Att vara hemma igen.

Så. Nu har Böddi fixat till det här burdjuret och äntligen har jag hår som jag inte fastnar i längre. Det är på tok för mörkt inne nu för att ens försöka ta en vettig bild, så ni får hålla tillgodo med den här gryniga webcambilden så länge och istället försöka visualisera hur tjusig jag blivit. Imorgon ska jag försöka få till en mer hyfsad bild. Men det är inga konstigheter han har gjort, ingen ny frisyr eller så (ny frisyr tänker jag aldrig mer testa sen den där gången 1996 när en medelålders polsk dam klippte mig så jag såg ut som om jag dragit fultjack i en vecka) – det är bara putsat och fixat lite.

Men nu ska jag avsluta den där prinsesstårtan jag började med i morse, fortsätta med en Limhamnsbomb och sen stupa i säng hög på kolhydrater och bebisdoft.

40 kommentarer till “Att vara hemma igen.

 1. Helt off topic, men när kommer nästa del i ”att föda barn”, måste ju få veta hur det gick när praktikanten skulle tråckla ihop de ”nedre regionerna”!!! 🙂 Eller har jag missat det inlägget kanske?!

 2. Låter som en riktigt bra kväll! Själv äter jag pumpakaka i stora lass och sköljer er med varmt te. Du ser tok-tjusig ut, kan ana hur håret blääänker.

  Fin kväll!

 3. Tjusigt, tjusigt. Alltid lika skönt att få putsa till lite och få håret lite fräschare. Ditt ser väldigt fint ut. Och det är ju inte säker att du tappar hår, ”alla” säger det men …

 4. Du har så vackert hår! Du är faktiskt den starkaste anledningen till att jag inte har klippt den där September-frissen, än. Fast nu är jag lite sugen på Eva Dalgren-frisyr men som sagt dina ord klingar än i huvudet. 🙂
  Kram

  1. Emschen…lustigt att du sade detta, hade två kunder i butiken idag..som inte kände varann..bägge sa vid sina köptillfällen att de ville ha Dalgrens frisyr:))))

   ~Emma…Två underbara som alltid:))

 5. åhh du får sluta snacka massa sötsaker nu.. jag blir gott sugen varje dag jag kikar in här.
  Fast å andra sidan gör det ju inte att jag slutar titta in här för det kommer jag fortsätta med minsann! alltid!
  Och ja håret.. det ser trots kameran och kasst ljust super najsigt ut!
  KRAM!

 6. åh ja vet hur de är det där, när FRISÖRER klipper FRISYR ! NÄVVA ÄVVA AGÄN !
  brrr ja har fortfarande skräck för att låta någon klippa mig ( har en trogen frisör som utan tannagnissel klipper de dära cm ja önskar när jag vågar mig dit, OKEJ, jag erkänner att det är 2 år sedan nu & håret räcker halva ryggen)

  men som sagt, har man blivit utsatt för frisyrförsök.. nono aldrig mer !
  bara toppa,klippa ur, inget mer.. (blir hysterisk när ja tänker på de)
  (ändå sa de godhjärtade stockholmarna förra helgen att mitt tjocka långa hår var fantastiskt & de kunde inte troo att det inte var extansions,storstadspåhitt)

  ja avrundar kvällen med blåbär&hallon! men ditt alternativ låter mer lockande

  tack för underbar blogg !

 7. Hej Emma!

  Så härligt att få klippa sig! Kommer ihåg första klippet och färgningen efter graviditeten, gud så snygg man kände sig 😉 Vi låg ju på sjukhus i några veckor så då behövde man verkligen piffa till sig lite!

  Grattis till Björn! Helt otroligt vilka fantastiska saker som händer i ditt liv! Och så vill jag säga att jag verkligen gillar din sunda inställning till bantningshetsen efter graviditeten!

  Kram på dig!

 8. Oh vilket svall!! Själv så ser man inte riktigt klok ut… Låter håret växa ut igen efter september frillan… Nästan rakad på sidorna o längre upptill… Aldrig mer!!! Sista gången jag hade kort hår, frisyr överhuvudtaget!

 9. Hmm….Det slår mig att vi har ungefär samma hårfärg. Eller…mitt är egentligen råttfärgat, dvs blont hår som blivit mörkare med varje barn, blandat med lite grå här och var, men nu tonar jag det brunrött med betoning på brunt. Fast med rött. Som ditt på bilden alltså).

  Mitt räcker nu någon ynka cm från midjan och luggen är bröstlång.
  Håret är så tjockt att frisörerna kan gå an i evighet i någon slags salig körsång om huuuuur tjockt hår jag har…(fnys! Som om det är nått att vara avis på. Det är så tjockt att det tar mer än en halv dag att självtorka. och, tänk på hur min hårbotten mår en varm sommardag..Torkar aldrig!).

  Mitt hår är dock väldigt slitet. Så pass att det ständigt är lätt k—llrufs i underhåret i nacken. Sånt som inte går att kamma ur utan att det blir till en frissig boll.

  Note to self. Jag.Måste.Klippa.Mig.Minst.10-15 cm….Snarast!

  Sen kanske mitt hår blir sådär übersnyggt som ditt:D

  Kram Susanne

 10. Jag tycker att det ser fint ut, jättefint.
  Själv ha jag en klipptid på måndag morgon som jag ser fram emot med en blandninga av skräck och lättnad.
  Tycker man känner sig sjukt utlämnad i någon annans våld i den där stolen men oftast går det bra och man känner sig lite som ”ny” efteråt.

  Kram Mrs G

 11. Härligt att få håret fixat. Påminner mig om att det är ALLT FÖR LÄNGE SEDAN jag själv blev frissad.

  Får man som en icke-skåning fråga vad en Limhamsbomb är?
  Kram Jannike

 12. När min Mini var relativt nyfödd var det också frisören som hägrade för min del. Det gjorde susen för en trött, nyförlöst mamma! 🙂

  Bebisdoft är den bästa doften som finns. Att snosa lite i håret får mammahjärtat att ta ett extra skutt.

 13. Vad fina ni är! Och så fräsch trots amning och nyss barnafödande! Jag har mest varit en fet, svettig blobb med håravfall av gigantiska proportioner…..

 14. Snyggt! Det är bara att gratulera till ett hår som verkar vilja sitta kvar även efter en förlossning. Mitt hoppar av som en liten tofs fram på vänster sida. Inte charmigt alls och det tar dessutom ett par år för kalufsen att återhämta sig. Men, men vad gör det när man har en liten bebis som luktar smask och ler? Ingenting. 🙂

 15. Snyggt! Vilket härligt tjockt hår du har! Det har jag ju aldrig själv kunnat stoltsera med och det har inte blivit bättre efter två amningssessioner och ett liv som kandidat till titeln ”Miss Stress 2011”.

  Men alltså: gosa bebis, snosa i hår, lukta och känna len babyhud måste ju vara det mest underbara man kan göra. Vilken lycka. Och kärlek. Det liksom går rätt in i själen på något sätt, som att det inte finns något emellan..

  En Limhamnsbomb hade ju inte suttit fel just nu. Socker runt hela munnen, mjukt, kladdigt.. Och Thé till det. Mmm.. Det är ju fasiken att huvudstaden inte kan frambringa något liknande. Dåligt.

  Ha det nu toppen (vilket jag inte tvekar på, men iaf..) och keep up the good work!
  Din blogg är toppen och alla inlägg läses med glädje och inlevelse!

  //Helena

 16. Vackra du! Jättefin som vanligt!
  Skönt med klippning! Jag funderar på att boka en tid hos min underbara frisör bara för att bli sådär härligt ompysslad, men jag behöver inte gå till frisören.. Och då känns det lite onödigt i plånkan faktiskt…
  Kanske kan platta det riktigt ofta och tvätta det med billigt shampoo med mycket alkohol i så att det blir risigt fortare! Jaa! Så får det bli, så jag får en ”riktig” anledning till att gå till frissan 😉

  Ps. Heja dig Emma! Klart du ska ha lite tailsweep inkomster! Så mycket som tid och energi du lägger ner på detta! Jag ser inget problem i det överhuvudtaget! Och tyvärr kan man ju inte riktigt bestämma att annonserna ska vara pyttesmå i ett litet hörn heller.. Så kör på! Du är värd all inkomst du kan få så länge du inte påverkas av företag i din text! 🙂 Ds.

 17. Oj, kom att tänka på morgonens konversation:

  Femåringen: Du har för mkt hår, ska du inte klippa dig?
  Jag: Joo.
  Femåringen: Kan du göra det idag? (med en alltför hoppfull ton)

  Men din lille har inget att klaga på. 🙂

 18. lyx med egentid i frisörstolen! lyx-momenten blir en helt annan grej när man har småbarn ;)har bokat in en tid själv nästa vecka. då är det ett år (!!) sen jag var där sist. gisses.

  ser att det löste sig med annonserna från tailsweep. bra!! hoppas det trillar in lite pengar nu. det är du värd!!!

  kram och ha en fin dag

 19. Limhamnsbomb ? En sort kaka eller ? Hmm bor själv i Bunkeflo och trampar gärna ner till Limhamn och Skaffar en L-Bomb men var finns denna kolhydrathög??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg