Att göra det största av misstag.


Okej.
Om det är nånting man vet så är det att man ska hålla sig väl med de som planerar att föreviga en på bild. Jamen eller hur? Det behöver man ju inte vara ett geni för att förstå. Särskilt om vi pratar om bild till tidningen – för det är ju en sak att bli felciterad, en helt annan att ha horseface på en jättebild i Metro. Håll dig alltid väl med fotografen, för fotografen har makten.

Gick väl sådär med det idag. Kan man säga.

Till att börja med var ju Nelly och Carl-Otto här. Detta innebär att jag garvar hela tiden. Det går inte att förhindra. Jag skrattar så mycket att jag blir helt svettig i nacken, HA HA HAAAAA skrattar jag, och blir alldeles blossig och måste fläkta mig med kollegieblocket och glömmer helt bort att jag ska sitta mitt emellan dom och låtsas skriva viktiga meningar på ett papper och se planerande ut. Redan här börjar hon tappa tålamodet, tror jag. Det hade iallafall jag gjort.

Och sen tycker Carl-Otto att det är en lysande idé att förolämpa henne genom att högt deklarera att hon kunde kalla honom för precis vad hon ville (när hon frågade om ”calle” gick bra) för han tänkte minsann inte gå ut med henne på dejt ändå – vilken han bara gjorde för att fastställa att han så att säga spelar för ett annat lag men som missuppfattades totalt och skapade värsta obekväma tystnaden och fick mig alldeles hispig eftersom jag förstod att sannolikheten att hon skulle välja horseface-bilden blev större och större.

Sen stretchade vi hennes tålamod (stackars stackars kvinna) ännu mer genom att vägra ställa upp oss mitt på golvet med en dator i handen (jag menar – vem fan står mitt på golvet i en klunga med en dator i handen och planerar saker?!) och Carl-Otto satte ner foten genom att med Carl Bildt-röst fräsa att han minsann hållt fler pressträffar än hon kan räkna och inte tänkte ställa upp på såntdär trams! istället fick han sitta på knä på golvet framför mig och Nelly med en gigantisk kökssax i handen och klippa i papper vilket fick mig att skratta ännu mer eftersom det bara såg ut som om det var nån form av annons för arbetande med särskilda behov och att folk som såg artikeln nog mest skulle tänka mmm, snajdigt event det där, verkligen och bläddra vidare.

Och sen mitt i allting, när jag kommer på att jag spenderat de flesta av bilderna med att sitta framåtlutad och garva med öppen mun, gastar jag förskräck ”tuttarna, tuttarna!” eftersom jag inser att mina amningsbröst förmodligen kommer vara det enda som syns i den vinkeln, vilket får henne att snabbt scrolla igenom bilderna, lyfta på ögonbrynen och säga ”okej… du kanske ska?… ja precis” och teckna åt mig att dra upp tröjan en aning, till hakan eller så.

Resten av bilderna sitter jag med kollegieblocket tätt tryckt mot bröstet (vilket förmodligen var en jävla tur eftersom jag efter att hon åkt upptäckte att jag hade en bebisspya strategiskt placerad mitt mellan brösten) och krampaktigt försöker se seriös ut. Dessutom kom jag på att jag under hela fotograferingen haft mannens fårskinnstofflor på mig. Storlek 42 är dom i. Nätta och så. Kommer göra underverk för proportionerna.

Ja.

Så på fredag ser ni garanterat horsefaceversionen av mig i Metro.
Skottlossningsrubrik och horseface.

Kul, kul. Det här gör vi om, tycker jag.

59 kommentarer till “Att göra det största av misstag.

  1. Ha, ha jag håller fullkomligt på att garva ihjäl mig här.

    Herregud vad jag skulle velat vara med er där i dag och jag ska springa efter en Metro det första jag gör på Fredag!! Hejja dig och dina galna upptåg. Hejja!!

  2. Tack för att du bjuder på dig som ingen annan gör, du är ju bara alldeles för underbar! 🙂

    Kramar

    1. Hahaha, gud vad kul! Låter ju som en toppeneftermiddag:) Jag skulle annars väldigt gärna kunna tänka mig en dejt med Carl-Otto, han verkar ju vara supertrevlig;) Ser fram emot fredagens tidning..
      Kram

  3. ah men är Ni hysteriska eller, jag längtar först till fredag när jag ska vara först vid busshållsplatsen och hämta ett ex, sedan börjar det närma sig lördag, åh, vilken grej! Vänner tittar på mig och tror jag hallucinerar när jag berättar, Emma. De tror inte det är sant. Men så mycket kan Ni ju inte få vara med om, säger de. Och jag får lova dyrt och heligt att det är sant. Och sedan frågar alla om det finns biljetter kvar. haha.
    Jättekram

    1. HaHaHA! Tänkte .. Va? Ska hon hämta sitt ex (som i ex pojkvän/sambo) på busshållplatsen. Ok why not, men det kom så omotiverat hihi men NU fattar jag.. Ska oxå hämta ett asap fredag! Måste ses & läsas! 😉

  4. Hahaha, tack för ditt underbart målande språk, kan inte sluta skratta nu 🙂 Instämmer med vad som står ovan, denna bild och artikel måste visas upp här för oss som inte har tillgång till tidningen!!

  5. Hahahaha jag tror jag dör!
    Kan inte längta mer till lördag, och nu även fredag!

    Nu jävlar smäller det snart!

  6. Hahaha! Sitta på knä och klippa! Var det verkligen det Carl-Otto hade föreställt sig när han precis innan hade ryat om ”trams” ang. att stå kring en dator!!? Stackars ”Calle”!
    Och jisses i min låda vad jag längtar efter att få fuldansa!

  7. Hahaha, men är du för bra för att vara sann eller?! Fy bubblan vad jag skrattat under hela läsningen av detta inlägg! Meen, journalisten kanske har liiiite hjärta och väljer en av de finare bilderna? 😉

  8. Hahahahaaahaaa..oslagbart:)

    ”Carl-Otto sitter på knä och klipper papper”..haha….
    Jo, jag kan förvisso se framför mig hur de förväxlar bilden med dem de intervjuade på den nystartade förskolan;)
    Men hästansikte, Emma…
    DET är en egenskap som du ALDRIG kommer inneha!

    Ser fram emot det där repotaget lika mycket som själva eventet, känner jag nu efter din målande beskrivning:D

    Kram Susanne

  9. Men hallå. Hur kan någon inte älska er tre. Det är klart att hon väljer med omsorg de finaste bilderna. Jag tror inte ens att det finns några fulbilder. Det är omöjligt. Ni är tokvackra alla tre.

  10. Men du, vad bra att du pratat om skottlossning och blivit mediatränad. Kan du ta och träffa politiker från justitieutskottet imorgon OCH media? Så slipper jag. Jag menar, du har ju vanan inne nu!

    Fosie 11.00. Okej?

    1. Jag hejar på dig imorgon Fröken Stök! Låter som viktiga grejer och efter att ha varit inne på din sida är jag säker på att du kommer säga vettiga saker! Hälsningar från en annan Malmöbo. 🙂

  11. Hahahahahahaha jag kan verkligen se det framför mig, jag hade mer än gärna befunnit mig där i stunden! Din blogg är en glädjekälla i soff-sittar-tider där jag mest bara försöker avverka tid med bruten-urled-arm! 🙂
    Jag skulle behöva besöka dina trakter (visst bor du kring Ängelholm?) och kika på en häst men det är svårt den närmaste tiden 🙁 Du råkar inte veta av någon hästkollarfirma i närheten… Försökte kolla runt bland vänner och bekanta men ingenav dom har behagat bosätta sig just kring den delen av landet.
    Hoppas att det blir en riktigt lyckat bloggevent på lördag, hade såå gärna varit med även där! Stort lycka till! 😀

  12. Åh va roligt! Har du koll på om tidningen kommer ut i samma upplaga över hela lander eller är det lokala varianter?? Jag bor i Linköping och ska upp till Stockholm på fredag. MÅSTE få tag i ett X.

  13. Ha ha ha! Det skulle bli en hel del giraffs enklare här också…alltså den där jävla ordförslagsgrejen på mobilen gör mig tokig! Skriv det jag skriver och inget annat! Basta! Nytt försök. Det skulle bli en hel del horsefacebilder här också. För jag kan inte sluta garva heller efter din berättelse. Way to go!!!

    Ha en fantastisk eventhelg!!! Nästa gång vill jag också komma!

    Kram Lotta

  14. Jeg ler meg ihjel!!!! 🙂 Dette må ha vært en helt fantastisk seanse. 🙂 Søren at man bor i Norge og umulig kan få tak i en fredags-Metro!

  15. Jag som har en anynom blogg börjar nästan bli nervös nu. Hur mycket mediebevakning kommer vi ha på lördag egentligen…? Och hur mycket folk kommer stå utanför för att spana på ”bloggkvinnor” eller vad vi nu kommer att presenteras som, när både Metro och Sydsvenskan skriver om oss..?

    Jisses, vad har jag gett mig in på…

  16. Ha ha ha! OM bilden är riktigt kass (vilket jag inte kan förstå hur en bild på dig skulle kunna va) LOVAR jag att tömma samtliga Metro-behållare på Lunds station och bränna skiten. Så kan du i alla fall hänga lugnt i det här området i framtiden(-;

    KRAMAR

    1. Och jag lovar att vallfärda Göteborg runt i samma anda! Så hör ni något på radio om mordbränder i Göteborg vet ni att det är jag som beskyddar den härligaste Frun i världen!

  17. hahaha guu va jag sitter här och fnissar för mej själv, kan verkligen se det framför mej! Du är då för skön, härligt med brutalt ärliga människor. Ha en fin kväll tjejen. Och du, om du vill så får du gärna tipsa om mina tävlingar med bloominghome och creative lounge. Kanske blir någon som inte haft turen att få en biljett som vinner. Tycker verkligen synd om alla som inte hann få tag i biljetter!!

    Men vi kan väl typ hyra globen eller nått nästa gång va? hihi

  18. kollegieblock. bara d e t.
    känner totalt igen mig.
    åh, gudars skymning.

    stackars stackars om hon
    inte såg det fullkomligt
    underbara i Er tre.

  19. 😀 Lova att visa artikeln i tidningen på bloggen så vi stackare som inte bor i Sverige kan få se 😉 Ni är säkert jättetjusiga alla tre när väl allt kommer omkring!

  20. Det här var så jävla roligt.
    Oavsett vad du kommer tycka om mig efter vi träffats på eventet så kommer jag tvångsbli din kompis och på ett osunt sätt förfölja dig resten av livet. Dyka upp på födelsedagar med en ballong i handen och hyra rummet bredvid när ni åker på semester. HEJ EMMA! Skall jag säga så fort vi ses och fånle. Och vi kommer att ses mycket eftersom jag förföljer dig. Lägger handduken bredvid din på stranden: HEJ EMMA!
    Kasta en boll till dig i poolen. HEJHEJ EMMA! Slår ner brevbäraren och kommer själv cyklandes med din post HÄR VAR DET POST TILL EMMA! HEJ HEJ.
    Skyll dig själv när du skriver så roliga saker.

    1. Alltså Annika, jag blir din tvångsbästis även om Emma spelar svår! Haha, jag skrattar så jag dör!Och jag kanske inte har några överdrivna organisatoriska skills MEN jag dansar hellre än bra och lagar supergod kladdkaka. Fast jag har allvarlig ballongfobi, så på mina födelsedagar är det konfetti 🙂 Är du på?

  21. DU är bara så härlig så det är inte klokt!
    Hade jag varit lite yngre hade jag självklart gått på BLOGGEVENTET 🙂
    Kan du inte uppdatera under tiden ni är där (kanske för mycket begärt 🙂 ha, ha)
    Kommer gå upp tidigt dagen efter för att se vilka kommentar du gjort och självklart förvängtar man sig lite foton ifrån kvällen 🙂
    Kram
    Elisabeth

  22. Haha, guuud vad underbart! Önskar så att man hade fått vara en fluga på väggen 😀
    Men vet du, vi är ju så många som gillar dig redan, så att en person nu kanske inte direkt gillar dig på fejjan kan du nog klara 😉

  23. Herregud när jag kom till biten med Carl-Otto och saxen höll jag på och skratta ihjäl mig! Vill verkligen se dom där bilderna ;))

  24. Jag tror jag döööör! förlåt, men jag skrattar så jag gråter här, vilken himla tur jag jobbar hemma idag annars hade nog kollegorna kommit med den lilla vita tvångströjan illa kvickt 🙂 Du är ju bara för härlig! 🙂
    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg