Att förbereda morgondagen.

Vi åker ju till västkusten imorgon, och med en silkesapa blir det en hel del bagage att ta med som man inte riktigt hunnit vänja sig vid ännu. Så nu går jag runt här hemma och mumlar för mig själv och bygger upp en liten hög på köksgolvet med sånt som jag tror kan tänkas komma väl till hands. Det är en hel del som jag tror kan komma väl till hands, om vi säger så. Och vår bil är ingen minibuss.

Dessutom har jag fått stränga order om att ta med mig samtliga Walla. Samtliga. Min pappas fru har nämligen blivit precis lika hooked som jag är och tillsammans beter vi oss som två pundare. Dagligen utbyter vi skumma sms och har till och med börjat svänga oss med artikelnummer. Nu ska jag beställa!!! plingar det i telefonen, och jag svarar Vilken, vilken?! och så kommer det 44269. Ska beställa den nu! och då kastar jag mig på google och letar upp vilken det är och så blir det en massa ooooo:ande och hajfajvande. Där emellan utbyter vi MMS på fynd och snokar reda på reatips (Alltså de har 50% där uppe i Lappland nu, och jag har ringt och kollat de har din kjol) och pappa börjar bli lite svettig på överläppen där hemma. Tro sig fan det, när hans fru och hans dotter blivit varandras Walla-enablers och vägrar tända av.

Men hey, vad kan man göra? Once you go Walla, ni vet.
Nu ska jag gå och prata snällt med bilen.

44 kommentarer till “Att förbereda morgondagen.

  1. ha ha ha underbara du …….jag har som sagt fått hem två underbara kreationer……..men den ena måste tyvärr åka tebax, pga.en för fläskig beställerska.
    Kram

  2. Haha, Walla-pundare 😉 Kul att kunna dela klädintresse med din pappas fru. Min mamma har blivit lite intresserad av OM men svärmor är så långt ifrån min klädsmak som det bara går.

    Att bebispacka första gången är inte lätt. Jag brukar själv lägga upp färdiga ”set” (typ dagens) och sen tar jag ett par extra set så vet jag att jag har tillräckligt med till barnen. Men det är mycket att tänka på, särskilt när de är mitt emellan amma och äta vanlig mat i större mängd. Det ska tänkas på mellis, välling etc.

    Ha det toppen på Bästkusten!

    kram

  3. Åh, vad det är svårt att packa! och när barnen var små…..
    Man kan ju behöva ALLT! Tänk om det blir storm och jag blir fast i bilen och det blir typ 20 minus och… Så hade jag nån slags överlevnadsfilm i hjärnan och säg nåt man INTE behöver ha med då???

  4. Välkommen till västkusten! Här är just nu ungefär 100 nyanser av grått. Många tycker att det är vidrigt, jag tycker att det är vackert. Ska bli kul att se vad du och din kamera kan göra för att visa magin som uppstår här så här års. Släng in en Walla också, så kan du nog frälsa även de största vinterpessimisterna 🙂

  5. Tack för att du påminde mig om att jag hade en Walla där långt in i garderoben! Så fin som den är förstår jag inte riktigt hur jag lyckats glömma bort den…När det gäller packning håller jag på mottot hellre för mycket än för lite 🙂 Ha en bra semester!

  6. För står precis vad du menar. Vi har en skokartong till bil. Det och TVÅ barn går INTE ihop. Kaos vareviga gång vi ska ut på nån längre utflykt. Vi ser ut som familjen Taikon 😉
    Saker som hänger ut genom bilen för att d inte får plats.
    Men man vet ju ALDRIG….

    Trevlig resa.

    Hälsningar
    Yohanna

  7. Kul att kunna dela sin passion med någon och ha det så fint här på Västkusten. Själv har jag några äldre Wallaplagg i garderoben och de är ljuvligt vackra. En sidenklänning, någon kjol och något par benvärmare. Jag förstår varför du älskar dem. När man ser bilderna på dig i dem förstår man att de är du och du finns i dem liksom.

  8. Ja, det finns ju som sagt ett skäl till varför jag inte tagit hem någon Walla än… Känner verkligen inte att plånboken håller för det och jag vet att jag inte kommer kunna sluta 😀

    Hälsa Bästkusten från denna emigrerade Varbergstösen!!

  9. Ja, jag förstår dig. Har själv blivit helt såld på Walla kläder. Vill också ha fler. När vi reser står jag tyvärr alltid för övervikten, maken blir smått galen varje gång. Hoppas du får det härligt och att Wallorna får luftas riktigt ordentligt.

  10. Jamen så är det ju! Vi åker till stugan en helg, och det ser ut som vi förberett oss för jordens undergång!!
    Hela combin + takboxen är fullproppad! Och då HAR vi ju ändå det mesta i stugan. Tom lite kläder! Och bas förråd mat.

    CRAZY!!

    Lycka till! Och kör försiktigt!
    Kram Susanne

  11. jag brukar samla allt jag ska packa på sängen i små tema-högar (typ underkläder, sladdar, skor, dusch osv.), det brukar alltid bli ca 3 gånger för mycket saker. jag vill inte ens föreställa mig hur det skulle bli med en bebis, jag skulle behöva en husvagn ala musse på julafton allra minst!

  12. Din blogg är så fin! Det har länkats till den både här och där ganska länge, men jag har inte riktigt börjat följa den förrän nu. Jag roar mig med att läsa gamla inlägg på bussen. Tack så mycket!

    Jag har ett gäng walla i garderoben. Bland annat Tine som verkligen är en åretrunt-kjol. Än så länge har jag fler än du, men det är bara en tidsfråga.

  13. Ha, ha ja packa med barn är ju en riktig utmaning…Inför alla våra bilresor gormar maken om att vi får lämna hemma ditten och datten. Det hör liksom till hans packningsritual… Men jag vet, allt kommer med till slut;-)
    kram på dig

  14. Jag har en 4 månaders bebis som jag helammar ( typ konstant!) o det underlättar när man reser! Emma vi har allt du skulle kunna behöva här i västkusten under helgen affärer, butiker, apoteket :-)) du kan alltid ringa mig om du skulle behöva en amningspump ha ha

    Fantastiska bilder du tar, vad använder du för bildprogram? Ha en trevlig resa

  15. Jag säger Våga Vägra Walla! (eftersom jag känner att jag nog hade sett ut som zigenerska not the good way haha)

    Det roliga eller kanske ironiska med att bebispacka är att man kommer hem med 2/3 oanvänt. 🙂 Fast jag håller med Ida hellre för mycket än för lite.

    Varje gång du säger västkusten tänker jag på mina nästkusiners sommarstuga på Tjörn. Gud så mysigt där var. Får nog åka dit en gång med kameran. 🙂

    Ha en underbar helg!
    Kram

  16. Vad mysigt med en liten tripp, västkusten är ju såå vacker oavsett årstid!
    Lycka till med packandet, och hoppas du och bilen kommer bra överrens 😉

    Kraamar från Julia i Örebro

  17. Välkommen till västkusten. Ha det underbart på er lilla semester. Som någon redan sagt så har vi det väldigt grått här.

  18. Jag håller på med detsamma. Packning alltså. Vi ska trycka in tre ungar & två hundar och mat med mera med mera i vår volvo. Vi ska upp till vårt torp i Dalarna! OCh skotta fram dörren! Det har kommit 90 cm snö! Mamma mia!
    Hursom så har mannen precis prioriterat bort barnvagnen från bagaget. Det är bättre att hundarna får plats!
    Trevlig helg på dig!
    KRamis!

  19. Välkommen till Bästkusten, vinka när du passerar! 😉 Kan tala om att det är inte vidare vinter här… geggigt i marken och småregn. Jag går också och bygger packberg här hemma men då av underställ, hjälmar, magasin jag aldrig hinner läsa, rom till oboyen, förstahjälpen mm mm. Du kan säkert förstå vart vi beger oss om några dagar. Just det. Till snö och kyla *brrrr*

  20. Fina västkusten… Är från västkusten, men flyttade för ett tag sedan till östkusten. Nu vill jag ta med mig karl & visa fina västkusten! Kan du inte visa & skriva lite om just din favoritställen?

  21. Ni är allt bra roliga.

    Nu till ngt helt annat..
    Jag tycker det verkar så roligt med projektledarskap och marknadsföring och så. I skolan har vi haft två stora shower i kursen Sceniskt musikprojekt (går musikestetisk linje) och har haft ansvar för marknadsföring.

    Undrar om du har någon speciell projektutbildning bakom dig och hur du kan vara så grym på att vara projektledare (för bloggeventet syftar jag på nu). Har förstått att du älskar det 😉

    Klem!

    1. Nope, ingen sån utbildning i bagaget. Jag tror att jag är bra på projekt eftersom jag är snabb, en doer och har helikoptersyn 🙂 Det är jag liksom tvungen till i mitt jobb.

      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg