Att ha insider-tips.

Kan glädja er med att TINTIN har 25% på ALLT (utom rean) till och med söndag med koden ”tooka”. Ho ho ho den är ni ensamma om, minsann.

Heja det!

14 kommentarer till “Att ha insider-tips.

  1. Åååh, det måste kollas upp!
    Med ett glas rött i handen kanske man måste tänka både en och två ggr innan man har shoppat upp hela julbudgeten 😉

    Ha en skön helg,
    Mia

        1. Men vad märkligt! Jag har testat på lite olika produkter nu *host* och det funkar. Det gäller ju inte på reavaror, det är ingen sån du försöker köpa?

  2. Tack för ditt tips! Med ”tooka”koden fick jag beställt en Odd Molly som jag kikat på och nu fick till bra pris 🙂 Tackar och kramar!

  3. Supertack! Där kom rabattkoden jag väntat på för att köpa mig ett par primeboots i rätt storlek den här gången nu när jag sålt mina andra 🙂 Webbsidan strulade dock en hel del, fick inte logga in bland annat, lyckades dock skapa nytt konto och koden tooka funkade. Bara att hoppas att lagersaldot och bekräftelsen stämmer trots strulet. Får tacka så mycket för att innehållet i plånboken krympte drastiskt, livsfarligt att titta in hos dig du rabattdrottningen 🙂
    kram

  4. Men helt fantastiskt!!!! Googlade runt för att se om jag kunde hitta någon rabattkod till någon web shop som säljer ” lite kalabalik” och så samma dag så ger du 25% på Tintin. Jag känner kärlek!!! Jag gört.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg