Att ha en egen Zumba.

Jag har träningsvärk. En högst ofrivillig sådan, måste jag tillägga. Det är inte så att jag har börjat köra hardcore bootcamp här hemma med kettlebells och neonfärgade hopprep och såntdär fräsigt pannband i frotté. Nejdå. Men snudd på.

Silkesapan har upptäckt Babybjörnen. Och inte bara den! Han har upptäckt fuldans också. Och varför sluta där, liksom. Så nu är det Babybjörnen i kombination med fuldans som rockar hans värld totalt, och vem är jag att förvägra honom det? Allt som får honom att garva är jag beredd att göra, och om det innebär att strappa fast honom i Babybjörnen och skaka långkalsongsrumpan i köket till Britney Spears tills han kiknar så är jag all for it. Så varje dag tar vi oss en svängom i köket och han garvar glatt och sen slocknar han som ett ljus (hur fasiken man nu kan somna när man guppar runt sådär) och jag kan säga att fuldansa i en halvtimme med en sexochetthalvtkilosbebis på magen gör en hel del åverkan på en otränad lekamen.

Fortsätter det såhär kan jag snart ge ut en träningsvideo.
The mean lean Silkeasapan machine – Fuldansversionen! Långkalsonger följer med på köpet om du ringer inom två timmar. Och en folder med bilder på väldigt tighta människor.

I shit you not. TV-Shop nästa.

50 kommentarer till “Att ha en egen Zumba.

  1. Ha ha ha!!
    ja fuldans är aldrig fel. Det försigkommer här med. Fast tonårsdottern tycker inte att det är lika kul längre när jag skakar loss. Det mest pinsammaste enligt henne är när jag står på en stol och målar iklädd endast i trosor o bh och dansar samtidigt till poker face, då vände hon sig om i dörren och gick upp på sitt rum, och ursäktade mig lite inför kompisen!
    Ha ha, I will never stop dance!!Keep on fuldans!!
    Ha det så gott/Anna!!

  2. Jag brukar tänka HEJ gratisträning.. Om kvällarna då bäban är lite gnällig förskonar jag ibland pappan med att ta henne i sjalen och göra stallet. Efter mockning, bära vatten, packa hö och dra av täcken med åttaochetthalvtkilosjäntan på magen känns det i hela kroppen.
    Man kan likssom inte böja sig för då håller hon ju på att bryta nacken bakåt utan måste göra utfallssteg hela tiden. PHU!!
    Men det är garanti på att hon somnar under tiden jag donar! 🙂

  3. Fuldans låter perfekt;) Bara lilla gosen är road så förstår jag att du gör allt;)
    Han är så gudomligt söt och vilka härliga ansiktsuttryck du lyckas fånga!

    Kramar
    Adela

  4. Asgarv… Du e så jäkla ”goofy” på ett galet å schysst sätt… Gråter brallorna av mig när jag läser det här å föreställer mig hur det ser ut!

  5. Ha ha ha ha ha…underbara Emma! 😀
    Undra om det funkar utan silkesapa? Då skulle jag också lätt köpa den videon för långkalsingar har jag redan.

    Innan vilket datum ville du ha recept? Fick en fråga från Arla idag om att baka och länka till dem, så jag tänkte liksom ”göra två flugor på smällen”. 😉

    Kramar i massor!
    Jeanette

  6. Så småningom är mitt bästa tips till dig att byta ut babybjörnen mot en ergonomisk bärsele.
    Vi har en ergo och det är fan mitt bästa köp av alla barnsaker what so ever. Man kan bära i evigheter då, om man vill. Spiggen vill det iaf…särskilt när vi dammsuger. Bra träning för övrigt. Ergon kan du inte ha framåtvänd men väl på rygg, mage och höft. Men det finns ergonomiska du kan ha framåtvända också.

    Du kommer inte ångra dig. Babybjörnen är ju ett litet helvete i sig om man ska vara ärlig.

  7. Hihi åka sele is the shit! Fuldans också!

    Men om du vill skona din och silkesapans rygg skulle jag också välja någon ergonomisk sele istället 🙂 Vi kör på ErgoBaby här hemma och det är underbart…! Dottern sitter som en drottning och man kan bära hur länge som helst 🙂 Väl värt varenda krona!

  8. Åhh fuldans. Aldrig fel. Jag gör det samtidigt som jag lagar mat, för att hålla lilltjejen glad. (Hon sitter i sin stol bredvid) Häromdagen tittade grannen lite konstigt på mig in genom fönstret. Insåg först senare att han inte kunde se Agnes alls när han gick förbi…bara mig. Haha!! Det tar vi inget extra för.

  9. JAG KÖPER VIDEON, såklart, ha ha ha. :D! Solklart att det blir en storsäljare. Förena nytta med nöje, vad kan vara bättre än det 😉
    <3
    Therese

  10. Du måste ha med såna där före och efter bilder också som dom har på tv-shop( på två helt olika personer) Passa på att dansa nu när han uppskattar det min dotter som är tre blir skitsur när jag fuldansar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg