Att snart ha klarat hela dagen.


Kofta Juliette/Repeat, underklänning Cream, tossor Tindy, bäbis privat

Tänk. Snart har hela dagen gått och både jag och Leo är välmående. (Som ni kan se fegade jag ur långkalsongerna tillslut; kändes som om jag var tvungen att vara iallafall lite respektabel idag).

Nu går jag runt här hemma och funderar på att baka lite. Är det inte sånt man gör när man är mammaledig? Bakar och tittar på TV-shop (oh my, jag måste testa Wen) och kör näsan i magen på sin son och gör brum-ljud trots att han bara glor på en som om man är helt från vettet. Igår såg jag att de hade fått in pepparkaksdeg på ICA och då sög det till i jul-tarmen och jag fick ett plötsligt behov av att baka lussekatter, men riktigt så freaky kan jag nog inte vara. Det är ju trots allt bara oktober. November däremot går det bra. Bara några dagar kvar med andra ord.

Och ni har väl koll på Crazy Days? Nu kan man tävla om af Swedala-lakan, handla Beach House Baby billigt och ro hem julpynt.

Ikväll? Den håller jag lite på.
Men jag kan avslöja såpass mycket som att det handlar om något som doftar väldigt gott och som alla behöver. Ses snart igen!

Rekommenderade inlägg

40 kommentarer till “Att snart ha klarat hela dagen.

 1. Så fine dere er. Og så fin kjole og underkjole. 🙂 Jeg ble avhengig av en elendig brasiliansk (av alle ting) såpe på tv når jeg gikk hjemme. Titta hver eneste dag, men skjemtes så mye at jeg fortalte det ikke til noen. 🙂 Ha en herlig resten av dagen. 🙂

 2. Exakt så freaky kan man vara. Bara att skylla på nyförlösthormonerna. Hälsn /Sahra
  Ps. Du ser strålande snygg ut. Och hemmet ser nästan oförskämt neat ut.

 3. Så fina bilder!! Jag som redan varit och jagat pepparkaksdeg en gång på ICA. Måste ju tillbaka och kolla nu. Min tjej har läääääängtat sen i januari efter att få baka pepparkakor.

  kramar

 4. Du är så himla fin!
  Och INGENSTANS, kan man ana att du födde barn så sent som för två veckor sen! Beach 2012 kommer inte bli några problem för Emma inte:)

  Ha en helt underbar fredag.
  Ser fram emot kvällens version av crazy days!

  Susanne

 5. Är så sjukt glad att jag börjat följa din blogg (ikar bara in här typ 10ggr om dagen nu). Den gör en varm i hela kroppen! Och jag längtar så hemskt efter en egen liten silkesapa att krypa ner med i soffan och titta på dåliga tv-program eller reklamer.

 6. Men åhh vad fina ni är mamma Emma och bebis Leo:) Man blir alldeles lycklig när man ser er och jag tror nog hela bloggvärlden fått bebisfeber i och med litens ankomst men jag kan ha fel:))

  KRAM och fin fredag!

 7. Jäklar vad fort du hämtat dej då!!!! Snygg och trygg!!! 🙂
  Gillar draperingen av Salukis på soffan i bakgrunden.

 8. Hejhej!
  Varva bakandet av goda kakor med Leilas filmjölkslimpa, mycket god med ost på & lite gott te eller kaffe till. http://m.recept.nu/1.18332/leila_lindholm/matbrod/mjol/filmjolkslimpa

  Sen jag fick barn för fyra veckor sedan så har jag bakat hur många sådana här limpor som helst. Bra vid alla besök som kommer också 😉

  Jag minns inte hur jag hittade din blogg men grymt glad att jag gjorde det. Vi har varit gravida samtidigt o jag har fnissat högt många gånger. Min sambo frågar varje gång vad jag skrattar åt o då har jag högläsning för honom. Också skrattar vi ihop.

  Nu sprider jag din blogg till folk jag känner så fler får dra lite på ”smilbanden”.

  Ha det fint & njut med din Leo. Det gör jag hela dagarna med min Leon.

 9. Nämen där är hon ju!! 😀
  Och vilken otroligt söt accessoar du har i dina armar!

  Jag har ätit lussekatter idag 😀 Mumma! Och försökte köpa en amaryllis på IKEA, men de hade inte fått in vita 🙁

  Oo väldoftande! Älskar doft! Spännande! Väntar med iver på kvällens överraskning 🙂

 10. men du, vill du ha pepparkakor eller lussekatter så får du väl göra såna? sk*t samma fast det skulle vara midsommar liksom! go for it! 😉

 11. hej, ville bara säga att när jag får någon tid över sätter jag mig med en kopp kaffe och mysläser dina inlägg. skrattar och känner med. du förmedlar verkligen myskänsla över hur fantastiskt det är att vara mamma. är själv småbarnsmamma och tänker alltför ofta ”vart tog tiden vägen?” 🙂

  ha en fin dag ¤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *