Att hitta en nyårsklänning.

Camilla skrev att hon var på jakt efter nyårsklänningar som inte var snordyra och undrade om jag inte hade några tips, och det är klart jag har! Här har jag försökt att sätta ihop lite klänningar i olika prisklasser och för olika kroppsformer som jag själv gärna skulle sätta tänderna i.

1. Min galaklänning måste ju vara med, trots att den är dyr så man skäms. Finns här. Passar utmärkt för nyförlösta, för övrigt.

2. Dreamy Dress från Nelly hittas här och kostar 599 kr.

3. Vila Kuhlo Dress kostar även den 599 kr och finns här.

4. Chantelle från Malene Birger är på rea för 1175 kronor här.

5. ASOS Tulip Dress kostar 357 kronor och hittas på ASOS här.

6. Awear har denna skönhet hos Nelly här för 399 kronor.

Själv har jag inte den blekaste om vad jag ska hitta på i nyår. Jag vet inte ens vad jag ska hitta på imorgon, känns det som. Men nu ska jag iallafall ut på promenad!

31 kommentarer till “Att hitta en nyårsklänning.

  1. Jagar oxå efter nyårs klänning, har redan skickat tillbaks 2st till nelly för de satt så hemskt. Nu väntar jag på min 3e. Och de är långt ifrån hjälpsamma iaf :@

  2. Hej Emma!! Jag träffade din kompis på Folk i går! Kul! Måste bara tipsa om att jag nu äter god lunch på Vindåkra gård!! Och, gissa vad, de har 30 procent i butikerna idag!!! Bara ett litet tips!! Kram Lisa s i H-viken

  3. Jag gillar nog din klänning bäst av de här faktiskt, men även den gröna utan axelband.
    Jag tar nog en svart klänning från Gucci på nyår, klassisk- och ja den var äckligt dyr när den köptes men å andra sidan så kan jag ha den år efter år utan att den känns passé.

    Kram Mrs G

  4. Det där med nyårsklänning kommer bli en utmaning i år, har beräknad födsel av vår lilla bebis den 14 januari så kommer ju ha en mage som måste få plats. Kanske är dags att börja leta 🙂

    1. Åh, och det var fina tips – dock väntar jag nog med det där och ser om jag hittar något passande när jag är på plats – vi firar nämligen nyåret hos min mamma i Hong Kong!

  5. Förutom den som du har så är alternativen 5 och 6 riktigt fina. Sen kan det ju hända att man jobbar på nyårsafton, så då behöver man inte fundera på nyårsutstyrseln överhuvudtaget. Det skulle ju vara enkelt men ack så trist…

  6. Apsnygga klänningar!!! Men du, hur fort går allt egentligen! Älskar kreativa människor!!

    Från att vara höggravid med dina Limhamnsbomber, till amningsbomber till Ranelid och Ranelids fru och nu Settman!

    Men klänningarna håller stil!! Jättesnygg är de allihopa men jag gillar den första även om priset är för mig! My God!!

    Kram Anna

  7. För oss blir det hemmasittarkväll på nyår. Mannen skulle varit ledig o vi skulle haft vänner över. Men så fick han lyckligtvis bytt julhelgen mot nyår. Glad över att få julen fri.

  8. Jag är en snålhöns så inga passade min plånbok, de var väldigt fina dock! Jag är en sucker för vintage och helst billiga såna. Tror att min nyårsblåsa kommer inhandlas på Tradera, as usuall! =)

    Kram

  9. Jag skulle helst vilja köpa alla och kunna gå i klänning varje dag, tydligen hamnat i ngn slags klänningarnas…
    Men nu en fråga… Du tipsar ju om en klänning från ASOS och eftersom du verkar ha koll på det mesta (trots bebbe) så undrar jag om du beställt därifrån? Namnet dyker upp lite här och där men det verkar ju bli en del frakt?
    Oj, nu vart det jättelångt, men avslutningsvis, tack för en härlig lässtund varje dag som förgyller livet!
    /Maria

    1. Oja, jag beställer därifrån titt som tätt, senast när jag var preggo (de har de tveklöst bästa preggokläderna) och det funkar jättebra. De har väl free delivery tror jag?

  10. Dom senaste nyåren har det blivit småbarnslivet med ta-med-hem restaurangmeny, fusk-tolvslagsfirande med barnen kl 20, mat i omgångar och myskläder. I år blir det nog något liknande med kompisar, barn och mys!

    Men om något år, då j-la ska det bli nyårblåsa på igen!

    Kramar

  11. Många fina varianter där! För min del blir det återanvändningen av sommarens finaste gröna dröm från Chloé. Känns pinsamt att jag bara använt den en gång sedan den köptes, skärpning!

  12. Ja ”din” va verkligen skämsdyr, fast JÄTTEFIIIN!!! jag gillar prisklasserna på de sista två klänningarna bättre så det blir nog nån av de om jag väljer 😉

    kram

  13. Hej! Såg i kommentarerna att Vindåkra nämndes. Har länge viljat åka dit och nu nyligen besökte jag Skåne och fick chansen. Men det blev första o sista besöket, mer snorkiga och malliga personal har jag aldrig upplevt. Som syrran sa ” det där var som i pretty woman” Observera då att vi inte hade midjehöga stövlar och troskort kjol. Riktigt synd för jag älskar verkligen deras stil på kläder o inredning, men det får shoppas på annat håll. Stor kram till dig Emma för at du förgyller varje dag med dina ord. Kram Marlene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg