Att öppna upp.

Då jag får en del ändringar i sista minuten och betar av reservlistan efter hand, tänkte jag öppna upp den en kort stund igen. Kanske, kanske kan det finnas en chans att fler kan vara med! Ni som redan står på reservlistan – håll koll i er mailbox. Det har gått ut lite mail i dagarna.

Ni som vill stå på reservlistan kan anmäla er här. Kan tänkas att det blir fler biljetter lediga nu efter att sista betalningsdatum har passerats. (Snälla, kom ihåg att anmälan är bindande).

31 kommentarer till “Att öppna upp.

  1. Hej söta Emma jag har hittat ett klädmärke till som är lika trolskt magiskt vackert som Ewa i Walla kika in hos mig får du se ……jag dog lite 🙂

  2. Det går inte att få iväg min anmälan! Jag vill jätte gärna ha en biljett! Jag ska dessutom hålla happy hippo i handen, det har jag lovat. Hjälp.
    Kram Lotta

  3. Har fallit sanslöst för Walla-kjolen 22626.
    Tyvärr hittar jag ingen i storlek 1 som jag tror jag borde ha. Finns en i storlek 2 och funderar på att köpa. Handlar ju lite om var man sätter kjolen, midja eller höft. Läste någonstans att storlek 2 var typ 87 cm ostrechad. Vad har du för storlek?
    Kram

      1. Tack söta du för svaret.
        Jag är också 80 cm i midjan.

        Jag blev tokkär när jag såg kjolen första gången hos Malenami och sen var det kört när du visade upp den efter jul.
        Trodde jag köpt den inatt då jag klickade i en storlek 1. Hade ångest framåt morgonen eftersom jag inte fått något bekräftelsemail. När jag sedan mailade visade det sig att min beställning inte gått fram och storlek nr 1 nu var slut. Va F-N! Hade ställt in mig på att få prassla mig fram.

        Måste kanske sansa mig med storleken. Hur bra tjematte det än blir så måste ju kjolen stanna uppe. Annars blir det för mycket hallojsan för att inte prata om hur kallt det blir om aulan (visst, jag har också en sådan. Sugklocka – check!)

        Kram

          1. Bra idé. Jag mailade tidigare om att jag skulle tänka på saken. Skickar iväg ett till.

  4. Här är en till som betalar i sista sekund. Men det är gjort nu. Detta vill jag inte missa för något i världen. Ligger ett mail till dig också Emma. Du vet beskrivningen som du ville ha. Så kul är den inte, men skit samma…. 🙂
    Kramar Kicki

  5. Sitter här och grämer mig. Att jag är så feg att jag inte vågar flyga själv eller har möjlighet att ta bilen och rymma 3-4 dar själv. Snyft.
    Hur går det med planerna att streama vissa delar. Jag betalar, lätt!

    Och du, jag har inte glömt din lilla present. Kommer när du minst anar det;-) kom lite julledigt och navelludd emellan bara:-)

    Kram!

  6. Åh detta gjorde min kväll, jag vill vill vill komma med på ditt bloggevent, har grämt mig massor att jag var för feg tidigare när anmälan gick ut! Hoppas på en reservplats! Ska drömma om Ranelid i natt 😉 kram Sofia

  7. Hej, jag vill v ä l d i g t gärna ha en biljett men missade helt att anmäla mig och nu går det inte när jag klickar på den länk du lagt upp. Hur gör jag? Please help!

  8. Nejnejnej! Nåde dig om min plats går till nån reserv :'( Jag betalade idag men det kanske inte syns förens imorgon eller allra sämst på måndag eftersom det är röd dag idag!
    Jag kommer såklart!!!!! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg