Att ha haft en lördag att älska.

Jisses, vilken underbar lördag det har varit! Vädret har varit strålande men snorkallt, och att komma ut och lufta sig lite var precis vad som behövdes.

Först var vi inne på Folk där jag tryckte ner mig i lite klänningar, fick med mig en kasse kläder hem att fotografera för hemsidan och förälskade mig i handgjorda hattar. Hattar, alltså. Från nån snubbe i Portugal. Visste inte att det var något för mig. Men det var det tydligen, för att det blev en har ni ju redan sett. Och klänningen på bilden funderar jag på om inte den och jag var ganska bra kompisar ändå. Hm, hm. Tåls att tänka på.

Och sen drog vi till Vespa och vräkte i oss varsin pizza. Uj uj uj, de kan göra pizza dom. Jag klämde en väldig såsig version som bestod av enbart pizzabotten och olika former av ost. Ska det va så ska det, liksom. Och sen gick jag och köpte underkläder till Nelly. Kändes mycket märkligt. Nästan som om vi hade en affär och jag var ute och snuskade lite. Men nåt ska hon ju ha för att hon ställer upp på boudoirfotografering kan man ju tycka, och vill jag att hon ska visa sig i underkläder får jag ju iallafall stå för dom själv.

Efter att ha plöjt Zaras rea (hittade en galet snygg blazer och ett par skor – heja!) var det fika med vackra Jessica. Jag åt en gigantisk bit cheesecake vilket ovanpå pizzan nästan fick mig att idissla lite. Och så pratade jag hela tiden. Hela. Stackarn fick inte syl i vädret.

Och nu är vi hemma igen och pustar ut ett litet tag innan vi ska iväg på middag hos svärföräldrarna ikväll. Bästa dagen idag, alltså.

Nånsin.

49 kommentarer till “Att ha haft en lördag att älska.

  1. Jamen visst ser du! Låter som en förträffligt lördag! Heja både Vespas pizzor, hattar, rea, fika med en go och bjud-middag! 😀
    Här har det hittills blivit långpromenad, hemma-slappande och fancy egen-lunch. Härnäst väntar godis-inköp och allmänt lördags-kvällande! Tjoho!
    Ha det så skönt! Kräm!

  2. Oh klänningen var ju göläcker! Har fått lite dille på färgstarkt nu och rött + orange faller i smaken då 🙂 Har till på köpet en snygg orange hoodie till dottern så vi kan ju matcha… Crazy talk men ändå! Matcha is the shit!

  3. Snygg som få! Ja, klänningen och du verkar verkligen vara kompisar!
    Galet att det bara är en vecka tills man får se alla underbara bloggare och kvinnor! Längtar ihjäl mig!

    kram¨
    C

  4. KJOLEN BREVID DIN MAN!! Vad äre för märke på den, vart kan jag vända mig för jag tror att den mår bäst av att bli min, eller att jag mår bäst av att äga den.

  5. Älskar hattarna! Dyra? Får nog ta mig in till Malmö en dag och be Emschen om en guidning!
    Har jag förresten sagt hur besviken jag är över att missa eventet? Ruggigt besviken! Men hoppas på repriser!

  6. Du + klänningen=Sant! Så himla söt. Och hatten.. så fiiin.
    Låter som en fantastisk lördag. Pizza. Fika. Mys. Solsken. Frisk kyla. Och sätta sig till dukat bord. Kan det bli fel?? 🙂
    Hoppas kvällen fortsätter i samma mysiga anda 🙂

  7. Haha så du var ute och snuskade lite. Ja varför inte?
    Får vi se Nellyfotograferingen eller blir den inte offentlig. (hoppas att vi får se)
    Mvh
    Snusktant 2

  8. Så härligt. 😀
    Själv har jag jobbat å slitit. 🙂
    I dag längtar jag bara till nästa lördag.
    Rädslan har lagt sej alltså. 😀

  9. Jag älskar också hattar, haft många hattar förr, nu har jag blivit mössoman 🙂 Men jag skulle verkligen vilja ha den grå hatten du visade!
    Både hattarna och den röda klänningen är verkligen du, go for it!!

    Snart är det dags, marmeladen står i kylen och bara väntar på att få följa med dig hem! 😀

  10. Du är så fin så det är inte klokt! Alltså, den där klänning OCH hatten bara måste du ha. Sån fint outfit på dig! Och du, med de där snygga armarna kan du inte längre säga att du inte använder din träningsvideo, eller hur var det nu? 😉
    Hoppas ni har en skön lördagskväll du och din familj!
    Kram Linda

    1. Du! Småbarnsmorsor borde ju kunna ta vilken gladiator som helst! 🙂 Sju kilo bebis slår alla hantlar i världen ha ha. Kram

  11. Slike dager er så deilige og gjør underverker med kropp og sinn.Ikke nødvendigvis like hyggelig for Visa-kortet,men who cares;)
    Du er Superfin i hatten!!
    Nyt resten av helgen skjønne du:)
    Toveklem:)

  12. Så fin du var i rött, passar dig! Både klänningen och hatten var ursnygga. Hatt är svårt – det är inte vem som helst som passar i hatt. Men det gör du minsann! =)
    Jag själv skulle se ut som en .. jaaaa, jag vet inte vad i hatt. En svamp, eller nåt kanske.

    Ha en härlig söndag. ÅH vad jag är avis på allt fint ni fått ihop till eventet. Blir det några leftovers så kan du väl skicka till mig.. 😉

    Kram Mira

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg