Att ge sig ut i civilisationen.

Eftersom det är lördag känns det som en synnerligen bra idé att vara ute och lufta sig lite, så idag bylsar vi på oss ordentligt och åker in till stan och äter lunch och strosar i butiker, och jag ska träffa Jessica för en fika och svänga inom Folk och prova klänningar och krama på Tindy. Och så ska jag försöka klämma in en manikyr också, för herregud vad jag ser ut på händerna. Som om jag bott i skogen i några veckor och byggt kojor och fångat kanin med snare, typ.

Man måste älska tillsammanslediga dagar. Särskilt när de innefattar vintersol, cheesecake och klänningar.

29 kommentarer till “Att ge sig ut i civilisationen.

  1. Rackarns vad händerna blir ruggiga under vintern. Blir lite rädd ibland när jag tittar på dom och misstänker att någon bytt ut dem när jag sovit…
    😉

    Ha en skön helg,
    Mia

  2. Minus 21 här. Får vänta en timme eller två för att ge mig ut på planerat långpass (jogging, inte shopping). Men vackert så det gör ont, är det därute.
    Vi ska baka semlor idag, det är inte heller fy skam!
    njut lördagen.

  3. Ha en härlig lördag:)

    ps, tack för påminnelsen om händerna, ja så man ser ut så här års, och en annan som spritar dom x en miljon varje dag så skulle en manikyr vara välbehövlig;)

  4. Här är det strålande sol och -17 ute… I vår stuga är det himla mycket varmare och jag tänker inte sticka ut näsan mer än när Snyggingen ska rastas. I dessa lägen tror jag både han och jag tycker det skulle vara bättre om han kunde gå på Tanternas låda.

    Må gott

  5. ja o ja vad narig man blir! speciellt då man jobbar med livsmedel och gett tvätta dem ca 100gg om dagen! jag lever på handcreme när jag är hemma! men tyvärr verkar det lönlöst! du får ha en underbart smarrig lördag! mys på!
    den där utlovade dagens är klar…gahaik! tur man har den där egenskapen att kunna skrocka åt sig själv…=)

  6. Har du tips på bra nagelsalong i Malmö? Hade också tänkt fixa naglana när jag var nere för ett par helger sen, men kom på det lite sent 🙁 Nästa gång kanske!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg