Att gå i rasande fart.

Tänk.
Det var bara 4 månader sen han föddes. Fyra.
Nu skrattar han med ljud, griper efter fingergrodor och älskar sin Bumbo.

Ofattbart.

51 kommentarer till “Att gå i rasande fart.

  1. Min lilla tjej fyller 4 år om en vecka och de åren har oxå gått i rasande fart! Jag vet att jag ville så gärna ha en sån där buboo stol till henne i just rosa! Som en härlig mashmellow!

  2. Men! Han är verkligen helt bedårande!
    Jag får lite ångest när jag ser hur liten han ändå är och tänker fyra månader, då är min colombianska mammaledighet slut och jag måste tillbaka till jobbet.

  3. Sötis! Tiden går galet fort med barnen, men jag har inte blivit en dag äldre! 😉
    /Maria

  4. En riktig liten goding. Ja du tiden går så fort. Man hinner liksom inte med i svängarna. Snygga jeans, gillar bloggar där det visas lite modetips!
    Kram Anna

  5. Ja herre gud vad fort tiden går…. och från det att de kan sitta upp själva vid ca 6-7 månader händer allt så himla snabbt. Åla, krypa, resa sig, gå etc… Och så sitter man där och undrar vad som hände..

  6. Tusseliten! 🙂 Min fyller snart fem och jag förundras jag med över den enorma utveckligen… helt makalöst & fantastiskt på en och samma gång.

  7. Ja, vänta du bara! Min äldsta är snart nio år och jag fattar inte var tiden tagit vägen? Känns ju som att han tultade runt på osäkra ben för typ en kvart sen…

    Så fin han är din lilla silkesapa 🙂

  8. Han är ju så bedårande! 🙂 Ja tiden går fort sägs det. Min mamma brukar fortfarande säga att det känns som att jag var en liten skitunge för bara en kvart sen, vilket är 22 år sen.. 🙂

  9. Mina barn är 25 och 23 år gamla. Utflugna med egna liv. Det var igår de var i Silkesapans ålder, och jag saknar det ibland. Men denna tiden är också bra. Alla åldrar har sin tid. Själv är man den samma hela tiden…..

  10. Så söt han är!!! Vad är det för ngt han sitter i?! Har jag aldrig sett förr!! Stor kram Lisa S i H viken

  11. Godingen! Tyckte det var igår han tittade ut ur aulan ju:-) kommer fortfarande ihåg att jag tänkt vid 6 månader å shit vad det börjar bli roligt nu. Just då blir de verkligen små personer, och skrattar högt åt en. Då kan du börja goofa around på riktigt.

    Du, det är nån som filmar godbitar från eventet och slänger upp på youtube va..? Så vi andra får vara med liiite på ett hörn iaf.

    Kraaaam!

  12. Visst är det häftigt! Tiden kommer aldrig att gå långsamt igen, min äldsta ska bli 9 år i vår!!! 9!!! Mellantjejen blir 7 och min bebis ska fylla 6… Ibland önskar jag att de var fyra månader igen! Njut!

  13. Ja lille skrutten!! Samtidigt så känns det nästan som om han alltid varit med i bloggen, om du förstår hur jag menar! 🙂 Han är en sån självklar del av den nu!

    Grattis på 4-månadersdagen, bebis!!

  14. Sötis där! Visst går det fort, helt otroligt vad de utvecklas de där godingarna. Åå har han en Bumbo, Lilly älskade sin sån stol! Vet inte om du har bordsskivan att hänga på, om inte är det ett hett tips. Då slipper du plocka upp saker som ramlar ned på golvet. På bordet kan de greppa leksakerna själva igen.
    Hoppas ni är pigga igen, eller rättare sagt att du slapp magsjuka. Och att ni får det HELT UNDERBART i helgen! Kram Linda

  15. Men jeeeesus vilken liten pudding! Och vilken smart liten stol! Fort går det ja! Här ska den förstfödde snart bli tonåring, till hösten ska jag alltså vara förälder till ett barn som går på högstadiet. Och jag som precis har slutat där;)

  16. Han är ett sånt litet gullefjun. 14 år går också väldigt fort. Min äldste börjar få lite mustasch… liiite svårt att ta in om man säger så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg