Att ge lite mer detaljer.

Japp, nu kan jag berätta att det är på Skeppsbron vi kommer att ha vår lilla soaré den elfte februari! Och förutom en tapasmeny (buffé så alla kan plocka det dom tycker om) med ett glas vin som blivit utlovat kan jag nu glädja er med att ni kan stjälpa i er två glas vin eller öl minsann, om ni nu vill det. Plus att entrén till nattklubben (120 kr) ingår. Så när middagen är slut och man vill ha party-party så finns det alltså finfina möjligheter till just det.

Föreläsningen? Den kommer att hållas i Börshuset. Jo, jo. Fint ska det va!

Börshuset och Skeppsbron ligger nästan vägg i vägg med varann, och är belägna mitt i centrala Malmö – bara några meter från Centralstationen.
Mer info och karta kommer i januari.

Snart, snart är det dags.

43 kommentarer till “Att ge lite mer detaljer.

  1. Detta är ju nästan olagligt! Att JAG ska få gå på detta:D
    Känns helt overkligt.
    Ser fram emot det så jag dör lite grann.

    Skräcken nu har vänt sig från vad som kan tänkas ske PÅ själva eventet, till ännu värre saker.
    Som att TÄNKOMJAGBLIRSJUK!!!!!!!!

    Nä här ska proppas vitaminer, probifrisk, kanjang och allehanda medicamenter i förebyggande.

    Yttersta kan-nästan-inte-andas-skräcken vore att den där kaskadkräkningen ska bero på helt andra saker än för mycket av den goda drycken *ryser!*

    Kram Susanne

  2. För varje inlägg jag läser önskar jag att jag också kunde vara med. Jag hann liksom aldrig med i svängarna med bokningen innan allt var slut :-(. Finns det någon sista minuten-avbokningslista man kan skriva upp sig på?

    1. Det finns en lista, men den är rdan så lång. Men OM det skulle bli en massa avhopp så kommer jag gå ut och öppna upp den igen på momangen.

  3. Emma,
    jag tänker så höga tankar om dig. Du gör så mycket fint för alla runtomkring dig. Inte bara för nära och kära utan även för främmande människor. Det är beundransvärt och jag blir så imponerad. Samtidigt så kan jag inte låta bli att undra hur du kan klara dig undan alla de småaktiga kommentarer som dina bloggande kollegor får ta emot?
    Det är något med ditt sätt att sätta vänligheten i rullning. Så måste det vara och det glädjer mig att din blogg är ett andningsrum utan bitterhet, elakhet eller missunnsamhet.
    Nåväl. Beundransvärd det är vad du är.
    God jul och lycka till med eventet nästa år!
    Må ni ha den bästa av kvällar!
    Kram Therese

  4. Funderar på att trotsa flygrädslan, ställa mig utanför med ett plakat ”Emma for president”

    Du är så jäkla bra tjejen så hälften vore nog.
    Jag beundrar dig, din drivkraft, ditt engagemang och ditt enorma hjärta.

    Kram

  5. OJ, det där stället känner man ju igen allt för väl:)
    Somliga år bodde vi där i stort sett varje lördagkväll…det var tider det 🙂
    Gamla trogna ”Skeppis”
    Och man var bundis och tjenis med vakterna där och vip-kortet var nästan genant att ta fram, man ingick ju liksom i inventarierna där.
    Andreas som har stället är en prima prick så det blir säkert hur bra som helst!

    Kram Mrs G

  6. Men gud vad gott!!! Jag kollade in tapas-menyn och dreglade här på tangentbordet!

    Så du kan kvinna! Helt fantastisk är du!

    Men jag håller med Brunkullan, här ska proppas vitaminer! Ett av nyårslöftena får bli att ”inte missa Emmas event! Pga något!”

    Alla dessa komplimerande ord blir så fjåniga här inne tillslut. Jag vet inte hur många gånger jag har skrivit att du är fantastisk!, underbar!, helt otrolig! osv. Det är väl det där svenska, att inte kunna uttrycka sig tillräckligt!

    YOU ARE FUCKING UNBELIEVABLE!
    Så 🙂

    1. Men ni är ju å fina att jag smäller av! Det är dock inte samma meny som vi ska ha som finns på hemsidan. Vi har special special för stora sällskap.

  7. Och jag ser hemskt mycket fram emot det här roliga minsann! Får se om det blir att krypa ner till tågen för att ta sig hem till Helsingborg eller om jag ska hitta något natt-ställe att snurfa på… 🙂 Det återstår att se!

    Kram Jenny

  8. kunde {kan} inte den 11e feb
    men hujedamig vad fint Ni kommer
    ha det !! ser fram emot att får höra
    om allt underbart .. Du är en vacker själ Du.
    {& vacker med eller utan böddi också. tycker jag.} ♥

  9. Hej Emma, jag tänkte gå helt emot mina egna normer och be om hjälp!

    Jag har nämnligen en tävling på min blogg, min första någonsin. Priset är två jättesöta armband – men bara två personer har hittills deltagit och det känns förbannat pinsamt. Vinstchansen nu är ju oerhört stor. 😛 Kan du inte delta, eller kanske tipsa på din blogg?

    Jag brukar aldrig göra reklam för jag tycker att det är förbannat jobbigt när andra gör det. Men du och och de andra läsarna här är ju äkta tävlingsmänniskor, så kanske kan ni rädda mig?

    http://selain.blogg.se/2011/december/att-ge-er-lasare-en-julklapp.html#comment

    Ursch vad pinsamt att skriva detta! Haha

  10. Det här är verkligen the event of the year!
    Bara så du vet har vi (jag och Linnea) bokat icke omboknings/avbokningsbara tågbiljetter. Vi MÅSTE komma.
    Blir mina ungar sjuka så får de överleva utan sin ömma moder.
    Mamma är på bloggevent!

    TJOHOOOO!! Ska bli så helt sjukt roligt!
    (hemresan blir kanske inte fullt lika rolig….*blykeps misstänks*)

  11. Holy macaroni! Det här, det kommer att bli eventet med stort E!
    Längtar som en galning!
    Emma, du är fasiken den bästa! Och du verkar ju vara galet bra på detta. Jag ska ha en 35-års fest i slutet av januari, en 30-tal/maffia/Gudfadern-inspirerad. Om (ja, jag vet att du har händer, huvud fullt) men om, så får du gärna hojta om tips vill delas med denna Fröken Stök!

    Kram till dig

      1. Jubel och hurra! Och jag vill, vill, vill med!
        Frågan är hur?
        Men jag drar iväg ett mail till dig, med nummer och så, så kanske vi lyckas knåpa lite. Herregud att få chansen att få tips av Sveriges kvinnliga svar på Bindefeldt, är inte dåligt!

  12. Jäklar så roligt det kommer att bli! Finfina lokaler! Men du säger centrala Malmö… Kullerstenar?! Och TVÅ glas vin! Vågar man ta högklackat? Haha! Kramar!

    1. Tssss, det lär bli fler än två glas. Men hav förtröstan! Nattklubben är på samma ställe så du behöver inte gå nånstans om det vill sig riktigt illa 🙂 Så fram med klackarna!
      Kram

  13. Nej men ooooo och aaaaa vad tjusigt och vad kul detta låter! Du är så himla duktiga med ditt fixande!

    och Malenami – klart du gör! Jag har övat mig i Visby så många ggr så jag törs i alla fall;)

    KRAM

    P

  14. Åh så kul. jag har bokat hotellrum idag jag. Så gött att bo själv på hotell. Utan karlar och bebisar. Och klackar är en självklarhet. Tur att jag bor i Göteborg och har vanan inne från kullersten och annan skit.

  15. halloj goa emma!!! ska bli helt jäkla fantastiskt!!!! längtar så jag blir alldeles tossig!! ha det gött!! kraaaam ann

  16. Det kommer att bli ett underbart event förstår jag 🙂 Jag var för sent ute för att få en biljett 🙁 men om Eventemma skulle ge sig på Stockholm för en liknande träff så haver jag en lokal på Skeppsbron i nämnda stad och då kan jag sponsra dina deltagare med ett (eller ett par…) glas bubblande dryck 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg