväntat är jag nu hemma igen och väntar på att det ska börja göra ont som fan. Dag (som inte alls hade hästsvans) skulle mest konstatera vattenavgång, men det räckte med att jag hoppade upp och la mig tillrätta så konstaterades det över hela bristen om vi säger så. Så han tog ett steg tillbaka istället och viftade lite med en penna o luften och sa att det inte var någon idé natt titta närmare på det där.

Så nu är jag hemma och ska lägga mig i soffan och klämma i mig en pizza, sova lite och vänta på att det blir outhärdligt. Tack snälla ni för alla hälsningar! Ni är fina, ni.

100 kommentarer till “Att var hemma igen.

  1. Visst är det en väldans konstig känsla att bara gå/vanka på att det ska börja göra ont?!? Men himlans spännande. Keep us updated, pretty please :D!

    KRAAAAAAAAAM

  2. Åh, vad jag blir avvis. På riktigt!
    Ha det så ”kul”, det är faktiskt fantastiskt! 🙂
    Snart är det Hej Leo, klart det är du som legat därinne!

  3. Förutom ett stort heja och lycka till så vill jag faktiskt säga att jag tycker att du är en fantastisk människa! Tack för att du delar med dig av resan, uppdaterar till oss otroligt (kanske lite ott) nyfikna och engagerade, till och med in i minsta lilla detalj. Det är fint gjort! Jag älskar folk som bjuder på sig själva på detta sätt.

  4. Lycka till nu!
    Du är på väg att uppleva något fantastiskt. Du kommer veta PRECIS hur du ska göra!!
    Det är så fantastiskt!!
    Blir nästan avundssjuk!!
    Massor av -heja på- från mig!!

  5. Härligt att något händer, äntligen!
    Njut pizzan,släng upp benen i mannens knä och begär litta massage. Vadå sov, hur ska du kunna det nu när det är nära förestående? Fjärilskoloni i magen och oro för hur det kommer bli.
    Men vet du vad. Det här kommer ni fixa galant.
    Inväntar med spänning dina uppdateringar.
    Många kramar, och lycka till!

  6. Leo håller alla på halster..Hör hur han säger..~Att den som väntar på något gott…..
    Gudars gumman, nu får du snart ditt livs vackraste äventyr…kram kram:)

  7. Spännande!
    Snart snusar ni bebis. Det är den målbilden du får ha, det som kommer där emellan går av bara farten. Enjoy the ride!

    Kram

  8. Men så spännande! Lycka till med allt! Hoppas att det finns en liten Leo utanför magen i morgon!

    Kram Lotta

  9. Åh, vad roligt att det är på gång! Om det är den Dag jag tror det är så är han världens bästa… kan jag berätta…

    Puss och kram och lycka till!

  10. Ameeeeen då *suckar* Leo kom ut nu! Jag vet att vädret är lite sunkigt idag men du kommer få ligga alldeles varmt och gött i mammas & pappas famn. Jag lovar Leo världen utanför är bättre för här kan man lära sig riktigt bra saker som hur man driver mamma & pappa till vansinne genom att gömma fjärrkontrollen, hur man får Tant & Tooka till att låta som två tonårstjejer genom att upprepade gånger ställa sig på svansen när dom ska till att resa sig och allra bästa saken att kunna – vara så söt att ingen tror ett ord om dina kunskaper när mamma & pappa berättar om dom. Kom ut nu Leo så tar vi en go’fika!

    Kram

  11. Spännande att följa dig! Sitter själv här höggravid och tror varje kväll att nu…. Men icke! Lycka till! /Karin

  12. Oj oj vad spännande!!

    Bli inte blyg nu och håll något från oss, jag vill veta ALLT! Jag är trött på att alla ”sparar på detaljerna”, det är ju dom jag blir rädd för och jag vill ha klar fakta. Om du nu vill berätta det vill säga 🙂

    Sov och vila mycket nu! Och njut av pizzan! Ladda ladda!
    Nu håller jag tummen för att du ska ”få ont som fan” 😉

  13. Åh så roligt! Jag är avis, födde barn (förmodligen för sista gången) i somras, skulle göra det igen i morn utan att blinka 😉

  14. ÅÅH vad roligt! 🙂 Nu blir det ju riktspännande! 😀 Känns som om jag har missat halva händelseförloppet här nu när jag varit borta hela dagen, haha!! 🙂 Och tänk vad många här som håller tummarna och hejar på er! Underbart!
    Måste nog stanna här inne på bloggen och trycka F5 på tangentbordet resten av kvällen nu alltså 😉 Men lycka till till hela familjen! 😀

  15. Jösses vad spännande, snart är guldklimpen här… ska bli så roligt att få lära känna denna lilla krabat… =) Säger som så många andra, det kommer gå galant… =) Kram på dig.

  16. Oj känner att jag missat saker här under dagen men nu kommer jag inte att gå ifrån datorn förrän Leo har tittat ut.
    Jag råkade ut för samma sak med mitt första barn, vattnet gick men den lille ville inte titta ut, det kändes lite som att bli lurad, jag ville så gärna träffa honom NU. Två dagar senare så fick jag hjälp med värkstimulerande medel och några timmar efter det så fick jag träffa min lilla älskling. Det var värt all väntan i världen!
    Håller tummarna för att Leo kommer snart. Lycka till!

  17. Finaste Emma!
    -Ahhhhh jag spricker snart (av nyfikenhet) Det är nästan så att jag krystar åt dig…fast jag inte har någon Leo att krysta ut 🙂
    Hejjjjjjjja!!!!!!!

  18. Jösses vad spännande! Du har ditt livs häftigaste resa framför dig 🙂
    Lycka till och du är så go som delar allt med oss!! Kram <3

  19. Åh, vad spännande!!!! är ju inte klokt att se fram så mot någons förlossning som man inte ens träffat… 🙂 är bara lite nervös för att du inte ska hinna skriva så mycket här framöver… Du har ju skapat ett nytt beroende! 🙂
    LYCKA TILL!!!!!!

  20. Det är nära nu, var likadant för mig bägge gångerna, mina flickor var tidiga så jag slapp bli hemskickad, värkstimulerande sattes in, sen kom dom ut!!Detta är det mest spännande idag ligger hemma och hostar!!!! Kram m

  21. Oh my…det trodde jag ju INTE;) Men snart så… Den som väntar på något gott! Du har världens häftigaste upplevelse framför dig, alldeles framför dig! LYCKA TILL å KRAM

  22. ooohh vad spännande!!! Passa på att vila nu så mycket som det går. Han kommer i natt!
    Vad fina bilderna var som du tagit på Tindy, du är riktigt duktig.
    Lycka till nu!
    kram

  23. Jag laddar med pizza och kryper upp i soffan med ipaden. Du har förstaplatsen på hemskärmen. Säg till om Valianten somnat och du behöver hjälp att klocka värkarna.

    Tror jag måste sjuka mig eller vabba eller nåt, det här vill jag inte missa för en sekund.

    Kom igen nu Leo, åhej – tryck ut en arm så mamsen får hälsa på dig iaf;-)

    Kraaaam

  24. oj oj oj vad spännande! Och tänk att han med största säkerhet kommer på min mans födelsedag! Det kan bara betyda att Leo kommer att bli en fantastisk människa (ja, det blir han nog i vilket fall som helst, men lite extra plus är det att vara född 11 oktober). Dessutom kommer jag inte att glömma hans födelsedag ;o).

    All lycka till er alla tre!

    (Nu har jag kvällens sysselsättning klart i alla fall) :o).

  25. En helt otrolig känsla när man bara går och väääntar på smärtan. För mig tog det ganska exakt ett dygn efter vattenavgång tills hon var ute.Önskar ett stort lycka till och en fantastisk upplevelse.

  26. 4% föder på utsatt datum, säger miss statistik minsann! Hoppas du är en av de lyckligt lottade som slipper trava över tiden, för det är låååångtråkigt! Spark i baken till dig!

  27. Finns en värktimer som app. Jag höll dyr koll med den bara för att ha koll på hur långa värkarna var så jag visste när jag kunde förvänta mig ett avslut.
    Mina värkar fastnade dåligt på CTG’n.

    12 timmar efter vattenavgången har värkarna kört igång. Bägge gångerna. SHIT POMMFRITT vad spännande! Tack för att du finns med din humor och öppenhet. Leo är en lyckans ost 🙂

  28. Jippi:) de e på gång. Så vila nu så ska du se att kroppen sätter fart snart!

    Fy vad härligt att veta att de är på gång:) heja dig!!

    Många lyckkramar till finaste du som snart blir moder!:) krammmmm

  29. Blir lite avis..;) även fast det gör ont som satan i gatan är det så MÄKTIGT och värt allt ont när man får upp bebisen på bröstet och får se det lilla underverket för första gången <3

  30. Fatta att han snart är här och en helt ny människa kommer in i ert liv. Det är en helt fantastisk känsla.
    Lycka till!!!

  31. Hallå du underbara människa!
    Nu ska jag tänka mycket på dig och du kommer vara helt lyrisk och överlycklig (efter ett tag iaf ;-)) Det här kommer bli sååå bra!
    Sov nu!
    Massor av kramar!

  32. Ta en prommis med tjejerna efter pizzan om du känner att du orkar så kanske värkarbetet hoppar igång på allvar – och när så är, unna dig ett varmt bad så kroppen får sköta sitt med dig avslappnad så ska du se att du får ett litet vackert gossebarn innan nästa morgon gryr!:) stor kram o varma tankar

  33. Ett stort lycka till! Inte så lätt att sova när man vet vad som komma skall men jättebra att vila och ladda med pizza. Tänk att du snart har en fin liten son i din famn!

  34. Bra att ladda med pizza.
    Kul att följa och åter igen önskar jag er all lycka.
    O just ja, smärtan går över, även om i alla fall jag var nära att ge upp några gånger för två veckor sedan, men det är bara lita på att kroppen fixar det och ta i lite till…..

  35. Wihoo.. snart så ligger Leo i din famn.. Utanpå magen och inte längre inuti 🙂
    Om jag inte hinner skriva det innan så LYCKA TILL! 🙂

  36. Hejaheja! får heja på dig nu och skrika lite ”Kryyyysta för guds skull” jobbar imorgon bitti och övernattar i danskeland. Så LYCKA TILL NU om han nu skulle behaga att titta ut dom närmaste dagarna 😀

  37. Åhh, åhhh…nu är det i n t e långt kvar! Det kommer gå jättebra!:)
    Snart myser du bebis, underbart. Hejahejaheja er!!
    Tack för uppdateringen, så skoj!

  38. Åhå!
    Man skulle alltså vara frånvarande från dina uppdateringar i några dagar, för att det skulle börja hända grejer.
    Önskar er all lycka med en världsomvälvande händelse som ni för alltid kommer att bära med er. Det finaste som finns!

  39. Ooooo, jag är så glad att du berättar allt, jag fick ju inte själv vara med om detta, han kom ju ut via nödutgången som vi säger här hemma!
    Sitter på helspänn och kommer kolla din blogg varje minut nu 😀

    Stooor kram!

  40. Vilken spänning! Jag blir tokig och nervös och följer dina inlägg och ler och drar mig i håret om vartannat. Tack att man får följa med på din resa lite på avstånd.
    Alltså du ska bli mamma. Det finaste som finns kommer snart att ligga på ditt bröst. Helt magiskt häftigt.
    <3<3<3

    kram!

  41. Vet du, jag har en kompis som inte tyckte värkarna gjorde alls särskilt ont och jag känner flera som tyckt att förlossning var piece of cake.(typ) Du kanske blir en av dem. Jag håller tummarna för det. Lycka till nu. Du har livets bästa dag runt knuten.

    Kram

  42. Men herre Gud. Jag höll nästan på att missa detta! Vilken tur att jag kollade in till dig nu och fick läsa den här fantastiska nyheten! Så spännande, jag blir helt till mig. Nu vet jag knappt om jag kommer kunna sova inatt, jag vet i alla fall vad jag kommer att göra det första jag gör imorgon bitti. Titta in här!

    Stort lycka till! Du kommer att vara med om det mest fantastiska alldeles snart. Kram.

  43. Tänk vad nära det är nu:) Snart, snart är han här.

    Nu: Vila, vila, vila. Lite pizza, limhamnsbomber och varm vetekudde på ryggen och magen.
    För guds skull försök att sova! Och…Nä…nu ska jag inte komma med fler goda råd för ikväll.

    God Natt. Å jag är så spänd på att höra hur natten varit imorgon:)

    Kram Susanne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg