Att leva på hoppet.

Ja, godmorgon får man väl säga. Här ligger vi och mornar oss, silkesapan och jag. Eller ja, det är väl mest han som mornar sig – jag tycker att det vore en finfin idé att somna om ett litet tag. En timme eller så, det är ju trots allt tisdag och klockan är inte ens nio.

Så den senaste halvtimmen har jag legat och viskläst politiska artiklar från dn.se för honom så att han ska bli så uttråkad att han går med på mitt förslag. Vi hade hunnit igenom regeringens syn på andrahandsuthyrning och att Per Åsling tryckt på fel knapp när jag trodde att jag hade sovmorgonen som i en liten påse.

Men så tar jag den här bilden och inser ganska snabbt att storleken på silkesapans ögon säger att it ain’t gonna happen.

Så vi går nog upp nu. Godmorgon.

39 kommentarer till “Att leva på hoppet.

  1. Go’morron kära ni! Här var det ytterligare en dag men barnväckning. Luciatåg på förskolan kan man ju inte missa. Eller tja Vincent var inte av riktigt samma åsikt. Haha

    Ha en fin dag!
    Kram

  2. ha ha ha , jag satt just och såg de där S T O R A ögonen på silkesapan och tänkte att du har nog fått det hela lite fel:))) Han är PIGG och Lussevaken:))
    Så härlig bild:))♥

  3. så gullig han är alltså! 🙂
    På väg till dagis imorse såg jag ett annat luciatåg med minilucior och pepparkaksgubbar och började nästan gråta även om jag inte ens känner dem 😉 haha! så himla söta.. alltså vänta du bara tills du står där första gången Emma och silkesapan står och sjunger ”te gubba te gubba fån peppaAkAka laaand” i en illa sittande stjärngosse outfit eller liknande… jösses vad det är svårt att inte bli gråtmild!

  4. Godmorgon!
    Här inleddes Luciadagen katastrofalt eftersom någon hade bestämt att tärnorna på SVT.s Luciatåg inte skulle ha glitter i håret utan dörrkransar.

    ”Mamma var är GLITTRET? Mamma du sa att de skulle ha glitter i håret, du SA det”

    Denna någon är skyldig mig en lugn morgon…

  5. Haha vad glad jag blev av denna bild.
    Du är ju för rolig =) Kan vara så att sömnpillerdebatten funkar mera på mamman.

    Glad Lucia på er.

    Å.

  6. Haha hoppsan.. kanske läste din blogg lite, samtidigt som jag svarade o telefonen på jobbet. Höll på att säga ”Hej silkesapan” till den stackaren som ringde (avbröt mig vid Hej Si..). Jag menar, han kan ju inte veta att det är positivt att bli kallad sikesapa..

  7. Alltså hur söt få man vara!! Men jag håller med dig om det där m storleken på hans ögon!!!! Han ser nästan lite full i fanken ut!!! Vilken underbar start han får i livet er fina son!!! Kram Lisa S i H viken. Han spöregnar o stormblåser det, kan tro att ni har samma underbara väder!!

  8. Antar att det inte funkar för dig att använda det tricket som jag använder på mina små när jag vill somna om, nämligen kli bakom örat.
    Funkar nästan alltid 🙂

    Ska han inte vara stjärngosse eller nått idag, eller nej så klart, ni lussade väl för mannen tidigt i morse 🙂
    Kram Mrs G

  9. Om några år har ni hunnit lussa på dagis, kört en vända på gymet, inmundigat lite frulle och börjat beta av arbetskörden på kontoret innan ni drar på jullov. Njutningsfull start på dagen. Säng, dn, silkesapa, beach house sängkläder. Kan det bli bättre? Att mannen kanske var där också. Ha en fin dag. /Sahra

  10. kommer ihåg vilka underbara mornar man hade själv. vakna vid 6 slängde fram tradartuttarna så bebben nästan drunknade, sen var det bara att somna om till 9 och fram med dem igen, innan det var dags att luta av sig och starta dagen….sakta men säkert i lugnt tempo. ville inte att ungen skulle bli utbränd innan ettårsdagen ju!

    njut jänta!
    ha en underbar Lucia och tryck i dig massor av lussebullar. det har jag (redan) gjort!
    mvh Sara

  11. Haha. Jag hade lätt somnat.
    Lille Leo. Tycker det var svinintressant han. Hade egna åsikter och funderingar om det.
    Inte lätt att sova då.

  12. Haha, Leo lâter sig inte luras av regeringens syn pâ andrahands uthyrning ….:) Han bildar sin egen uppfattning. Klok kille. haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg