Att ge julklappstips för baby.

Okej, här har jag försökt sätta ihop lite tips på julklappar till bäbisar (eller till deras föräldrar snarare, barnet i sig skiter nog i vilket i den åldern). Från vänster hittar vi:

  1. Underbart troféhuvud till barnrummet. Maj gådd vad jag kan fylla silkesapans rum med såna här! Finns i lite olika varianter och hittas här.
  2. Babybäddset från Beach House. I shit you not – de lakanen kan man bo i. Finns här.
  3. Världens roligaste pekbok. Lär verkligen barnen det väsentliga i livet och hittas här.
  4. Årets mysigaste produkt! En sköldpadda som ger barnet en stjärnhimmel i sitt rum. En sån vill man ju ha i sitt eget sovrum, liksom. Finns här.
  5. Åh, det älskade lövet! Jag är så tänd på den här produkten att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Finns här till kampanjpris.
  6. Sjukt bra produkt. En slags grej man drar över strumporna och som gör att de sitter kvar. Fick ett par såna här av Lingon och nu är jag såld. Hittas här.
  7. Vad som måste vara världens coolaste åkpåse. Hittade jag här till 40% rabatt.
  8. Moseskorgen. Väldigt, väldigt användbar och så himla vacker. Finns här.
  9. Mysig babyfilt med nalle är alltid en uppskattad present. Hittas här inne.
  10. Galet söt kanin hittar man här.
  11. Och så en härlig retroskallra i tyg. Finns här.

Nu ska jag ge mig ut och se om det går att genomföra en julfotografering i storm. Hm. Kolla in tävlingen så länge så ses vi snart igen!

12 kommentarer till “Att ge julklappstips för baby.

  1. Tackar, tackar!Precis vad jag behövde nu när det föds ett bonusbarnbarn i januari. 🙂 Om du bara visste vad den där pekboken är klockren för dem! Ha, ha, den beställer jag direkt.

  2. Åkpåse i form av en ärtskida (antar jag att det är) så söt att man bara måste älska den, redan innan man själv har barn 🙂 i övrigt är de andra tipsen jättebra, speciellt de där strumpgrejorna 🙂

  3. Japp giraffen klickas omedelbart hem till ollebollebus som är stormförtjust i giraffer trots sin ringa ålder på 7 månader…. Tusen tack för tipset! Hoppas på att du får en härlig fortsättning på denna söndagskväll! Kram Frida

  4. Finfina tips Emma! Tusen tack! Vi har faktiskt den urmysiga sköldpaddan med stjärnhimmel här hemma till storebror & den älskas av alla – både stora o små!

    Kram Jes

  5. Sådär ja. Då var sköldpaddan hemklickad till lillebror. Tack för fina klapptips och för en galet härlig blogg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg