Att ha plåster på såren.

Jag önskar att jag hade vinster till er allihop som läser och inte bara ni som ska på eventet, men det går ju tyvärr inte. Inget bolag som liksom nappat på den idén.

Men däremot går Lyxx (de som lagt in ett Kevin Murphy-paket i potten) nu ut och ger er 20% på hela deras ordinarie pris-sortiment med koden ”att vara någons fru” från och med idag till och med den 5 februari. (Rabatten syns inte direkt, utan dras sen när de hanterar ordern manuellt).

Ingen vinst kanske. Men en hjälp på traven iallafall.

5 kommentarer till “Att ha plåster på såren.

  1. Tack snälla, nu kanske man kan prova I.d. till ett bra pris!
    Kunde inte vara med på ditt trevliga event! Jobbar!!! Så det här var ju en jätte trevlig överraskning! Tack söta du och Lyxx!
    Kram Helena

  2. Ja jäklar i havet – känner mig som han i Robin Hood som utbrister – prisa Gud här kommer skatteåterbäringen… snudd på samma.. bara att jag på något vis gnällt (?!) mig till det här. eller… ehh. får mig att låta galen (det är jag inet). Vad jag egentligen vill säga är Tack – lite lyxx funkar bra för att få stopp på gnisslet 🙂 i alla fall till nästa godsak trillar in! Kan jag förresten anmäla mig till bloggeventet 2013 redan nu?

  3. Åh, tack till dig och till Lyxx! Är en stor fan av Kevin Murphy men det blir lite väl dyrt ibland eftersom man ”måste” ha både det ena och det andra för att i alla fall försöka få till en hyfsad frilla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg