Att behöva lite barnmodeller.

Som ni vet har jag ju fått uppdraget att fotografera Eggkidskollektionen, och för detta behöver jag såklart några barnmodeller som kan göra bilderna underbara. Vi är på jakt efter allt – ljusa, mörka, rödhåriga, tandlösa, blonda, långa, korta, lockiga, brunhåriga, vindögda, härliga ungar med glädje och personlighet i storlek 50/56-110/116. Fina kläder utlovas såklart, och naturligtvis får ni även bilder på era hjärtan som jag hoppas att ni ska tycka om. Låter bra? Ja?

Maila då in en bild till contact (at) eggkids.com så hör vi av oss! (Ta bort (at) och sätt in ett snabel-a i mailadressen).

Oj vad detta ska bli spännande.

35 kommentarer till “Att behöva lite barnmodeller.

  1. Spännande! Hoppas det blir ”ååååh”-bilder med vackra ögonblick mellan barnen 🙂 Det kan hända mycket i mötet mellan två mini-människor!

  2. Vi ställer upp som sagt, hur ”lätthanterlig” hon är vid tillfället är en annan femma 😉 men det låter ju bara kul! Kan maila dit.

  3. Detta lät ju himla skoj.. synd bara att jag än så länge bara har bullen i ugnen och storasyster är en 122/128 🙂
    Men jag är helt säker på att du kommer få in en enorm drös av bilder på söta bebisar som kan modella, hehe
    Och Leo är väl given, söt silkesapa som han är 🙂

  4. Jag skulle gärna låta min Elvira (7 v) ställa upp, men det är väl knappast det mest praktiska då vi bor i Umeå och jag oftast är i Malmö i tjänsten (är nu barnledig)

    1. Nu verkar det som att jag är typ en grottmänniska. Nej, jag tror inte att jag skulle få betalt i LÄDER, nej, jag menade naturligtvis KLÄDER. Ba så de e klargjort liksom.

  5. När går fotograferingen av stapeln? jag kanske kan leverera en 50/56 i mitten av februari. 🙂 Men jag gissar att detta sker tidigare än så.

  6. Synd att min lilla silkesapa inte är född än för hade gärna sett honom/henne som modell i de underbara eggkidskläderna

  7. Lite sugen blev jag allt på att skicka in min vilda lilla tjej, kul att man får de fina bilderna sen ju! Var i Malmö kommer det att vara?

  8. Vore det inte så förbenans långt ner så skulle jag allt vara frestad att utsätta er för den lille Marodören. Han gör sig bra på bild:)

  9. Jag funderar oxå på att skicka bilder på mina tre underbara barn. lite långt men vi ska ner till Malmö nästa helg och framåt 🙂

  10. Innan du blev mammaledig… Vad jobbade du med? Alltså är du fotograf på heltid, eller jobbar du med nåt annat vid sidan av liksom?
    Nyfiken…. =o)

    1. Jag har aldrig jobbat som fotograf förrän nu, jag har bara hobbyfotograferat. Det är genom bloggen jag på nåt magiskt sätt lyckats få uppdrag. Annars, när jag inte är mammaledig, arbetar jag som försäljningsansvarig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg