Att vara uppe med tuppen.

Leo var inte så sugen på sovmorgon idag, så vi gick upp lite i åtta och käkade frukost och jollrade i soffan istället. Jag har till och med hunnit med en dammsugarvända och några tag med moppen så nu slipper jag det på nån dag. Att gå upp tidigt lönar sig ibland.

Idag ska vi till BVC och visa hur fint vi växer (ja mest silkesapan då hoppas jag, själv har jag förhoppningsvis växt vad jag ska på ett tag), jag ska vänta på att Ranelids fina fru ringer igen och mitt DIY-projekt ska påbörjas så snart jag bara hittar sekatören nånstans ute i garaget vilket är lättare sagt än gjort då insidan av det garaget ser ut som om vi lyft upp hela byggnaden, skakat om den och ställt ner den igen.

Men först måste jag koka en stor kopp té, se om flickorna vill vakna, rota fram några pepparkakor och skriva brev till Peter Settman.

Häpp häpp. Busy torsdag.

32 kommentarer till “Att vara uppe med tuppen.

  1. Ser fram emot ditt projekt med Ranelidskan och Settman!
    Bilderna på silkesapan är ju såå härliga! Jag bara tittar o tittar på dom
    och ler åt den lille sötnosen. Igårkväll visade jag sambon här i soffan
    och försökte fresta honom med en till bebis, men han är verkligen svårflörtad.

    Ha en skön torsdag! Kram fina!

  2. Varför ser alla garage ut så…?
    Och brev till Peter Settman….man bli ju inte lite nyfiken här! Tack för dina hejarop, förresten. Kan en osäker själ behöva 🙂 Kramar Kicki

  3. Vilka projekt du har på gång, Emma! 😀

    Och tack för tipset om tävlingen… En vinst där hade ju suttit som en smäck för en hästnörd….

    Kram Carin

  4. Spännande projekt du har på gång! Blir kul att få läsa/se sedan om allt!
    Här känner jag mig idag som ett ljudlös karussel: hes och det snurrar runt, runt, runt…
    Kram

  5. Att vända sig till klippan bakom Ranelid är smart. Mycket smart. Men Peter Settman? Nu blir jag så nyfiken att jag bara dör. Jag älskade t.o.m Settman som Ronny med gällivarehäng. Förstår du då? Hur mycket jag älskar honom. Ha en fin dag du och din ljuvliga bebis /Sahra

  6. Ja det är verkligen toppen de dagar man kommer upp lite tidigt (idag är ingen sådan dag haha) man får ju gjort så mycket mer.
    Låter spännande med alla dina projekt, hoppas det går precis så som du önskar.
    Men en liten sak om man nu får vara lite petig 😉 Ranelids fina fru? Varför har det blivit så vanligt att ”folk” säger så?
    Man hör och ser tex på FB ständigt ”våra fina vänner” ”finaste tjejerna” osv..
    Som motsats till vaddå? ”vårs fula vänner” ”fulaste tjejerna”….

    Hoppas att du får en fin dag ”finaste” Emma 🙂

    Kram Mrs G

  7. Oj vad mycket spännande du har på schemat! Jag får vara glad om mamma ringer och jag hinner skriva inköpslista för veckohandlingen 😉

    Ha en finfin dag!

  8. Det är kul att det verkar bli av det här projektet. Jag blir verkligen impad! Och så blir jag glad också, att det verkar finnas så många roliga, glada och fina människor runtom i Sverige. Du verkar ha samlat ihop dem i din läsarkrets på något vis. Fantastiskt.

  9. ha ha ha , du kan tro att jag drömde om brevet:))) och dina ord som..kroki gjorde att jag minsann INTE kan beskriva hur det hela tog sig:)))) Men jag hade en pensel om jag säger så:))

  10. Hej Emma!
    Inatt drömde jag att jag var med på din bloggfest och höll ett fint tal dig.
    Måste ju betyda att jag bör vara med på din fest.

    Heja Emma!!!!!!

  11. Åh, vad roligt det låter! är så imponerad av hur du hittar rätt i din kreativitet och ditt barnnjut! Själv var jag mest frustrerad av att inte få jobba när jag var hemma… Hittade inte riktigt rätt, utan trodde att man var tvungen att sitta med sin bebis på mammmabarngrupper och diskutera präktiga saker som inte alls intresserade mig och som inte mitt barn märkte att vi var på… 🙂

  12. Men vilken söt bild på silkesapan idag. Hur får du till så många fina bilder på honom? Eller är han bara en ypperlig modell redan? En riktig naturbegåvning gissar jag 😉 Lycka till med ”pinnprojektet” skall bli spännande att se vad det blir av det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg