Att ta in reserver.

Jag kan ha löst det med 50 biljetter till, det är lite beroende på lokal. Men nu skapar vi en reservlista minsann så vet jag imorgon om jag kan husera er allihop.

Så vill ni ha en chans till biljetter så anmäl er här! Jag kan inte garantera det, men är till 99% säker. Turordning gäller!

20 kommentarer till “Att ta in reserver.

  1. Oh nej, är biljetterna slut!! Vad ledsen jag blir. Anmälde mig till reservbiljetterna och håller nu tummarna. Fick så bråttom att klicka iväg ansökan att jag inte kom på någon bra fråga till Björn.

        1. Tack!! Sorry om jag vart lite omständig men det blev lite stressigt där kl 12.00 🙂

          Jag är jätte glad att få komma och Patrik ser fram emot det med.
          Du rockar verkligen, helt fantsatiskt vad du fixat

  2. Men du, hur vet man om man lyckats hänga på de första 100 då? Jag bokade 2 stycken 12.15 och fick svar att biljettnummer osv kom senare….

    /Jessica i Malmö

  3. Okej, här var det inte läge att ha dygnsrytm som en nattjobbare märkte jag 🙁 Men nu håller jag tummar och tår för att jag och kompisen ska få biljetter som reserver… Du är helt otrolig Emma. Du ror iland det mesta! Kramar Kicki 🙂

  4. Då är det alltså bara att hoppas, hade inget internet tidigare, är på resande fot! Men oavsett hur det går med att få biljett till den 11/2, så har jag haft en otrolig helg och är så glad för det 🙂 Man kan inte få allt här i världen! Du gör ett fantastiskt jobb Emma, och jag hoppas att det blir just det där glada, vänliga och goa eventet som tanken är. Och jag får hoppas på repris om det inte blir någon biljett över till mig, jag lär nog inte vara ensam i så fall! Kram Suz

  5. Åh jag är ju senare än senast pga massa annat jox

    Men HOPPAS ändå. Att jag får typ reservbiljett nr 49 (50 går också bra)

    Nån ska ju vara sist in liksom och det är helt okej med mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg