Att ha en Leo.

20111012-083937.jpg

Här är han. Tolvprocentaren. Som inte är någon tolvprocentare utan slutade på blygsamma 3500 gram (vilket hans mamma är väldigt väldigt glad för). Eftersom jag hade lite feber i omgångar igår blev vi flyttade till perinatalavdelningen för att hålla lite koll så det inte är nån infektion, så nu sitter vi här och väntar på att få besked om huruvida vi får åka hem idag eller inte.

Förlossninsberättelse? Ni må tro att jag har en sådan åt er sen. Men det tar vi om några dagar. Nu ska jag försöka få hem vår lilla familj först och börja förstå vad det egentligen är som har hänt det senaste dygnet. Och hörreni – tusen tack för allt pepp och alla gratulationer. Förstå vilket stöd jag haft! Otroligt.

237 kommentarer till “Att ha en Leo.

  1. Å vilken sötnos, blir alldeles tårögd. Hoppas att ni får vara friska och få komma hem och bara njuta av miraklet. Kram till er.
    Katarina

  2. Vad fin han är! 🙂 Stort grattis igen! Jag är lite chockad över hur många som egentligen läser här inne. 400 kommentarer, det är sjukt!

  3. Men söte! Å så fin. Jag blir alldeles rörd.
    Och du, hoppas att febern går över och att ni får komma hem. Vad skönt. Bara få ro att landa.

  4. Välkommen Leo! Och återigen GRATTIS!!! Och visst är det svårt att förstå… Att NU är han äntligen här! 😀

    Nu håller vi tummarna för att ni snart får åka hem! 🙂

    Kraaam Carin

  5. Å ljuvliga lilla Leo! Du är ju fullständigt bedårande underbar och alldeles perfekt! Hoppas att du var någorlunda snäll mot mamsen vid ankomsten ;).

    KRAM

    // Inredningsfrun

  6. Åhhh vad fin han är! Så fort jag ser en liten fin bebbe så kommer tårarna… Lyckans lycka vad bra ni har det :O) Njut och kramas och pussas :O)
    Kram!

  7. Naaaaawww så fiiin han är 🙂
    Hoppas ni får komma hem och vila och snusa på bebis.
    Ta det lugnt nu och bara gosa.
    Ser förresten fram emot att få höra om hundarnas reaktion på den nya familjemedlemmen 🙂 Men nu bara vila – okej!

    Varm kram Mia

  8. En sån snygging!!! Hur go som helst, ja med såna föräldrar vad annat kunde det bli. Undrar vad flickorna kommer att säga när ni kommer hem….Tooka blir säkert sur och Tant lycklig, eller???? Kram till er och pyret.

  9. Sååå fin, välkommen till världen prins Leo = )

    Grattis till dig/er…hem och bara njut nu.

    Stor kram Jessica

  10. Åh va han e fin! Hjärtsnörp! Hoppas allt är bra och att ni snart får åka hem! Han har ju ett så fint rum som väntar, och vad ska resten av familjemedlemmarna säga??? 🙂 KRAM

  11. No No NO, ingen feber vill jag läsa om, Nu ska du se till att vara frisk fina, så ni kan åka hem och bara snusa och titta förundrat på vad ni två har skapat tillsammans. Kika på alla fina små detaljer som de små små rynkorna på fingrarna, allt i ett så perfekt miniformat..de små snäckorna till öron..åhh vad ni har jobbat bra:)
    Varma stora och många kramar till er..:)

  12. Åååååhhh vilken ljuvlig liten grabb ni har skapat! Underbar!
    Mängder av lyckönskningar till er alla tre!
    Ta nu väl hand om er!
    Kramar i massor!

  13. Hoppas nu allting går jättebra så ni får åka hem. Han är ljuvlig er son och det är nu det börjar, Emma. 🙂 Varma gratulationer till er Leo!

  14. Åååhh… så fin han er. Helt nydelig. Dette er det vakreste og beste i hele verden. Gratulerer så mye igjen til dere begge! Jeg kjenner deg ikke engang, men du skriver så godt og varmt, og deler så åpenhjertig av deg selv, at man føler man kjenner deg. Det er rørende å se hvilken fin gutt dere har fått. Øyet blir vått. Håper feberen forsvinner fort, og du at du kan reise hjem frisk og rask så snart som mulig. Klem klem

  15. Tänk där är han. Degklumpen som ska formas. Å med din hängivenhet, ödmjukhet, kreativitet och visdom (trots din ringa ålder bör tilläggas), så är det med all säkerhet att han kommer skapas till en mycket vacker person. Där är han. Grattis till ditt livslånga och i hästlängder viktigaste projekt. Å med den kärlek du visar för insekter på väggar och övergivna skåp, så är jag nästan bekymrad över att Leo kanske kommer att älskas ihjäl (nej, jag vet att man inte kan älska ihjäl ngn, då hade mina 2 små varit änglar för länge sen, det va bara ett uttryck=)!).

    Å söt som socker är han med. Han skulle väl inte vara annat med den delen Japp, Limhamnsbomber och kladdkakor han smakat=).

    Bara mys och lukta!

  16. Sååå fin liten kille! Det har ni gjort bra! 🙂 Stort grattis igen! Sköt om er nu och hoppas att det inte var någon infektion. Kram kram!

  17. Så fin! Söt som socker.
    Tänk att han kom ut (före jul:))!
    Ta hand om er och njut.
    Och hoppas att det inte var någon infektion.

  18. Men sötaste lilla gryn!! Är det rent lagligt att vara så fin?
    Hoppas att ni får komma hem så snart du är besiktigad utan 2:or, och i lugn och ro (never mind oss desperata bloggerskor som pockar på uppmärksamhet) får lära känna er nya raring till familjemedlem:)

    Kramar i massor
    Susanne

  19. Men gudars Emma! stort grattis till eran lille juvel!
    Den där känslan är ju så obeskrivbar och alldeles alldeles underbar.
    Jobbar själv på förlossningsavdelning och det är tamejtusan ett mirakel varje gång en ny stjärna ser dagens ljus.
    Ta hand om er allihopa och njuut för bövelen av den här tiden.
    kramar!!

  20. Åh finingen där! Sööööt!

    Ta hand om er nu (oj vad jag tjatar) och bara var. Det låter lättplättigt men kan vara nog så svårt (nu låter jag verkligen som en fyrbarnsmamma). Men mys på nu och känn ingen hets med förlossningsberättelsen. Jag lovar att alla här har fullaste förståelsen om det dröjer några dagar.

    Ha det så fint nu och se till att bli väck febern! Kramar!

  21. Så fin Leo är 🙂
    Hoppas ni får åka hem idag till Toka och Tant – spännande att höra vad dom tycker. STORT GRATTIS!

  22. Naaaaw en sån liten goding! Tänk om man kunde spara den första babydoften på burk… Stort välkommen till världen till lille Leo och stort grattis till de nyblivna föräldrarna!

    Det är nu det startar, det nya livet med konstant oro och berg & dal bana av känslor men framförallt hjärtsprängande kärlek!

  23. Oj oj, nu är han här och en sån liten fining! Stort grattis till er och välkommen i gänget 😉 Hoppas ni får åka hem snart. Massa kramar från mig och Junie! <3

  24. Fina fina Leo! Jag sitter här och ryser i hela kroppen, det är så fantastiskt med en alldeles ny liten människa.

    Ta hand om er och njut av att få snusa bebis dagarna i ända nu. Jag minns verkligen den där lyckokänslan som jag hade de första dagarna – hög på livet och på att man verkligen fixade det!

    Kram.

  25. Helt fantastiskt fin!!! Ta det nu lite LUGNT och stressa inte hem utan sug åt dig allt stöd du kan få på BB först! Jag strirade hem 12 timmar efter att ettan föddes och sen satt jag hemma som ett fån och fattade ingenting av vad som skulle göras.

    Grattis igen och all lycka!

    KRAMAR

  26. Stort G R A T T I S och L Y C K A till med er lille kille- så fin han är! Å du, det är vi som ska tacka Dig för din fantastiska inspo V A R J E dag!

    Kram.

  27. Har följt din underbara blogg ett ta utan att skriva.

    Blir alltid så glad av dina bilder o inlägg, peppar i en tråkig arbetsdag!! Att det finns så mycket viktigare i livet därute! Och nu! Med en så fin bebis!!!

    Får samla mod till en trea ; )!

    Önskar er all lycka!!!!

    Stressa inte hem! Vila o bli frisk!

  28. Åååååå vilken underbar lite plutt!!!
    Ser framemot berättelsen hur Leo kom till världen!! Största dagen i ens liv!!
    Ha de så mysigt sålänge med er nya lilla familjemedlem!!

  29. Åh, vilken goding! Bedårande söt 🙂 Duktigt jobbat och igen, stort grattis till hela familjen!

    Kram Nilla

  30. Ahhhh, jag har rys över hela kroppen!!
    Det finns ingenting, ingenting, som går upp mot en alldeles ny liten människa. Så perfekt och med förundran över att allt finns där om än så litet.
    Det är nu allt börjar på riktigt, allt det gamla kommer att kännas oviktigt, vilket det också är just nu, nu när ni kliver över tröskeln till ert nya liv och hem, som tre istället för två.
    Det är kärlek i sin absolut renaste form, essensen av vår själ.
    Det här ögonblicket i tiden kommer att följa dig genom livet, hans doft för evigt förnimmad.
    Stanna i stunden och låt dig inte skyndas, vackert så.

    Med Värme
    Petra i, även i dag, ett strålande vackert sthlm

  31. Underbart tippade att jag skulle se massa ”ååååh” kommentarer här. För Leo är ju riktigt ååhhhh… så lika fina mamma redan! Lyckta till med kapitel 2 = Att tutta och tutta.

  32. En så´n liten underbaring, jättefin och precis lagom stor! Jättestort grattis till den alldeles nya familjen. Ta hand om er nu, mys och njuuuut 🙂

  33. Stort grattis till den lille underbaringen!
    Det är ett så stort mirakel varje gång och vad man blir förundrad över livet 🙂
    Ta hand om varandra nu och mys mycket!

    Kram

  34. Grattis!!!!

    Inte helt oväntat att han är en riktig skönhet! Åh jag är så glad för eran skull.
    Det är förbaskat fint att det är så mycket kärlek inne på bloggen Emma. Du är så värd allting!

  35. Vilket prakexemplar av lagom stor prins. Härligt jobbat. Tror vi är många som gått igenom en hel förlossning med er under gårdagen inte utan att man känner sig liten sliten idag….
    Lycka till och välkomna hem till ert underbara hem och ert nya liv.

    Det är nu det börjar GRATTIS GRATTIS!!!

    Kramar
    Elisabeth

  36. Åh så fin han är, hela blogg-sveriges lilla Leo! Du kommer få se sen (när du har ork och tid att kika runt)att det bloggades och följdes runt om i landet igår, som värsta Victoria-Daniel förlossningen!
    Hoppas ni mår bra idag och får komma hem så fort ni orkar med det. Njut!!
    Kram

  37. NYDELIG! PERFEKT! Gratulerer så mye Emma og Scout Valiant 🙂 For en utrolig herlig tid dere går inn i nå. Nyt den, gleder meg SÅ til å følge videre 🙂

    Klem Eli

  38. Han är LJUVLIG, och tänk att han är ER!
    Tänk att du har blivit MAMMA, och tänk att jag som ”bara” följt dig genom din blogg kan känna mig så…lycklig!

  39. Ett STORT Grattis ànda fran Italien. Tack for att du har làtit oss alla delta i detta ditt livs màrkligaste och màktigaste ògonblick.

  40. Men nusse så himla söt.
    Det är ju helt förundrande fantastiskt underbart att få barn. Det största i livet!!
    Gratulerar till dig och maken!

    KRAMAR

  41. Grattis till er fina lilla son!!
    Gu så söt han är 🙂
    Vila nu och ta litet paus från oss 😉

    Kram från mig!

  42. Gud så himla SÖT!! Nu blir man baby sugen själv ju! Helt underbar, stort grattis åter igen! 😀

    Kram!

  43. Och inte helt oväntat så trycker glädjetårarna bakom ögonen och får mina ögon att bli helt glansiga, han är så otroligt fin!
    Han ser mäkta nöjd och avslappnad ut nu när han är ute med sin mamma och pappa.

    Gratulerar än en gång!
    Ta hand om Er och ta emot all hjälp ni kan få, så ses vi här när ni kommit hem ♥

  44. Så fantastiskt söt han är, grattis det skall bli jättekul och en stor förmån att få följa ert nya liv:)

  45. Vi upptäckte inte att jag hade fått en infektion förens 3 veckor senare. Okunnig om hur det känns tiden efter att man fött barn så var det knappt något jag reflekterade över det där med feber.
    Hoppas att den lägger sig för fy fan att ha infektion i samband med att kroppen försöker återhämta sig. All ork vill man ha över till familjen:)

  46. Emma, vilken sötnos!

    Ta nu hand om er riktigt mycket och se till att alla pysslar om dig som kommer hem till dig på besök. Låt de stryka tvätt om de behöver, diska, ta med sig de där Limhamnsbomberna ( fast nu kanske du mest avskyr dem..) så ni kan fika tillsammans! Efter sju barn var jag ganska så bra på vad det var man behövde när man kom hem 🙂

    Kramisar

  47. Äntligen Leo ! Fortfarande lite nonchalant belâten över att kommit hem till mamma….till sin mamma. Han liknar dig. 🙂
    Hoppas du fortsätter följetângen med Leo sâ vi fâr se hur det gâr för er med Tant och Tooka i det vita huset. Du kanske skriver barnböcker och stannar hemma ? ?
    Allt är möjligt.:)

  48. Stort, stort grattis! Så underbart! När man ser bilden så känns det som igår man själv var där, fast det är några månader sedan nu! Vilken obeskrivbar lycka alltså!

  49. Grattis igen och guuuud vad fin han är! En del bäbisar är så otäckt fula, men Leo ser ut som världens goaste. Man vill bara gosa in i hans runda kinder! Underbar!

  50. Vilket otroligt vackert barn! Njut av den första tiden, sov mycket och skäm bort dig själv så mycket du kan, för det är påfrestande också med nykläckta små bebisar! Har en liten 9-veckor gammal skrikhals här hemma så jag vet precis hur det är 🙂
    Underbart, oroligt och påfrestande i en härlig blandning!

  51. Söööööööööt!

    Lukta på honom mycket nu de första dagarna för sen kommer han att lukta som resten av familjen och då är den där första bebisdoften puts väck. 😉

    Kraaaaaaaaaaam

  52. Grattis till nya söta sonen – att få barn är verkligen det mest underbara, förvirrande, jobbiga och härliga man kan göra!

    Kram Frida

  53. Så fin är han, en riktig nyfödd skatte!
    Otroligt att vi kunde vara med i förlossningen, tack för det!!!!
    Ta det ny så lungt som möjligt, we are fine here in the other world.

  54. Vilken underbar liten kille……stort grattis till hela familjen.
    Och du Emma………ta det lugnt, vila och njut av den här tiden…….
    Många kramar

  55. Men guuu vilken gobit ni har fått. åååååå så fin, man kan titta hur mycket som helst på dom små undren. Hoppas att allt går bra o att ni får åka hem o börja lära känna varandra. Grattis igen och lycka till nu med allt.
    Kramiz Marie

  56. Tack Emma för att du delar med dej! Du är fantastisk!
    Grattis till finaste Leo!
    Ser verkligen fram emot att fortsätta läsa om er.

  57. Jag instämmer bara till tidigare inlägg 🙂

    Bra jobbat, passa på att snusa och titta titta titta för rätt vad det är springer han omkring och tuggar på sten.’

    Jämarns vad SÖT! Nu blir jag ju sugen på fler = strängeligen förbjudet.

    NJUT <3

  58. Stort grattis till er alla!! Han är bara för fin! Snart är ni hemma och livet blir aldrig som det var innan – på ett bra sätt :o).

  59. Jättefint jobbat! Helt fantastisk liten grabb ni har fått! Åh, jag är helt till mej…. 🙂
    Grattis ännu en gång till hela lilla familjen. Bebisdoften är världens härligaste doften sen så du vet… Lavendeln blir nog en god tvåa i det här fallet ;))

  60. Åh, vilken fining!
    Blir alldeles rörd och tänker tillbaka 19 år, då min älskling föddes 14 oktober

    Många grattis kramar//Lotta H

    P.S Nu kommer du väl aldrig äta kladdkaka så länge du lever…

  61. jag sitter på jobbet och tjuvläser… tårarna ligger nära här du. Vilken fin Leo! Jag är i vecka 21 och när jag läste detta inlägg så pirrar det av förväntan i mig. Längtar efter min bebbe! Å så grinar jag för att jag vill inte vara på jobbet för det är så skit med det just nu. Jag vill liksom bara smita in den här bebisvärlden. Det känns såååå mycket viktigare än ett jävla jobb. Nyfödingar alltså, det är något magiskt!

  62. STORT GRATTIS! Vilken underbar, vacker liten krabat. Men nog tycker jag att han är lite mammalik. Välkommen till världen lille Leo och stort lycka till i livet. Även stort lycka till till föräldrarna också såklart.
    /Maria

  63. STORT GRATTIS!!! Han är ju helt enkelt hur fin som helst!! SÅÅÅÅ söt!!! GRATTIS GRATTIS!! Jag inser, när jag ser bilden, att jag också trodde att det skulle bli en tolvprocentare!!! Han ser på ngt sätt inte ut som jag, tydligen, föreställt mig!! Lustigt det där, hur man får en bild av ngn man aldrig sett!! Hur som: HELT FANTASTISKT SÖT!!! NJUUUUUUT
    KRam Lisa i H-viken

  64. Vilken fin son! Lovely!
    Å min förlossningsberättelse ploppade upp först förra veckan, efter 5veckor!!! Men det var för att jag velade om jag verkligen skulle skriva någon överhuvudtaget, fast har man en blogg så måste man kanske?! 😉
    Ha det så mysigt nu hela högen!
    kram

  65. Så fin han är! Väl värd att vänta på, eller hur? Hoppas nu din feber försvinner, så ni får komma hem och lära känna lille Leo. Kramar till er båda!

  66. Stort grattis till er! Äntligen!

    Tycker genast att din man ska rusa till lindex och köpa en klänning åt dig!
    Köpte en själv idag och den är typiskt din stil!
    Fina volanger nertill och lagom längd. Finns i mörkblått och vitt, 349kr.
    Jag tog small, är 38-40. Den är utan ärm så kan fungera som en underklänning också.

    Babblar mycket men det är ett hett tips!! Så fin!

    Kramar till er!

  67. Åh, vilken sötis! Jag har själv fött fyra barn och känslan att få en bebis är det bästa som finns. Man vill bara snosa , gossa och titta på underverket hela tiden. Det är kärlek vid första ögonkastet. Mys och ha det gott och hoppas att ni mår bra så ni kan åka hem. /kramiz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg