Att ha en beef med sitt undermedvetna.

Mitt undermedvetna och jag är inte riktigt överens om hela den här Event-grejen. Inatt, till exempel, gick det hela till såhär:

Till att börja med var jag sen. Jävligt sen. Föredraget med Björn skulle starta klockan 21:00 och kvart över nio satt jag fortfarande i bilen på väg dit (detta efter att ha blivit väckt av att en tjock man i mustasch stod och stirrade på mig när jag sov). Osminkad, för övrigt. Väl framme var det bara jag och Svåra Lena och Nelly som hade kommit i vilket fall, så vi satt i en soffa och chillade lite tills det droppat in en fem, sex personer. Då tänkte konferencieren sätta igång hela grejen.

Men eftersom vi bara var typ tio personer trots att klockan var lite i tio och Björn inte kommit fick jag istället ge mig ut och leta reda på de resterande 170 personerna som skulle befunnit sig i salen för ungefär en timme sen, och som nu istället lullade runt på olika ställen i Börshuset och var måttligt intresserade av att komma på föredrag (för att göra det hela ännu mer spännande så var samtliga deltagare fnittriga tonårstjejer med taskig attityd). Tillslut hade jag äntligen samlat ihop alla, det var en hel timme efter i schemat och jag började kallsvettas vid tanken på att Björn kanske bara skulle skita i att dyka upp herregud vad jobbigt DET hade varit då men precis när min konferencier börjat få slut på svammel kommer herr Ranelid genom publiken med ett brett leende och drottningvinkningar och finfönat hår. Äntligen kan jag slappna av.

Men.

Då börjar hög musik ljuda och in kommer det farande en korpulent man i sidenmorgonrock och pannband! Japp. Och speedos. Och bara typ knuffar undan Ranelid och börjar smådansa på scenen. Efter honom kommer en handfull baltiska damer i dunboa som börjar åla sig runt den korpulenta, och en storbilds-TV hissas ner från taket och visar det hela i förstoring och jag ser med fasa hur Ranelid backat undan från scenen och börjar bli tjurig av bristen på uppmärksamhet. Och då minns jag. Den korpulenta är en man jag träffade på Casino Cosmopol och hyrt som konferencier på fyllan, och sen helt glömt bort. Helt.

Och nu sitter jag där med en missnöjd Ranelid, en förvirrad konferencier och en extra bonus-konferencier som tagit över showen totalt och just nu juckar på scenen i ett hav av baltiska kvinnor.

Phu.

De där nerverna, alltså.

36 kommentarer till “Att ha en beef med sitt undermedvetna.

  1. Vilken jäkla tur att jag INTE ska dit. För det där hade man ju blivit lite sur på, liksom. Enda saken som kunde vara värre vore herr Ranelid MED fjäderboa.
    Jag känner mig genast mycket mer tillfreds.

  2. Tänk vad hjärnan kan ställa till med nattetid, himla tur att verkligheten är dessa drömmars totala motsats. Det kommer bli så bra, det blir succé ska du se! 🙂

  3. Ha ha jaa det är ju helt klart nerverna, men du ska se att du kommer göra succe och det gör inget om du kommer försent, iallafall några minuter! Ha en bra dag, nu ska jag sova efter en natt på intensiven god natt!,

  4. Jag kan lova att jag inte är tonåring, och taskig attityd kan man ju bara inte ha när man ska på ett sånt fantastiskt event! Så du, Nelly och Svåra Lena får åtminstone en person till som sällskap 🙂

  5. Det där eventet hade jag velat uppleva, haha!
    Dagens Leo kan vara den finaste bild jag sett på länge, herreguuud vad söt han är!

    Kram

  6. Hahahaha, förlåt, men sötnosen då! Det kommer gå galant ska du se! Jag är precis same samer när det gäller mitt jobb, as-på från början men sen när det börjar närma sig börjar jag kallsvettas å må lite dåligt. Men det blir alltid bra. Å dessutom så kommer svåra Lena med all säkerhet lappa till/stirra u den korpulente så han åker av scen, Nelly livar upp Ranelid bakom scen, du vaknar till å inser att det inte alls är 14is brudar utan att det är ditt sömdruckna jag som spelar dig ett spratt. All is fine all is good..du kör lite fuldans och allt är glömt..sweet!! Sen kör vi! 😛

  7. Ja du Emma dina drömmar är verkligen ute på hal is. Vi kan väl bara hoppas att du inte varit ute på fullan och villan den senaste tiden och gjort saker du inte kommit ihåg 😉
    Men vi får se vad som händer på eventet, överaskningar kommer det säkert. Fast det kan ju bara bli kalas om alla är inställda på det.

    Tänk vad lillkillen växer, det är inte klokt. Här fylls det 1½ nästa vecka. VART tog tiden vägen. Snart är de tonåringar som vill ha moppe och stanna ute hela natten 😉

    Hälsningar
    Yohanna

  8. Stackare, tänk vad hjärnan kan ställa till med. Ni kommer att ha en underbar träff oavsett vad som händer för en träff mad alla dessa goa tjejer kan aldrig bli fel! Så slappna av du och njut! Önskar så att jag hade kunnat vara med.

  9. Hahahaha det hade varit något det! Men du kan nog vara lugn! Vi alla ska göra den här helgen till något helt fantastiskt! 😀 Det är jag säker på!

  10. Och jag drömde att jag var på ngn slags semester med dig och din man.
    Vi delade hotellrum. Jag villenjuta av hotellfrukosten vid 10 men du tyckte att det var för tidigt och dig säger man inte emot (inte i drömmen iaf). Din man sa aldrig nått men han verkade snäll.
    God morgon

  11. Hahaha!!
    Är själv mästare på stressdrömmar.. Fy tusan vad underhållande det kan vara att vakna, då man skakat av sig ångesten!
    Jag drömde helt sjuk dröm om dammråttor efter att jag flyttstädat åt farmor.. Drömde att jag städat i timmar och sedan fick råskäll för att det virvlade runt dammråttor överallt, de kom farande från under sängarna och det rann brun smuts nerför väggarna. Typ 100 % skitigare än innan jag började städa..

    Men det där eventet kommer bli kanon!! Såklart!

  12. gudars vad fin han är.

    .. hade också en sån’
    i natt inför min helg ..
    det kan bara gå uppåt
    från det där, ~ d e t är bra ! 🙂

  13. Jösses vilken mardröm. Jag tror dock att människorna som ska dit säkert är där både i rätt tid och på rätt plats. Det kommer att bli toppen.

    KRAM

  14. Haha…den där extra i sidenmorgonrock låter som han Nalle ni vet, som hade nån såpa på TV..Med blont axellångt hårsvall!
    Ja de här drömmarna..De blir värre och värre märker jag;)

    Men det kommer bli Soouper Emma! Och jag lovar att jag inte är någon ointresserad tonåring i alla fall!

    Kram Susanne

  15. Haha, stressad?

    Jag hade en tjock man i mustasch hos mig inatt också… I drömmen alltså (!?!?).

    Han högg ner alla min äppleträd. Huä… Skönt att vakna ibland!

  16. hahahaha om inte annat så låter det ju som en sjukt intressant dag 😉
    Hur går det med den dära Linolin tävlingen föresten? Är sjukt nyfiken på om jag har haft tur för en gångs skull! 🙂

    Hoppas du har en fin dag!
    Kram

  17. Älskar’t!!! Bara du inte visar dina nya Spanx så kommer detta att bli bra! Lycka till Emma – det här klarar du galant (detta oxå)!!!!!

  18. Dina drömmar verkar kunna vara utmärkt material för någon surrealistisk tv-show. 🙂

    Alla bilder du lägger ut på din son är underbara, visar olika aspekter och ger mig alltid idéer om att han har ett rikt tankeliv. Mina föreställningar om vad han tänkte just när du tog bilden underhåller mig mer än du kan ana.

    Den här bilden var verkligen ljuvlig. Han ser så söt, vaken och nyfiken ut. Vad ska vi göra i dag, mamma? Titta på baltiska damer i dunboa eller hjälpa Ranelid att föna håret?

  19. Gud vad jag skratta! Jag hade dött. Men du bara tar det som det kommer och går och letar rätt på alla :). Det är ju helt underbart :).
    Drömmar är ju så sjuka ibland och denna slår nog alla rekord.
    Men Svåra Lena och Nelly kammade ju in en del poäng i drömmen. De verkar ju vara ena riktiga klippor.
    Och den där korpulenta mannen kommer nog att få mig att skratta länge länge. Vilken pausunderhållning, ja om han nu bara vore det… Och de baltiska damerna… Det är ju sååå bra. Alltså det här borde du ju sälja till ett produktionsbolag!
    Men är det inte så att man drömmer saker man tränger undan??? Näe det är det inte va?
    Tack för att du delar med dig. Och jag tror inte du har något att oroa dig för allt kommer att bli så bra så bra!

  20. hahahaha! jag drömde oxå om eventet inatt 🙂 vi skulle vara i en stor stenbyggnad med rejäla panoramafönster, assnygg byggnad… fick lite louisianakänsla, fast i ett annat hus 😀

  21. eEEeEeEeeEEmmaAaaAAa!

    vad är det du försöker säga mig? vavava? är det något i detta inlägg med drömmen som inte är en dröm? åh herregud. roligt var det vi skulle ha, ja. trevligt! *mantra, mantra. jag kan flyga jag är inte rädd*

    bara lite pirrig. men bara liiite. iiiiih!

  22. Leo är världens goaste baby när han inte ser vettskrämd ut. . Undrar om han gillar blixtlampan eller tar du kort pâ honom utan ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg