Att fundera på att flytta till Stockholm.

Åh ni lyckliga, lyckliga människor som kan gå dit! En Ewa i Walla-outlet, alltså. Nästan värt att ta ett tält och burkskinka och parkera sig utanför i dagar bara för att få komma in först. Kanske till och med tillverka en skylt som det står Aaaaastrid! Aj lav jo! på med glittriga bokstäver. Som en förälskad tonåring på en Backstreetboys-konsert. Eller vad de nu lyssnar på nuförtiden. Ungdomarna.

Ja, ja. Vad är en bal på slottet.

(Ni får visa allt fint ni hittat sen så jag kan vältra mig i avund).

39 kommentarer till “Att fundera på att flytta till Stockholm.

    1. Du vet inte vilket REA monster jag är!! Jag får tunnelseende och bara yr genom butiken, armbågar mig fram och skrämmer bort alla i min väg. Det kan bli en spännande shopping idag 😀

     KRAM

  1. Haha, min 9-åriga dotter och hennes kompis lånade en bok om unge herr Bieber på bibblan i somras. När jag påpekade att texten ju var på engelska så fnittrade dem ”Äsch, det gör inget – vi ska ändå bara titta på bilderna!”

   Jajamensan, det ska börjas i tid….

 1. antar att detta är någon wallagud
  som tycker att i & med att jag
  missar eventet så får jag ju se till
  att befinna mig i sthlm för en sån’
  pryl ! jippi & stort tack för tipset !

  undrars om det finns något kvar den 4e..

 2. Men herregud, det öppnar ju imorrn, och jag jobbar i närheten, måste ju gå dit o kolla. Säger som hannah, vi som missar eventet får gotta oss åt detta!

 3. Oooops, ja då kanske det är dags då att man tar sej till stockholm. Fick hem min breik idag, har gått på små moln hela dagen lång. Men tyvärr så var den alldeles för stor, och jag som var rädd för att bli tvingad att tejpa..tuttisarna..hade ju nästan vart lite bättre det!

  1. Vågar du ha din utan nånting under? Det gör fan inte jag. Har alltid en topp under annars skulle ju allt trilla ut 🙂

   1. haha nejnejnej..det var inte så jag menade haha!! Men nu ser jag att det blev lite fel. Var rädd att den skulle vara tajt då måtten verkade så, jag var alltså beredd att tejpa in tuttarna för att den skulle passa om så var fallet! Haha!

 4. Emma, jag åker dit på lunchen imorgon för dig om du vill!
  Maila vad du e ute efter samt storlek och summa jag max får shoppa för så är jag dina händer. Jag kan messa bilder med ja?/nej?

  Blir det en massa felköp får det väl bli tradera;-)
  Jag kan lägga ut så länge.

  Ska vi säga så? Ja?
  Kraaam

 5. tackar för tipset….( om det nu finns nå´t kvar när jag väl anländer till Stockholmo) …Kram och så mycker gulliga bloggvänner som kan tänkas bli din personliga shopper…..*ler

  Kram från Göteborg och mig.
  Pernilla

  1. Det kommer att finnas kvar tror jag. De säger att de kommer att fylla på hela tiden. Dag för dag.

 6. Återigen – Tack fina Emma för en underbar blogg.

  Jag var på Walla Outlet på Hornsgatan idag då de redan börjat. Det var trångt om saligheten – I shit you not 🙂

  Idag var det vackra Susanne med den charmiga hunden Alice som jobbade på Hornsgatan plus två fina flickor till. Astrid håller ställningarna i Gamla Stan 🙂 Jag har span på två grejer som finns hos Astrid till vanlig rea för hon har ingen Outlet hos sig.

  Jag gillar outlet men det var svårt att prova i trängseln som uppstod nu i eftermiddag. Och tyvärr har jag inte så bra koll på tidigare kollektioner så det är i nuläget inga specifika objekt jag jagar. Ni vet den där örnkollen man kan ha ibland så att det räcker med en svepande blick för att klargöra om det är jaktlycka eller ej. Den här outleten är magisk på så vis att det som nu säljs ut är klassat som andrasortering men där det är svårt att se felet trots noggranna beskrivningar på tagsen. Magiskt verkligen. Och FYNDLÄGE!

  Jag fick min Nessie redan för en vecka sedan och det var det enda jätteviktiga plagget för mig 🙂

 7. Men du… för de pengar du sparar på att bo i Skåne och slippa handla där hela tiden, kan du hyra en jumbojet speciellt för rean 🙂 och ändå ha en slant kvar att spendera där.

 8. Haha du är en toka du!! Kanske jag som inte fattar detta!! Och dessutom bor jag i samma stad som Ewa kommer ifrån Söderhamn!! Vet hon har haft outlet här hemma. Men det var innan jag fattade vad detta var för kläder!! Ska hålla koll om det blir fler gånger här i stan!
  Kristin

 9. Du vet att butiken i Gamla Stan och den på Söder ska slås ihop till en stooooor Walla-butik, Astrid berättade detta sist jag var där å luktade och smekte på kläderna. Dit går man bara om man vill få sitt Visa-kort fullständigt våldtaget och misshandlat.. Så mest är det synd om oss som bor i Sthlm..typ. 😉

 10. Du kan nog med ett telefonsamtal eller två lyckas få köpa precis det du är sugen på, utan att vara där. Om jag känner dig lite…. 🙂

  Kramar Kicki

 11. Ta en heldag i Stockholm, flyget t.o.r – det går snabbt, gärna en onsdag innan den 11 febr (mannen är ju hemma då, du kommer att hinna 🙂
  Jag tror nästan att du har haft funderingarna, eller?

  Kram
  Elisabeth

 12. Hej, har liksom inte riktigt hängt med i denna jeans modell eller walla hysterin. Dessutom älskar jag numera dessertvin. Jag sprängs snart av vuxenpoäng…..det är nästan så jag kan erbjuda mig att gå dit (arbetar nära) så din ångest dämpas 🙂 Det är HEMSKT HEMSKT HEMSKT att inte få handla på rea…det gör ONT liksom 🙂

  trevlig kväll!

  Kram
  M.

 13. En stilla fundering…lokalen är max 20 kvadrat och om alla vi här inne ska dit på lunchen så kommer det vara kö hela vägen till Slussen! Den som lever får se.

  KRAM

 14. Det snackas så mycket Walla här att till och med jag som är mer en preppytjej blir sugen. Och är man föräldraledig har man ju hela dagarna på sig att åka runt stan och fynda. Tack för tipset, säger jag. Stön, säger min föräldrapenningsbörs.

 15. Alltså, fullständigt livsfarligt! Kom ut med en grön kjol (moräng) och en brun klänning (kan ha hetat nessie, är inte säker) och det bästa är att de går att kombinera! Tror det var kanon att gå dit med öppet sinne och prova allt man kunde tänka sig. Dessutom fick man stylinghjälp, smakråd och glada tillrop från både personal och övriga kunder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg