Att göra nåt för sin man.

Hörni tjejer; här har ni ett tips. Dacia söker testpiloter för deras Duster. Hyvens kärra det där, det ser man ju på lång väg. Kör utan förare och drar rakt genom lerpölar utan att bli mer smutsig än min Opel efter att jag har kört den hem från ICA. Och den kan man få ha hemma och testa i allt från ett par dagar till en vecka. Sweet deal, med andra ord.

Nu är ju jag inte så exalterad över bilar, men min man är. Inga flådiga bilar, det är inte det han vill åt, men sen vi flyttade ut på landet så har han börjat mumla om fyrhjulsdrift och få något glansigt i blicken (fyrhjulsdrivna bilar och åkgräsklippare av någon konstig anledning). Jag tror att han ser sig själv sitta högt i en stadig maskin och skumpa runt över åkrarna så leran sprutar (jag tror ju inte att bönderna som äger åkrarna riktigt ser samma sak framför sig, men ändå) – och det hade varit roligt att kunna ge honom det. Några dagars testande av fyrhjulsdriven maskin! som han kunde köra med på grusvägarna för att se om det verkligen var sådär häftigt som det var inne i hans huvud.

(om man nu skulle få chansen att ha en såndär bil hemma får vi väl på ett sätt hoppas att det inte allls skulle vara särskilt häftigt, för då blir det ju ganska dyrt)

Men iallafall. Klart att man måste ansöka. Ett lätt sätt att göra sin månskensbonde till respektive lite happy. Så in och skriv upp er! Tänk när ni break the news där hemma att ni ska få brumma runt i en Dacia i några dar. Hur kul som helst ju.

BVC gick förresten strålande! Leo har ökat 400 gram sen sist *whoop whoop* och jag var i tid och han hade likadana strumpor och jag hade blöjor i väskan.

Jomenvisst. Det tar sig.

16 kommentarer till “Att göra nåt för sin man.

  1. Män och bilar…fast jag tycker det är rätt kul jag med. Vi bor på landet och ja, det står en fyrhjulsdriven bil på parkeringen. Det måste man ju bara ha eller hur? 😉

  2. Mina barns dagmamma brukar säga att olika strumpor på fötterna är mina barns signaturmärke =) Mitt i vardagen går allt bra.
    Skönt att det gick bra på bvc

  3. Hos oss är det nästan jag som kvinna som är löjligt förtjust i bilar! Jag har alltid älskat att köra bil och gör fortfarande efter 30 år med körkort. Dock har önskemålen på bilen blivit mer avancerade och därmed också dyrare med åren.

    Fyrhjulsdrift älskar jag trots att jag inte bor på landet men jag kör mycket och ofta på dåliga vägar och känner mig säkrare med fyrhjulsdriften.

    Tidigare har aldrig motorstyrka varit en fråga för mig men efter att ha haft ”min turbo” nu några år måste jag rodnande erkänna att jag faktiskt gillar det också. Så mycket att jag nog köper det nästa gång också.

    Nu låter det som jag far fram som vettvilling på vägarna. Det gör jag INTE. Kör nästan alltid lagligt och med stor hänsyn. Undantaget är nog motorvägar med viltstängsel och bra underlag.Där går det nog väl fort ibland.
    Ha en fantastisk dag med lille Leo och njut av den här tiden. Jag avundas dig.

  4. Hahaaa! Ja, det måste ju va en helt fantastisk bil! Hopps ni får den på hembesök!

    O grattis till en större Leo! 🙂 Mera att krama liksom!

  5. Verkligen en bedrift. Både blöjor och likadana strumpor vid samma tillfälle. Jag har blivit helt blassé när det kommer till att få med mig bra saker att ha. Jag är glad om jag kommer ihåg att ta med mig i alla fall en blöja. Oftast går jag hemifrån utan något alls förutom min plånbok och nycklar. Ja och barnen förstår. Det räcker väl att ha barnen med sig kan jag tycka:D

  6. Blöjor är bra! Både till läckande silkesapor och…till kissnödiga mammor i nöd! Goa lilla Leo-killen!

  7. Bilfreak som jag är, så gick jag givetvis på det här med en gång! 🙂 Nu är jag anmäld och hoppas givetvis på tur!
    Tack, Emma, för att du lade ut erbjudandet här, annars hade jag aldrig hittat det! 🙂

  8. Hahaha vad jag känner igen det! Min man har mumlat mycket om fyrhjulsbil och åkgräsklipparen.
    Ifjol fick han äntligen sin åkgräsklippare och säkert får han nångång en fyrhjulsbil.
    Kul att allt fungerade så bra på BVC.
    Kram

  9. Glömma blöjor är jobbigt. Jag var gravid o hade min förstfödda med mig på en anställningsintervjuv. Jag hade tagit tjänstledigt för jag ville prova en mer glamourös tillvaro än den tillsammans med svettiga itnördar i ett källarrum under pk-huset i Stockholm. Jag hade sökt jobb på en av stans mest exklusiva butiker och gick dit för ett möte. Jag hade glömt sätta blöjor på min ettåring och medan han spatserade runt bland alla überlyxiga kreationer passade han på att pinka lite. Jag trodde jag skulle dö. Men jag fick jobbet. Jag antar att de ansåg att jag lyckades väldigt bra att hantera en oförusedd händelse med att bara vara cool och lugn. Det har aldrig hänt något likande efter det. Ha det fint /Sahra

  10. Åå vilket bra tips!
    Min sambo fyller år tre veckor efter jul, och varje år hinner jag precis slappna av efter julrushen och glömmer nästan alltid bort hans födelsedag där i januari. Så nu har jag börjat spara en julklapp varje år som han då får tre veckor senare helt enkelt, så slipper jag glömma.
    Men detta ska jag ansöka till, det lir en bra julklapp eller födelsedagspresent 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg