Att fira att det är fredag.

Receptet för en lyckad fredagskväll? Att lägga sig med en silkesapa i soffan och dreglande sova sig igenom två avsnitt av CSI för att sen vakna till kyckling med grön curry och en stor skål glass. Att barrikadera sig i badrummet för tångbad, vaniljljus och ihärdigt löddrande av stulen julklapp (utan att ha det minsta dåligt samvete för stölden) och njuta så mycket av imman och dofterna att man får gåshud.

Och sen avsluta hela kalaset med att, iförd sladdriga långkalsonger och stickade tossor, kränga lösgodis, se en läskig film och fastna med fingrarna i lockarna på nån man älskar.

Nä. Det är inte jobbigt med fredagar.

36 kommentarer till “Att fira att det är fredag.

  1. Jag läste stickade trosor först haha. Det ser väldigt skönt ut iaf. Vi ska premiär dricka glöggen och äta nybakta lusskatter som lite start på helgen mys.
    Trevlig kväll

  2. Skönt för dig. <3
    Här är det mindre avslappnat. Tröttsamt och lite deppigt, en fredagskväll. Skandal, men ibland är det svårt att peppa upp sig.

  3. Underbart!!!!!!!!!!! De låter som en härlig film. Å just det – har ju glömt att köpa nåt nytt doftljus. Nu blev jag påmind av ditt vaniljljus. TACK!

  4. Maj gaaaad vad det låter underbart! Här lyckas jag för fullt över säsongens första glögg (jag drack nog ingen förra julen) och massor med pepparkakor med päron och tub-ädelost!
    Ha en underbar helg!

  5. Härligt!! Varför köpte jag med mig kebabtallrik hem som inte ens smakade gott, städade toaletten i väntan på myskvällen, missade spela in favvo-programmet ”på spåret”, fastnade vid datorn och inser att det inte blev riktigt som jag tänkt mig…? Förra helgen skulle ni ge er ut på jakt efter matta. Hittade ni något? Jag vill också byta matta…..

  6. Om bara min fredagskväll hade varit som din.. 🙂 Hade viljat ha min man här hos mig. Fast det min dotter och jag har haft det väldigt mysigt ändå med ”lånade” katter, (kattvakt) julmust och tomteskum… 🙂

  7. Åååh…en sån fredag vill jag ha. Speciellt det där med svenskt lösgodis. ;o)
    Här firade jag fredag alldeles själv med bakning av cupcakes inför dagens svenska julbord. Och partnern kom hem runt 6 på morgonen. Efter 20 timmar på jobb…. Men han hade konditori frukost med sig hem! =o)
    Kram och trevlig andra advents helg!

  8. For en deilig deilig fredag!! Jeg sitter på jobb og jobber overtid og gremmes over gammel dokumentasjon som det er umulig å grave frem. MEN nå er det tid for overtidsmat – pizza og pepsi maks sammen med gode kolleger, godis er også innkjøpt så sukkernivået er høyt. Altså – slett ikke så værst likevel 😉

    Ha det kjempe fint på bloggtreff med Mollynettene – klart at du får være med – snakk om bonus-molly-emma!

    Klem Eli

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg