Att ha något som anlänt.

Ja. Här är dom. De ökända, rosa UGGsen. Och jag vetefan.

Jag skulle ju inte ha några UGGs alls, egentligen. Jag skulle ha en Ewa i Walla och surfade runt på google bild och så dök de här upp (fråga mig inte varför egentligen, butiken är skitrolig men har inga Walla alls), och jag var halvpackad av köplycka och tänkte att ooo, 30 % alltså! taget! och klickade för glatta livet. Och sen kom ju den där tveksamheten. Om det är okej att ha såna här. Eller om jag blir en Jordan, då. Eller en minigriskvinna.
Och jag är ju faktiskt 31.

Nå? Vad säger ni?

Jag är jävligt tveksam.

65 kommentarer till “Att ha något som anlänt.

  1. jag var ju jäääävligt tveksam när du började yra om rosa uggs..men de var ändå inte så farligt som jag trodde. De där beiga knapparna gör sitt och de blir lite mer bondromantik än trailer trashigt.. Så jag säger att..mjae kanske. Fråga är, 1 vad kostade fylleklickande och 2. finns det ngn du känner dig mindre tveksam på som du skulle använda mer för samma summa riksdaler 😀

    Om det får dig att må ngt bätttre så fylleklickade jag hem 4 (ja det är sant) par högklackade pumps, samma stil, olika färger och en skitdyr klänning (som varken är min stil eller passar min kropp) sådär hippsan hoppasn och igår när jag fick hem dem känner jag bara hur de stinker fylleklickande, ”vad fan tänkte jag med” och höja ögonbryn från mannen.. De går tillbaks med vändande post..

  2. Njaee… det känns väl kanske lite väl fjortis…? tänk på att du numera ska vara en vuxen och ansvarsfull mamma som är en god förebild 😉
    kram på er

  3. Om du nu skulle fråga mig så ja du, helt ärligt så visst är dom grisskära men söta!
    Samtidigt undrar jag, är detta något man har utomhus?? Alltså rent praktiskt, blir dom inte lätt blöt..för smutsig det kommer dom bli det kan man nog räkna ut (om dom nu ska vara på utomhus så att säga)..dom ser väldigt sköna och mysiga ut.
    Bara min åsikt. Kram och God Jul

  4. Näe. Jag hade skickat tillbaka dem och lagt pengarna på nåt annat på julrean. Kanske nåt mer från Eva i Walla för oj vad var fin i kjolen!

    Kram Lotta

  5. Mycket snyggare än jag förställde mig! SNyggare färg och allting. Dom är INTE Jordan rosa, dom är fin-rosa!

    Men om du inte tror att du kommer använda dem så ska du ju inte behålla dem, men jag tycker allt dom var fina ändå!

  6. Jag skulle LÄTT studsa runt i de där söta skorna!! Skulle vara najs att byta bort mina leriga Blundstones och jeans mot frasklänning och stickade skor. Men det finns för få tillfällen för det här på bonngår´n…

  7. Alltså jag tycker att dom var JÄTTEFINA!! Och för min del tycker jag att du kan behålla dem rent stilmässigt. Men det står ju alltid och faller med ”kommer du att använda dem?”. Finns där ett litet ”…ja jag tror det”? I så fall, behåll dem för tusan!!!

    Julepuss och kram!!!

  8. Tycker inte dem passade dig alls, så jag tycker jag kan få dem istället;)
    Eller så var dem jättesöta och du passar faktiskt i dem, som alla andra säger, mycket sötare än jag trodde dem skulle vara, finast nedvikna:)

  9. Alltså allvarligt nu…Eeeee Nej!
    Inte så snygga…men gillar du dem ska du behålla dem. Din smak, dina fötter 🙂

    Min smak, mina fötter…inga rosa UGGs 😉

  10. Tja, jag vet precis hur det kan vara med klickgalan fingrar 😀 Men om man tvekar och dessutom hittar något annat man kanske hellre vill ha är det ju lätt att skicka tillbaka. Och ångrar man sig igen finns det ofta att köpa ändå… kram

  11. Well, jag bor ju i Uggs land, varendaste hemmafru svassar runt i Uggs (liksom alla flickor 2-18 år).

    Jag är ingen fan…dels för att de är tokdyra (finns så många ”kopior” som kostar en bråkdel) och dels för att de är galet opraktiska att ha utomhus och sist men inte minst – de är apadåliga för tassarna. De är helt platta och stumma…not so good.

    Nä skicka tillbaka, surfa in på Zappos.com eller Piperlime.com och hitta några mer prisvärda (som du då kan snajda runt i hemma INOMHUS) och sen köper du ett hjorthuvud så skeppar jag allt på en gång! Smart va!!

  12. Ärligt? Nej – jag hade skickat tillbaka dem!
    Jag har med varit inne på rosa Uggs, men gett upp – det är bara så att jag inte passar i rosa (alls!!) men det är väldigt få människor som gör det och jag vet inte, Emma, men jag har inte sett dig som en rosa person… Oavsett ålder (jag är ju 36, så om inte du kan pull it off som är 31, så kan ju absolut inte jag det!!)

    Skicka tillbaka dem och mellandagsrea en ny Walla! Så jag blir ändå mer avis 😉

  13. nej men kom igen nu detta var INTE snyggt. Det ser ut som innetofflor. Eller är det för inomhusbruk? I så fall ok. Annars nej. Nervikta var de om möjligt fulare. Det är liksom Kickersbrud hjärta Jordan hjärta Vuxen som inte vill bli stor. Nej skicke tebaks och lägg pengarna på något annat!

    I all välmening…
    Filippa

  14. Jag tyckte de var fina, mycket söta och romantiska.

    Sen är jag förvisso ett skofreak så jag älskar lite bredare, gosiga, söta skor (t.ex älskar jag Sorels).

    Men om du inte tänker använda dem tycker jag du ska skicka tillbaka dem och köpa något annat du kan tänkas ha mer nytta av.

    Men som sagt, väldigt söta tycker jag

  15. Haha! Ja, det är uppenbarligen inte vår smak i kläder och skor som är den gemensamma nämnaren hos oss läsare. Personligen älskar jag de stickade uggsen, fast hade nog köpt gråa för att det är mer praktiskt. Och det där med att ålder har nått med kläder och färger att göra är bullshit, jag tänker fortsätta ha rosa tills jag döööden dööör. Sådeså.

  16. Hahaha läser även alla svar du får, meningen är ju verkligen delad. Jag tycker egentligen inte om uggs och inte heller är jag så förtjust i rosa, men de där tycker jag faktiskt ser ganska fint ut, men kanske mer som inneskor??

  17. Jo! Jo! Jo! Jättefina! Klart du skall ha dem! Och om du inte ska det, så kan jag tipsa om att det finns en tjej vid namn sara-sofia som gillar rosa och uggs *hint hint* 😀

  18. Öh…frågar du mig så är det absolut ett nej på dessa….tror du kan hitta finare skor för mer rabatt inom kort.
    Men det är om du frågar mig alltså 🙂

    kram Victoria

  19. Gillar ju inte ens vanliga Uggs så för mig är det tyvärr ett rungande nej… Och av egen erfarenhet (känner igen mig i det där att fara iväg i sitt shoppande) så hänger de plagg jag varit tveksam till fortfarande kvar oanvända… Så tråkigt (och väldigt emot mitt ekotänk) att slänga iväg pengar på något som aldrig blir använt…

  20. Kööör! Tids nog kan var vara tant och oroa sig för att man har för ”ungdomliga kläder” och vad som är ”passande”. När du börjar köra magkorta tröjor m glittrigt Hello Kitty-tryck så lovar jag att stoppa dig.
    Dessa är kalasfina och är inte ens ett gränsfall för mig *så ung och galen är jag*

    – Jenny

  21. Jag tycker de är jättefina och ser riktigt mysiga och gosiga ut!
    Fundera på vad du har för kläder som du tycker du kan ha till dem, och om du då märker att ”Hey, det var ju liksom en hel del”, då tycker jag det är en keeper. Men om du tror de kommer få bo i garderoben mest så skickar du tillbaka dem istället.

    Kramar Jeanette

  22. Gillar inte vanliga Uggs men de stickade är fina! (Men är de praktiska??)
    Tycker färgen är jättefin, men passar den på ett par skor?
    Om du själv är tveksam kanske du borde lämna tillbaka?

    Varsågod för inte alls hjälpsam kommentar!

  23. Åhh vad fina…jag vill oxå ha ! Snälla säg inte att du är för gammal då låter du som min kära mor (67år) hon tycker allt jag har är fel (utom uniformen på jobbet,såklart,den är damigt elegant….) När blir man för gammal för nåt ? Näe ha det du vill,och dom uggsen passar dig perfekt ! Super till walla kjolen ju — Blir såå sugen på risbullar varje gång jag tittar in hos dig,bara för jag vet att du kan äta en närsomhelst bara sådär… 😉 Ha uggsen inne när det är som slaskigast sedan blir dom super i vår oxå – jag använder mina alldeles för mycket,men dom är så sköna…Nu tillbaka till spisen -kram från Stockholm

  24. Njae, är du tveksam redan nu så lär de aldrig bli en storfavorit. Jag tror alltid man ska gå på första känslan. Och sätt pengarna i relation till vad eu skulle kunna köpa för samma summa. Kan du komma på nåt bättre (typ 10 TineK lyktor;-) tycker jag du ska byta.
    Om inte, behåll dom!
    Kram

  25. Jag tycker de var jättesnygga!! Fin rosa färg, snyggt med knapparna… Men, är du det minsta tveksam så skicka tillbaka dem. Det brukar inte bli bra om man måste övertygas av andra
    (åtminstone inte för mig).

  26. Jag tycker att de stickade Uggsen är jättefina. Om man kan hitta tillfällen att ha dem så är det ju kanon, men jag är nog en allt för praktiskt lagd människa för att begripa mig på vare sig stickade eller rosa skor 😉
    Jag ser dessutom för det mesta ut ungefär som du visade upp dig tidigare idag, med mysbrallor och hemmatröja. Dessutom älskar jag mina foppatofflor om sommaren (fast bara hemma) 😀 Så jag kanske inte är rätt modeorakel att rådfråga om man säger så…

  27. Jag tycker de är söta men känner mig också tveksam. (Mer än tveksam) Lite minigriskvinna faktiskt. Eller sådan där tjej med 5 angorakatter. Sedan om det är ngt bra eller dåligt är upp till var och en.

  28. I feel tveksam… Behåll dem som lyxtofflor men som uteskor, mja. Jag har ett par vanliga som man hamnar liksom på snisken i hela tiden, svettigt värre är det.
    Men byt inte färg, det är det som är da thang!

  29. Med risk för att låta som en jasägare: jag tyckte de var rätt fina.
    Att behålla eller icke tycker jag hänger på vad de kostade.
    Med rätt sak till tror jag det kan bli fab.
    Dock ej till en marsipanrosa juicydräkt och blonderat hår. Då blir det för mycket.

    1. Hum. Sen blev jag orolig för ev WTstämpel på rosa UGGs? Finns det ngn? Är det ngt att bry sig om?
      Jag hjälper inte nämnvärt va?

  30. Jag tror de än sånna där som man ska ha i soffan och inne…och kanske en sommarmorgon då det är lite småkyligt och man ska hämta tidningen….vardagslyx–Jajjemän!!

    Jag säger alltså–Ja!

    //Emma!

  31. Alltså visst är de söta. Men jag skulle ha svårt att hitta tillfällen att använda dom tror jag, inget för mitt jobb i alla fall och på fritiden orkar jag inte alltid vara så matchig liksom. Om jag har rosa skor skulle jag nog vilja tänka på att ha någon rosa detalj mer, typ en halsduk eller nåt. Men skorna är fina och det beror precis på vilken stil du vill klä dig i. Gå på din magkänsla, den är säkert mest rätt!

  32. Jag skulle säga retur om du inte är säker!

    Har du kollat på Linolin efter Ewa i Walla? de brukar ha mycket.
    Köpte nyss min första EW på tradera en tweedjacka som jag klämt på hos min lokala EW försäljare hoppas den kommer snart! Kommer säkert att behöva en kjol att ha till….

  33. Håller med dig, Emma! Jag är också tveksam! Om man nu skall vara lite praktisk o tråkig, så är ju färgen dömd att bli skitig bara du tänker tanken att gå ut!!! Du har kanske små fötter, men OM du är intresserad har jag ett par precis
    Likadana fast svarta i strl 40, tror det är 40!!! De kan du få köpa för 500 om du vill?! Fint skick, ser nästan nya ut! Hade tänkt lägga ut de på tradera men har inte blivit färdig till det!! Hade jag varit du hade jag lagt pengarna på en till Eva i Walla – känns mkt som du, även om jag inte känner dig!!! Och den är du stunning i!!! Kram Lisa S i H-viken

  34. Om dom hade varit grå så hade dom varit sketasnygga, men jag kom att tänka på såna där korvar med Dennis på paketet typ hotdogs som man grillade när man var liten.

  35. Jag tycker så här: PERFEKTA att mysa runt i hemma omkring och när man ska nerom affären eller gå hem och fika hos kompisarna! Men inget jag hade haft på mig på stan eller när jag ska gå ut och känna mig piffig!

    Kramar

  36. Tjaaa, jag vet inte. Svårt att se när man inte får se hela kroppen. Ehe… jag menar ju att man behöver se helheten.
    Själv skulle jag aldrig gå i sådana, men jag har ett skorelaterat problem och köper skor en gång var tionde år, så jag borde egentligen inte uttala mig.

  37. Jag tyckte det var en fin rosa färg.
    Ska du ha dom inne? I sån´t fall…go for it. Man måste unna sig något lyxigt om fötterna om man har kalla golv. (jag gissar att du har det, annars kan vi ju hitta på att det är kalla golv.)
    Ska du ha dom ute? Skicka tebax….en prommenad på lerig grusväg så är dom inte lika fina längre.

    Kramis!

  38. Ser mycket bättre ut på bild än vad det lät när du beskrev dem!!! Kan se dem med mysig klänning och underklänning grova strumpor, absolut en keeper!! Är själv sugen på ett par!!!! Minna

  39. njae. om jag ska vara ärlig så är dom inte direkt måste-ha-snygga. ett par helt supervanliga gråa/bruna/svarta uggs skulle ha varit snäppet bättre nog! och du, man lär få ont i ryggen av såna skor, om man går för långa vägar med dom. har jag hört iaf. och det vill vi ju inte, att du ska få ont i ryggen! 🙂

  40. Kanske inte gör sig rättvisa på en egen bild. Hur blir de tillsammans med kjolen? Tror de kan passa kanske. Dock är jag ingen fan av UGGs då jag tycker de ser sjaskiga efter att man gått i dem ett tag då de ofta blir sneda och man går halvt utanför sulan.

  41. jag tänker inte komma dragande med min smak eller om jag tycker de var fina eller inte, dock så håller jag med en tidigare kommentar; om du inte tror att du kommer använda dem, eller tja, din tydliga tveksamhet är talande, så skicka tillbaks och köp något du faller pladask för (utan att det är ett nytt fylleklick alltså) för du kommer vara mer nöjd med ett sånt köp:)

    God jul på dig 🙂

  42. HÚÚÚÚ ez nagyon szép!!
    Egy ilyet én is nagyon szeretnék! a színe is nagyon klassz.

    Es ist wunderschön! Die Farbe, die Material! Perfekt!
    Ich möchte auch eins!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg