Att ha haft besök.

Oj så många frågor ni har, allt ifrån soffor till bildbehandling och stjärnor och mama-nomineringar. Jag ska göra mitt allrabästa att svara på dom så snart jag bara hinner. Vi kanske ska ta och köra en frågestund snart igen? Annars försöker jag svara så gott jag kan i kommentarsfältet men det glöms lätt bort eller försvinner bland era kommentarer. Så om ni undrar något; fråga på. Så ska jag försöka sammanställa allt i ett inlägg sen.Jag tror att det blir enklare.

Nu har pappa varit här och åkt hem igen, mannen har sladdat in på gårdsplanen (nåja, sladdat och sladdat, han sportar ju en elcykel) och jag är magiskt trött trots att jag inte gjort särskilt mycket alls. Klänningen kom idag *yay* men den hade hunnit bli typ en storlek för stor, så den fick jag skicka till en sömmerska som får ta in den och förhoppningsvis hinner den bli klar till nästa helg.

Nu måste jag pusta ut i soffan litegrann men vi ses ikväll igen – då ska jag som utlovat visa de nya lampskärmarna. Tills dess påminner jag om att det är sista dagen på erbjudandet om Beach House samt sista chansen att vinna Maison Belle.

Ta hand om er så länge och fråga på!
Kolla under ”Vanliga frågor & svar” här uppe så har ni kanske redan svaret på det ni undrar.

24 kommentarer till “Att ha haft besök.

  1. Så härligt med finbesök. Han ser stolt ut 🙂
    Och så kul att klänningen redan har hunnit bli en storlek mindre. Du är ju i det närmaste i toppform till galan 🙂
    Kramar Kicki

  2. Ja jag får väl säga det samma som de andra. -Vad du är lik din far! 🙂
    Och vad snäll han ser ut.
    Vilka fina bilder.
    Ha en skön kväll/ sanna

  3. Tänkte också skriva det som många andra redan gjort, oj vad ni är lik varandra du och din pappa..och så snäll han ser ut (precist som du gör)..

  4. Åå morfar och barnbarnet! Så fina! Och så LIKA ni är, du och din pappa! 😀 Verkligen pappas dotter 🙂

    Jag säger JAA till en ny frågestund! Alltid får man syn på nått vackert ni har där hemma som man vill veta vart ni hittat, eller hur det går om dagarna med nya mammarollen, t.ex. Så frågestund, Ja tack! 😀

  5. Hallå Emma,
    jag läser din blogg flera gånger om dagen, så jag fattar inte att jag har missat var ”killsalukin” har tagit vägen? Eller bor han kvar, men inte vill vara med på bild?
    Det här är ett mysterium för mig!:))
    Okey, det var min viktiga fråga;)

    Kramgo pappa du verkar ha och supersöööt son!

    Kram!

  6. Fint om du drar till en frågestund! Jag är också så jätte dålig att gå tillbaka och kolla om det kommit svar på mina frågor så jag ställer på nytt fast du kanske svarat 🙂 Försökte alltså klicka in mig till Nöjesnytt, men var hittar man dina texter? Frågar nyfiken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg