Att älska tjejmatte.

Ja oj vad det är bra med alla de här rabatterna som florerar runt nu innan jul! Att slippa vänta till mellandagarna. Och att kunna köpa de där sakerna man spanat på ett tag och kunna känna att man gjort en förjävla bra affär.

Här ovanför har jag till exempel tjänat 176 kronor enligt tjejmatte-principen. Skulle egentligen kostat drygt 700 men det gjorde det inte alls det längre. Sjukt bra, ju. Vacker skylt, and i betong – såklart, alltid dessa fåglar – annars dyrt Kusmi-té till mannen och en urtjusig handgjord liten mugg från Mia Blanche med det bedårande namnet ”farmor”. Underbara julklappar som jag nu inte kan använda som julklappar längre eftersom typ alla läser min blogg = strålande ursäkt att behålla hela klabbet själv. (Men en såndär betong-and tror jag absolut att jag måste skaffa till min mamma också, vi är lika crazy bird bitches båda två).

Hittade allt inne hos C’est la vie häromdan och fick redan hem det (fast nu ser jag iofs att de varnar för lite sena leveranser på sidan, måste beställa innan den 17:e för att det ska hinna komma innan jul) och till 25% med koden advent12. Gillar’t.

Tjejmatte, alltså. Bästa matten i världen.

Direktlänkar: skylt, birdie namnam, Kusmi, mugg.

20 kommentarer till “Att älska tjejmatte.

  1. Åååh, jag vill shoppa till mig själv. Det kliar i fingrarna när du visar så fina saker. Tyvärr måste jag skrapa ihop pengar/energi/tid till att klippa mig, och då får jag inte klicka hem fina saker som är totalt onödiga (tycker sambo). Om man ändå kunde klippa sig själv. 🙂

  2. Haha, tjejmatte är den bästa. 🙂 Jag skulle köpa julklappar efter jobbet idag men det resulterade i att jag shoppade några grejer till mig själv istället (till fullpris dock). Den enda klappen jag köpte fick jag iofs 25 % rabatt på…

    Älskar koppen och det där teet är det godaste! Kram

  3. Amen visst är det helt fantastiskt när man kan ”tjäna” pengar på att göra sig av med dem. Det är logik när den är som bäst. Älskart´!

    Om du inte bodde så långt ifrån så skulle jag bjuda dig på saffransdrömmar idag. Men jag får väl ta med en liten goodie-bag till dig i februari istället. Från en cookie-looover till en annan liksom :).

    KRAM

  4. T.o.m min sambo använde uttrycket tjejmatte för egen vinning igår haha! Han fick tag på ett par ursnygga skinnkängor och en Fred Perry-skjorta för en ”billig” peng igår när vi besökte ett outlet-varuhus här utanför Uppsala 😉

  5. Slår precis in en finfin mössa jag beställt från Gårdsromantik.se. Till mig själv. I julklapp. Men jag skriver god jul mamma önskar barnen.
    Då blir den enligt tjejmatte gratis, eftersom det är en present:D
    Toppen va!?

    Kram Susanne

  6. Hej Emma!

    Jag undrar om du redigerar dina bilder i Photoshop? Vilken version? Svara gärna här i kommentarfältet, jag kikar in flera ggr dagligen.

    Vänligen,
    Inga-Lill

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg