Att ha kammat hem Björn Ranelid.


Bild: Sveriges Radio

Alltså, tjejer. Det här är så jäkla roligt.

För någon vecka sen mailade Nelly och skrev sååå cooolt! och bifogade en länk till Kobbs hemsida där det pågick en tävling. Man skulle motivera till varför man ville lämna bort sitt digitala liv för en dag och vinsten var ingen mindre än Björn Ranelid.

Ja, alltså, inte själva Björn Ranelid då. Men hans ord. Fem personer fick nämligen under en dag sina statusuppdateringar skötta av Björn.

Jag och Nelly älskar Björn. Han är ju liksom inte riktigt klok (och det menar jag på de bästa av sätt). Jag har varit lite betuttad i honom sen den här fantastiska intervjun som varje gång jag läser den får mig att skratta så jag tjuter. Hursomhelst.

Jag skrev ihop en motivering och drog iväg den.

Och idag ringer bannemig en kvinna och säger grattis och berättar att jag vunnit Ranelid en dag. Förstår ni?! Jag håller på att skratta ihjäl mig här hemma. På måndag tar Björn över mitt digitala liv och ska alltså flumma ohejdat på min feja. Jag hade ju hoppats att jag skulle få honom att blogga en hel dag men vinsten innefattade tyvärr bara facebook och twitter, och tyvärr får jag inte klappa på honom heller (han kommer inte hit och sörplar kaffe och skriver uppdateringarna här) – men ändå!

Och det här vill jag ju såklart att ni ska få uppleva så nu ska vi försöka lösa så att det är bloggens facebooksida han tar över och inte min privata. Det kan ju ge den sidan en helt ny dimension, så att säga. Jag kan ju bara tänka mig vilka episka rader han kommer bjuda på. Och twitter får jag väl skaffa i att vara någons frus namn tills dess.

Allt för Ranelid. Och för er förståss.

Jisses.

Ps. Ett tips om ni vill fynda kläder; Tindy har startat världens bloppis igen. Jag har redan hunnit ”oooo tjejmatte!”- handla två saker jag inte alls behöver egentligen. Heja mig.

54 kommentarer till “Att ha kammat hem Björn Ranelid.

  1. Alltså du är makalös!!! Grattis till coolaste vinsten!!!

    Hahahahahahahahh Du får mig att kvällsskratta Emma!! ;)))))

    Kram ANna

  2. Men HERREGUUUD å alla hans lakejer så himlans roligt. Du och Böna! Vilket radarpar. Det kommer att bli bra så bra! Tjohoooo så skoj att läsa.

    GRATTIS till Björn! Han är du sannerligen värd :D!

    KRAM

  3. Åh, meddela så fort du skaffat twitter så lovar jag att börja följa dig där! Hoppas självklart på att du fortsätter att uppdatera där i mellan varven!

  4. Fan vad coolt! Jag gillar verkligen Björn Ranelid, han har bevarat ett språk som snart verkar long gone….

    Vilken tur att det blir ”att vara någons fru”s facebook sida 😀

    Han kommer förmodligen ta med oss på en resa i svenska språkets fantastiska atmosfär och ta oss med storm!
    Gud vad roligt!

    Självklart vann du som är så duktig på att formulera dig! Du är ju bäst!

    Heja heja Emma! 😀

  5. Helt sjukt, vilken tur du har! Björn Ranelid kan vara den svåraste av människor att sätta fingret på. Jag både älskar och knappt tål karln, allt på samma gång 😀 Det ska bli superspännande att se vad han knåpar ihop, stort grattis till dig!

  6. Det var det roligast jag har hört på länge! Han är ju precis som du själv säger rätt galen och det finns ju ingen som helst hejd på honom. Detta ser jag fram emot, det kan jag lova. Kram Kicki

  7. Men grattis, haha det är ju hysteriskt kul. Och jag visste inte att du hade en Facebook sida, jag älskart. Like:ade nu direkt. Kommer Like:a ihjälp mig där nu!

  8. Grattis Emma!! Ska bli spännande att se vad han kan tillföra till din redan strålande blogg.
    Själv blir jag lätt nervös så fort BR öppnar munnen och börjar nästan hyperventilera och ifrågasätta hur i hela fridens namn han får fram så många ord och ändå få sagt så lite.
    Rastlöst.
    Men självklart är jag glad för din skull.

    Kram Mrs G

  9. Hahah detta är ju fantastiskt! Jag hoppas verkligen att han skriver på din bloggfacebook, vilken underbar måndag det kommer att bli! 🙂

  10. Uj uj uj, satan i gatan vilken grej. Så kul och så mycket grattis. Blir spännande att följa. Jag menar, det är ju redan roligt som det är… men det här… You go girl =)

  11. Men gud vilken kul intervju! Jag har inte så mycket att säga om Ranelid för jag har inte sett, läst eller hört något av honom. Men efter att läst intervjun så känns det galet skoj att han ska ta över din FB en dag.
    Stort grattis till vinst!

    Kram

  12. Men GRATTIS alltså – vilken kul grej. Jag förstår att du är sjukt glad, det hade jag också varit. Det ska bli kul att se vad han hittar på för bus/trevligheter.

    Kram
    Susanne

  13. Fräckt. Han kommer att lära oss allt om kärlek!

    Ang. Dina klädköp…jag läste Hejda mig och inte heja mig. Heja mig är bättre.

  14. Alltså, jag trodde jag var lite avis på ditt liv. Din fantastiska kärlekshistoria, din man, ditt hus, dina vovvsingar och nu den lilla silkesapan. Dina vackra kläder, ditt sätt att formulera dig och skapa intresse kring dig och din blogg, dina übervackra bilder osv osv. Fast inser att fan jag har också en liknande kärlekshistoria, en man to die for, några fantastiska ungar, katter och ett sagolikt hus. Men nu. Nu är jag avis på riktigt. Ranelid. Jag dööööör. Eller jag svimmar åtminstone. Fan. Hur stort är inte det. Vad fan skrev du människa. Vad skriver man för att vinna Björn Ranelid. Det är ju inte klokt. Ok. Ok. Jag överlever det här. Men fan ta dig om du vinner Peter Englund. Då säger jag upp bekantskapen med din blogg. Kram /Sahra

  15. Jag gillar honom, sedan får alla andra säga vad dom vill!
    Lycka till – vad roligt för dig 🙂

    Kram
    SnobbenDennis

  16. Whooooooow vilken vinst………GRATTIS!!! BR är bara såååååååå bra………..måste nog ta ledigt på måndag för att följa inläggen =)

  17. Grattis grattis så jäkla kul!

    Du kan ändra din fejsbookwidget här i bloggen till att den även visar flödet och kommentarer….en live stream!

    Så himla roligt!

  18. Wow, vilken vinst!!! Fast egentligen borde ju Björn tävla om att vinna dig för en dag. Tänk dig ”Emma goes Ranelidska” på hans blogg/ fejja/ twitter.

    Underbar intervju också. Vilken man!!

  19. Nej för sjutton vad underbart! Hade jag vetat om tävlingen hade jag gett dig bra konkurrens. 🙂
    Det här bara måste du dela med dig av. Spricker ju nästan av nyfikenhet på hur han kommer förgylla din facebook.

    Kram

  20. Wow! Vilken grej! Ranelid är ju så fantastiskt härlig. Tänk att få vad som helst man säger att låta som poesi:D

    Grattis! Och hojta till när det är dags, för detta vill jag inte missa för allt i världen:)

    Kram Susanne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg