Att ha varit ute och luftat sig.

Idag var vi ju som sagt inne i stan så jag fick lufta mig lite och vistas bland folk ett tag. Vi sprang i fotoaffärer och fikade på Espresso House (kolla hur jag krampaktigt håller i min chai – det var liksom ett tag sen man drack en sån och jag var nog beredd att morra åt alla som kunde tänkas närma sig för att ta den) och så var jag inom Gina Tricot ett tag och kände mig fasligt gammal eftersom jag mest gick runt och drog i saker och mumlade är det såhär man ska se ut nu för tiden? och skakade uppgivet på huvudet.

Och nu är vi hemma igen och jag kan knappt vänta tills det blir imorgon och ljuset kommer så att jag kan få börja svära åt att jag inte förstår ett dugg av min nya kamera och att ingenting sitter där jag är van vid att det ska sitta, sådär som jag alltid gör med nya saker eftersom jag kategoriskt vägrar att läsa bruksanvisningar.

Så ja. Världens bästa onsdag har det varit.

Om ni mailar mig och inte får svar, eller skriver en kommentarsfråga jag inte svarar på – påminn mig! Min amningshjärna är katastrofal och ibland läser jag mail och kommentarer vid nattmatningen och tänker ”det där svarar jag på imorgon” och sen är det liksom bara puts väck ur hjärnan. Så det är aldrig med mening, okej? Jag ignorerar ingen, det lovar jag.

38 kommentarer till “Att ha varit ute och luftat sig.

  1. hittade en butik ”by fatih” som hade fina tunikor, underklänningar m.m till rimligare priser än andra som man gärna villha men aldrig får råd till:) ett tips bara.

  2. Redan från första stund har jag gillat dina bilder. Ser nu med spänning fram mot resultatet av din nya kamera. Åh nej, känn ingen press…
    Förresten så är det ditt fel att jag själv var tvungen att uppgradera min blogg med en digitalsystemkamera 😉

  3. Menar du på fullaste allvar att du svarar på varenda kommentar du får? Även om det är hundra? Hur gör du kvinna?
    Det kanske är så jag måste göra så folk orkar lämna en rad;-)

    Men du, du vet att vi inte förväntar oss det va? Vi vet att du har rätt fullt upp ändå.
    Kram M

  4. Åh jag känner igen mig. Både i Gina affären och angående melj och kommentarer.
    Jag har tänkt på dig lite extra idag (även om du alltid är en del av dom få tankarna som tänks).
    Malmö hade inte vart dumt om läget hade vart annat. Men ack, det kanske kommer fler chanser. Stor kram på dig fantastiska fru

    Måste bara säga att alla mina väninnor numera har stenkoll på din blogg. Jag roas ganske gott åt det, då jag tidigare vart ensam bloggnörd:)

  5. Jag skickade ett mejl som svar på bekräftelsemejlet jag fick tidigare idag, men förväntade mig inget svar. Jag förstår ju att du har fullt upp! Planer och barn och ny kamera! Herregud, inga skuldkänslor kära du! 🙂

  6. Åh va kul med en ny kamera! Nu blir ja avundsjuk, längtar såååå tills jag har råd och köpa en ☺ tänkte köpa en canon eos 600D 😉

  7. Det där såg inte helt tokigt ut. Nästan så jag får….vad skriver jag JAG FÅR abstinens, så ska det vara.
    Jag måste nog ge mig ut på stan och få mig lite luft innan jag går åt här hemma.

    Hälsningar
    Gran Canaria Yohanna

  8. Härligt med nya fotogrejer & visst är deras chailatte heeelt underbar!! Den levde jag på en period när jag var gravid, ja inte bara den då. Tyvärr. För då hade jag nog inte gått upp 30 kilo ;).

    Kram Jes

  9. JAAAAA!!!!! Jag kom precis hem och kollade mailboxen och YES jag fick biljetter! Så himla roligt. Tar med en bloggkompis också. Det här ska bli så kul och jag är så nervös så det är inte klokt. Tack! Kramar Kicki

  10. Ser fram mot att se ännu fler fina bilder här i bloggen nu med en ny fin kamera. Jag fick lite storhetsvansinne och köpte en systemkamera, en Canon 4xx nånting när jag var i USA sist. Fick för mig att jag minsann var fotointresserad. Fick teknikpanik två år senare när jag insåg att jag kunde absolut ingenting om foto. Vilket iofs inte gör ngt då en sån fin kamera gör jobbet åt en. Men jag blev så stressad när andra duktiga fotografer skulle lära mig eller ville diskutera bra ljus och vinklar och jag fattade ingenting så jag sålde den på blocket. Nu har jag en liten kompaktkamera med nästan samma rattar istället och som tar nästan lika bra bilder ( enligt en okunnig som jag). Och jag slipper bli tagen för ”en som kan” 🙂
    Och ändå…sög det till lite i tarmen nu när jag såg din kamera…”Åh kanske skulle ha en ny….” Jag gillar ju att fota… och det BLIR bättre bilder.

    kram från Victoria i Hbg

    1. Och dagens mode (iaf typ allt jag snubblar över) verkar ju vara anpassat till långa smala tarmar till människor. Inget fel på såna människor men va fan, jag blir ju ännu kortare och ännu bredare när man står där i provrummet med elakt ljus och försöker se med positiva ögon på den där tröjan.
      Skinny jeans *fnys* tacka vet jag kläder för oss njutningsmänniskor 🙂
      Dock med mindre prislapp än TiMo och Silke.

  11. Haha, ditt grepp runt chailatte-muggen påminner starkt om mitt eget runt muggen med morgonkaffe! Ve den som kommer nära – eller ens pratar med mig innan jag druckit upp… 😉

  12. Hej!
    Hur kan jag ha missat den här sköna bloggen? Va va va? Och vad ska ni hitta på för roligt event?
    Nä, nu följer jag dig på Bloglovin för säkerhets skull.
    Ha det så gott och hoppas du får många chaikoppar framöver
    🙂
    Susanne

  13. Åh, Emma! Trösta dig med att jag är 21 och känner exakt likadant inne på Gina tricot 🙂
    (fast så känner jag iofs rätt ofta, alternativt ”Ooh, vad fin, men hur får man på sig det? Är det där en ärm? Eller?”)

  14. Du får mig att le varje dag 🙂 Sedan fårdu mig att shoppa – braaaaa där – jag är vanligtvis urkass på detta men nu doftar hela mitt hem av flertalet (hmmm – vi tar tjejmatte där och tänker på hur mycket jag tjänat på att köpa dessa på fyndpris…) Voluspaljus (som även blivit min favis – gå-bort-present…) samt rengöring son doftar jul. Min käre sambo får även lyxig moronrock som du tipsade om (ingen fara – han läser aldrig bloggar…). Nu skulle jag vilja shoppa ett duntäcke till sonen (lika gammal/ung som Leo…) . kan du tipsa om var?

  15. Åh ny kamera, åh nytt objektiv. Förstår att du dog lite grann. 🙂 Ska bli väldigt roligt att se dina bilder fotade med dessa. Kul att du fotade servetten på Espresso house – det gjorde jag nästa med sist jag var där.

    Men du – missade du alla tokfina koftor de hade inne på Gina? Jag är sällan där nu för tiden men häromdagen kom jag därifrån med två sköna och prisvärda koftor. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg