Att ha frostljus.

Vaknade upp till ett helt magiskt ljus i morse; det var blått och frostbestrött och krispigt och gjorde mig alldeles fotografikollri. Så det var bara att slänga benen över sängkanten, dra på sig en Walla (och den nya 200-kronorskoftan, sjukt nöjd med den) och släpa ut stativet på åkern för att försöka fånga de där få magiska minuterna innan solen gått upp helt.

Den här kjolen är nog en favorit just nu, tung och i ojämna lager och sådär skönt smutsvit. Och så alla dessa små detaljer; udda knappar här och där, ett broderi, en slinga spets. Ja, som någon skrev innan, det känns som när man var liten och fick klä ut sig från mormors garderob och gå omkring i för stora skor och hålla upp sin kjol och känna sig fasligt fin.

Precis så.

Rekommenderade inlägg

37 kommentarer till “Att ha frostljus.

 1. Vackert vackert vackert! Och avis, fortfarande på din überbedårande Walla! Och koftan är toppensnygg, jag satt med och tittade på den, tills jag fick inse att jag ju faktiskt redan hade en som såg nästan exakt likadan ut, fast med skärp 😀
  Idag är Skåneland vackert, verkligen!

  Gott slut och gott nytt sprakande nytt år!!

 2. När du skrev om att klä ut sig kom jag att tänka på ett gammalt kort jag har på dig. Du har ett par helläckra silver tajts på dig och någon sorts gymnastikdräkt, men söt som socker då som nu.
  Gott Nytt år på dig Emma!

 3. Gott Nytt finaste du!
  Om jag var lika snygg som du skulle jag också fotografera mig själv hela dagarna! 🙂 Inget att skämmas för. (nu fotar ju du dig inte själv hela dagarna, det vet jag ju. resten av dagen lurar du ju oss att köpa saker så vi går i konkurs och alla vi kommer föda små pojkar som vi kommer döpa till Leo)Nu ska jag gå och öva in pärleporten lite grann innan svärmor kommer.
  Puss & Kram!

 4. det lila som blir i tonerna
  får det att se ut lite som
  ett lavendelfält i södra
  frankrike .. möter frostigt
  nordiskt, ~ vackert !!

  gott nytt år ! det tål att sägas
  om igen i en lyckoyra ..

 5. Du är så himla fin i dina Wallor! Älskar att läsa din blogg men kommenterar inte så ofta, blir lite blyg när det är så många som är här 🙂 Men jag vill ju inte bara sneakpeaka så jag önskar dig ett underbart Gott Nytt År! Kram

 6. Fina Emma, önskar dig allt gott i världen och ett fantastiskt 2012!
  Det går inte att beskriva hur stunning du är i dina Wallas!:)

  Superkram!

 7. Inte alls min typ av kjol men jag måste hålla med om att du klär väldigt bra i den. Nästan-nästan så att jag blir sugen på en själv. Men jag skulle nog inte passa i den iaf…

 8. Jag hör Winnerbäck när jag ser de här bilderna.
  Hon kommer från främmande vidder
  där stormen är lä och lä storm….

  Hon gör silver av damm
  hon gör honung av salt
  Hon kommer från främmande vidder
  där ingenting blir allt

  Kram finaste Emma. Gott Nytt År till dig och din lilla familj

 9. Gott Nytt År!
  Kära söta någons Fru, du är underbar och din blogg ger mig så mycket glädje både med läsning och fina bilder.

  Kramar och ha nu en jättefin kväll!
  L

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.